Много празници ще има в ОКТОМВРИйската дружина!

• 28 140
  • 734
  •   1
Отговори
# 705
Преславче  ooooh! направо настръхнах като четох  Shocked  Милия Дени  spoko дано наистина всичко да се развие възможно най-благоприятно и да няма последствия. Ех тези дечица, докато поразнат ние наистина ще побелеем  ooooh!

# 706
Mpulle, горките!  ooooh! За пръв път чувам бърза помощ да не дотича при признаци на алергичен шок. Боже, до къде стигна света!  ooooh! Оправяйте се бързо и се пазете!

Преславче, вас ви е споходил малкия дявол!  ooooh! Стискам палци всичко да е наред със зъбките на Дени. Аз имам под долната устна един дебел белег точно от среща с градска чешма на тия годинки. Според майка ми зъбките ми са буквално пробили устната, после в спешното нямали тъканно лепило, майка ми отказала да ме бродират и така съм си заздравяла като кученце с един анкерпласт.

Сега трябва очите ни да са отворени на 16 и откъм гърба. Миналия ден Диана такъв плонж направи, че хем ме напъваше смях, хем много се уплаших. Както си лежеше на дивана се изви на дъга и с един мощен ритник с крачета се метна презглава, завъртя се през облегалката, оттам главата й хлатна в седалката на проходилката, а тялото се изви назад и увисна от другата й страна. Добре, че бях до нея, иначе щеше 100% да си счупи врата. Толкова се уплаши, че дори не плака. Само мигаше като мишка в брашно.  ooooh! И само десет минути по-късно хлътна между една табуретка и стената.

П.П. Да споделя само, че наваксваме с режима. Ето днес станахме към шест сутринта, заспа в 12:00 и още спи, което значи, че ще издържи до нормално време за лягане довечера.  Praynig

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 14:00 от Тонито

# 707
Добро утро и от мен.Ей само бели значи чета тука.
Диди-направо не си за завиждане.Толков ами стана гадно и тъжно за вас.Егати как може пък толкоз лошо да ви се събере.И Бърза помощ просто нямам думи как са ви оставили сами да се оправяте и още повече сте казали ,че е за дете на 2 г. ooooh!Викам аз като оздравеете ,дано да е съвсем скоро,да идете до църквата и да кажете на попа да ви почете молитва за здраве,че много ви стана вече.Силни прегръдки и дано другия път се похвалиш ,че вече сте здрави и сте на детска градина.

Тонито-абе и ти страшни преживявания си имала,е те тез деца мира нямат,проверяват ни нервите всяка секунда,кви са хитрички.Дано и вие оздравеете бързо,че Дианка бая лекарства изпи . Hug

Преслава-ужас просто,итръпнах цялата.Дано нямате повече такива премеждия и бързо му мине на детенце устичката.

Аз съм добре вече,ама още си пия АБ то.Днес ще ходим да си правим снимки с Мила,че искат на родителите и на детето в детската градина.
Ескарина-добре ли сте вече,как е малката,оздравяхте ли?

# 708
Ох, Мпуле, много ви се насъбра. Хайде оздравявайте и тримата.
Ще споделиш ли към кой антибиотик Сани направи алергия?

Преслава, изтръпнах. Дано малкия се размине с най-малкото зло  Praynig

Боян ми направи подобен номер. Падна по уста и долните му зъби му разцепиха горната устна. Цялата уста беше в кръв и изобщо не можех да видя дали зъбите са си на мястото, защото пък устната му стигна до носа, буквално. Обаче, пък не му правихме снимка  Thinking При нас е било в пъти по-безобидно от вашето.

Паулин
, съвет не мога да дам, но дано не ви се налага да изпадате в такива ситуации отново.

В този ред на мисли, мен пък Боян ме наби на улицата  Cry Беше страшно. Физическата болка се забравя, но още му виждам очичките - пълни с бяс, яд, лошотия и прочие.
Не съм го удряла, и тогава не го ударих, въпреки че аз изядох порядъчно количество шамари. При него се получи със сърдене. Не му говорих 4 часа, но през 3 от тях той спеше  Laughing, когато се събуди си поговорихме, той се извини, целуна ме и обеща повече да не прави така. Наистина не е правил, въпреки че се е случвало отново да излезе от кожата си.  Не знам кой е правилния начин  Confused

Мишолина, разгледах малко снимки. Както винаги - страхотни. Поздравления  Heart Eyes

Мишонка, щях да ти пожелавам и на тебе бързо оздравяване, но гледам писала си че си добре вече. Айде дано не ти идва отново такова нещо до главата.
Много съм любопитна да видя Мила с униформа.

Едит:
И Боби е сред болните. След като два дни имаше бистър секрет, носа се оправи но започна да кашля като дърт тютюнджия  Confused Гърди, гърла всичко е ок уж, ама да видим  Confused

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 13:50 от к(Р)оки

# 709
к(Р)оки  - антибиотика е Сумамед.  Peace

Мишонка - тя свеки днес отиде на една църква с наши дреи да им пеят за здраве  ooooh! Вече и аз се побърквам. Писна ми от болести, по принцип рядко се разболявам, но тая година направо се съдрахме  ooooh! За това викам по-бързо да свршва тази година идано другата да е по-добра  Praynig
 И аз чакам снимки на Мила с униформа Simple Smile Ама забравих да кажа страшна сладурана е била на хелоуин Simple Smile Мини Маус е нали Simple Smile  Леле а с тия къдрици направо ме разбива:) Страшна сладурка Simple Smile Я кажи кой от вашето семейство е къдрав Simple Smile Че нямам спомен да си ти или мъжа ти  newsm53 Simple Smile

Тони - да ти кажа честно не съм запазила упътването  Thinking По принцип го пазая ама този с такъф кеф го метнах в кофата барабар с опаковката. Ето го как изглежда http://www.framar.bg/sumamed-sirop-100-mg.-5-ml.-pid18002918.html Тук пише че  Азитромицин е активната съставка newsm78

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 14:11 от Mpulle

# 710
к(Р)оки  - антибиотика е Сумамед.  Peace

Хм, този не го бях чувала. Какво му е активното в-во? Пеницилин ли е? newsm78

# 711
Хей момичета, какво става в тая дружина Rolling Eyes #Crazy ooooh!
Само болести и неприятности май се случват напоследък newsm78 Пращаме мноооооооооооооого магйки  babydust7 babydust7 babydust7 за оздравяване и изгонване на неприятните случки  smile3513

Относно възпитанието и поведението на нашите деца - много е лесно да направиш коментар отстрани, но когато трябва да дадат съвет или конкретен отговор за държанието им при съответна ситуация, то тогава същите тези, направили коментарите им е доста трудно да обяснат как биха постъпили те #Cussing out

Тонито, неотдавна и моята майка се поизказа в посока възпитанието на Лени, аз доста си поревах обидено (защото смятам, че Елена е достатъчно добре възпитана за възрастта си, не се инати, не се тръшка, дори и бели кой знае какви не прави и т.н., пу пу пу). Ама когато я питам добре де и как точно трябва да постъпя тогава или тогава....и да видиш как мълчи и се прави на утрепана #Cussing out и после вика, ама аз кога съм казала, че е чак невъзпитана #2gunfire #Cussing out Понякога ме вбесява с такива безмислени разговори  smile3514 smile3515

Поли, консултация с психолог никога не е излишна, ако се притесняваш. Ти си знаеш най-добре Румката. Може просто да е било моментно състояние, пренапрежение от смяната на детската и кой знае какво още newsm78. Изчакай и ако пак се повтори тогава идете.

Мишонка, Мила е страхотна принцеса,а и тези къдрици...... пу пу пу

Аз пък не знам дали да се хваля, ама от вчера заспиваме сами в леглото, но за съжаление след около час чакане и нерви от мен smile3511. Накрая й се навиквам, малко рев и после заспива мигновено. Дано да е така само в началото докато приеме новия ред Praynig

Целувки и прегръдки за всички Hug

# 712
Добър ден! Hug

Мишонка, страхотен празник сте си направили. И в Бг стана напоследък модерно да се празнува, видях доста дечица и родители маскирани за Хелоуин. Да й изям къдриците на Мила. Heart Eyes
Дани, защо така тъжно е минал празника на Боби? Дано нямате повече такива празници , пък и дни. Praynig
Мпуле, много неприятности са ви се насъбрали напоследък.  Sad Дано бързо да се оправяте всички в къщи. babydust7
Тонито, Коки и на вас пращам по една магийка. babydust7
Преслава, дано се разминете с най-малкото зло. Praynig Нацелувай сладък Денис от мен. Heart Eyes
Мечтание, ние с теб сме в едни отбор явно. Това нещо да не би да е от датата Rolling Eyes

След случилото се в събота вечер , на следващата сутрин диването помнеше много добре какво е станало и ходеше да ми показва как е счупил витрината. Казах му , че няма вече масичка и столчета , а той гузно ме гледаше и само примигваше на парцали. Дано си е взел поука. Това , разбира се , не ме успокоява и вече открих телефони на една детска психоложка , при която мисля да отидем на консултация. Мисля, няма да ми е излишно , да споделя някои впечатления от действията на Румен, които ме притесняват  и да получа съвет как да действам в такива случаи. Не ме притесняват чувствата му на гняв, а по-скоро последващите действия и как да го науча да се контролира и да знае къде да спре.  Сега чета много хубава книжка на д-р Фицхю , ето тази: http://www.colibri.bg/resultsb.php?book=162 и мисля , че ще ми е от полза. Първата му книга "Изкуството да бъдеш родител" също много ми допадна .

Поздрави от нас ! Hug Ще пиша , когато имам възможност.

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 16:38 от poulin

# 713
poulin Благодаря за книжката веднага ще я потърся и почвам да я чета Незнам дали е от датата но тези наши скорпиончета са доста буйни дечица Laughing
Всички болнички да оздравяват  Peace
Дани повече да нямате тъжни рождени дни а само щастливи Peace
Преслава и на вас повече да нямате такива изживявания  Peace
Откакто Боби падна когато беше на годинка в оная шахта съм винаги на тръни Господ да ги пази  Praynig

# 714
  • София
 Hug Hug Hug Hug Hug

Преслава миличка не се обвинявай, и да си до него 99 процента от времето пак може да се нарани. кари така докато пълзеше и аз до нея, майка ми от другата страна и кари падна на уста и си скъса петлето на устната. Това няма грам нищо общо с вашето падане, но и да беше до него, пак можеше да се случи. Малкият дявол е и дано не се налага вадене на зъбчета. АЗ направо настръхнах.

Мпуле
, аз сега се сетих да питам, вие в новата къща мерили ли сте влагата? Да несе разболявате от прекалено влажнот, защото след строежа нали съхнат бетона и покритието, някъде бях чела че една две години е процасът. Стига вече болести аман. А тези от бърза помощ - гръм да ги тресне, за нищо не стават.

Кроки, да се оправя  Бобо, хич не ми се връзва кашлица без сополи, освен ако не е алепгична? Аз с тези сополи вече луднах, даже веднъж водих  Кари на доктор, а той се смее и вика детето е здраво, но майка му явно не се сеща че като реве обикновенно течат и сополи, а тя беше страшно ревлива няколко дни. А аз тъпото парче си викам - ами тя не е добре затова реве, а то от инат.... Но щом има кашлица трябва да се намери причината. Как си изяла бой от Бобо, това хич не го вярвам, е то ясно че го е имало, но той е толкова мил и добричък в сравнение с моята....

Поли, днес говорих с една тука в детския кът където често водя малката, тя е начална учителка и в детски градини е работила и като и разказах случката, тя спомена една възможност. Да не би детето да прави асоциация с детската градина - там масичките са малки и столчетата също и ако му се карат и го насилват да седи там мирен  newsm78
И горкият като ги е видял в къщи - лошо му е станало и така до цялата случка с витрината. За психолозите - не се изказа ласкаво, да не вземат да те направята сама ти да си говориш с цел запазване на пациенат - просто проучи доктора преди да ходиш.

Мимоза, ох колко ми е познато това за което пишеш, но моята мама е вече на доста годинки, та просто не си спомня милата, хич не се връзвам(в повечето случай де) като каже че Кари е глезена - парирам, така трябва, една жена трябва винаги да бъде глезена, като каже леле Веско как я носи на ръце и всичко и купува и всичко и дава - пак парирам - така трябва, като стане голяма ще си търси такъв мъж, няма да се задоволи с някой сопол, който не знае как да се отнася със жените.
Като каже леле колко е лигава - пак същото, хич не им се давам аз.
А външен човек да посмее да ми направи забележка за детето, та даже да е виновно -аууу голяма грешка от негова страна с парцалите ще го изям.  Mr. Green

Дани, милинка старшно ми е жал, че така сте имали неприятности и аз повече забранявам тъжни поводи.

Тонито, вървите към оправяне на режима - само така. А за случката , добре че си била до нея.

Карито е добре, дивее - и тя с разбита уста, що рев, що сълзи имаше, ама падна и се нахендри на един стол. Ще кача снимка отблизо да видите геройчето. Но  пък не търпи лед, заради леда рева два пъти повече, но поне не се наду.

Мишонка, милата с този АБ. А за градината, защо не направите една родителска среща и не се разберете с тези родители, 12 деца са само.

Педито ни препоръча при вируси Умкалор. Някой ползвал ли го е? Добър ли е? Какво е това - нещо превантивно, хомеопатично - сега ще потърся в нета.

# 715
  • София
Един бърз запис и от нас
Честит рожден ден на всички дечица, които пропуснах да поздравя! Да са живи, здрави и много щастливи!
Изчетох ви, но пак сдавам багажа, та не мога да се обърна поименно  Embarassed
Стискам палци бързо да оздравяват дечица и родители и повече никакви неприятности, инциденти и тъжни празници и делници  Praynig
Ники е със сополи, а аз давам дежурства във вц-то и връщам храна...отврат
 Hug за всички и пазете се  Hug

# 716
# 717
Ето ме и мен
С надути сливици съм и направо е нещо страшно, у нас си разменяме бацилите с малката цяла седмица.
Днес за първи ден ходихме на градина без рев, дано вече няма такива ревове и тръшкания.
А за Умкалора и нашата педиатърка ни го препоръча и една седмица го пием, аз съм доволна за 2-3 дена и мина хремата като само това съм давала и сироп за кашлица.
За детските педиатри и аз понякога си мисля да заведа Ванеса. Незная, но ми омръзна всички деца да бутат, блъскат и удрят моето дете аз съм се до нея, и се се намира някое дете на наши познати да я удари или да и ритне един шут (говоря за деца + -  2-3 месеца разлика) Милото откакто е станала по разбиращо се човече се я бият, а тя вече сигурно се е отчаяла. Иска ми се да видя какво ще и кажат, как да направя неискам пък да е побойница искам просто да се защитава и предпазва сама. В петък последно имахме гости, гостенчето за 1 час успя 3 шамарчета да и прасне и няколко пъти да я блъсне. Но и нито един родител не съм видяла да каже, покаже или обясни на детето си, че така не се прави или поне да му направи забележка  newsm78 вие какво ще кажете, аз ли нещо очаквам или те правилно си реагират   Rolling Eyes.
geriing  и вие бързо да оздравявате  Hug
snejanka малката кукла много е пораснала  Hug
Ставам и дано вече свършат тия бацили и вируси  Hug

# 718
добро утро Simple Smile

Най -  напред една магийка и babydust7   babydust7 babydust7 нека всички болни да оздравяват бързо   
Irenn   и ти бързичко да се оправяш babydust7: 

snejanka и на всички останали  много хубави снимки Crazy, нагледах се на снимков материал  Peace

Дани повече да нямате тъжни рождени дни а само щастливи
Mpulle   дано вече нямате такива кошмарни седмици Peace
meggyv   аз не съм чувала за Умкалора , за какво е ?хомеопатично ли е?
geriing и ти да се оправяш бързичко babydust7
 а   на всички останали Hug Hug Hug
аз ставам ,че имам многооо работа
от днес Станислав ще спи на детската ясла стискайте палци Praynig

# 719
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=244792.0
Умкалор?- умното лекарство..

http://naturprodukt.bg/produkti/DR._WILLMAR_SCHWABE/umckalor.php
Умкалора

А добро утро, брързо да изчезват болестите!!!

Общи условия

Активация на акаунт