направо настръхнах като четох
дано наистина всичко да се развие възможно най-благоприятно и да няма последствия. Ех тези дечица, докато поразнат ние наистина ще побелеем 
За пръв път чувам бърза помощ да не дотича при признаци на алергичен шок. Боже, до къде стигна света!
Оправяйте се бързо и се пазете!
Стискам палци всичко да е наред със зъбките на Дени. Аз имам под долната устна един дебел белег точно от среща с градска чешма на тия годинки. Според майка ми зъбките ми са буквално пробили устната, после в спешното нямали тъканно лепило, майка ми отказала да ме бродират и така съм си заздравяла като кученце с един анкерпласт.
И само десет минути по-късно хлътна между една табуретка и стената.
Викам аз като оздравеете ,дано да е съвсем скоро,да идете до църквата и да кажете на попа да ви почете молитва за здраве,че много ви стана вече.Силни прегръдки и дано другия път се похвалиш ,че вече сте здрави и сте на детска градина.

При нас е било в пъти по-безобидно от вашето.
Беше страшно. Физическата болка се забравя, но още му виждам очичките - пълни с бяс, яд, лошотия и прочие. 
Вече и аз се побърквам. Писна ми от болести, по принцип рядко се разболявам, но тая година направо се съдрахме
За това викам по-бързо да свршва тази година идано другата да е по-добра 
Ама забравих да кажа страшна сладурана е била на хелоуин
Мини Маус е нали
Леле а с тия къдрици направо ме разбива:) Страшна сладурка
Я кажи кой от вашето семейство е къдрав
Че нямам спомен да си ти или мъжа ти

По принцип го пазая ама този с такъф кеф го метнах в кофата барабар с опаковката. Ето го как изглежда http://www.framar.bg/sumamed-sirop-100-mg.-5-ml.-pid18002918.html Тук пише че Азитромицин е активната съставка

Пращаме мноооооооооооооого магйки
за оздравяване и изгонване на неприятните случки 
и после вика, ама аз кога съм казала, че е чак невъзпитана
Понякога ме вбесява с такива безмислени разговори

. Изчакай и ако пак се повтори тогава идете.
. Накрая й се навиквам, малко рев и после заспива мигновено. Дано да е така само в началото докато приеме новия ред 

Дано бързо да се оправяте всички в къщи. 

Нацелувай сладък Денис от мен. 
Ще пиша , когато имам възможност. 

за всички и пазете се
вие какво ще кажете, аз ли нещо очаквам или те правилно си реагират 

нека всички болни да оздравяват бързо
, нагледах се на снимков материал 

Препоръчани теми