ВЪЛНИТЕ И МОРЕТО, 2 ЧЕРТИЧКИ НАШЕПВАТ ТЕ, НА ВСИЧКИТЕ! (27.07-2.08.09)

• 10 501
  • 368
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Оххх, на мен днес сми зацапа  Sad, този месец много рано ми излезе овулацията и сега това зацапване ни в клин, ни в ръкав. Каквото такова другия месец пак ще се борим, само дано по скоро ми дойде М да не ме мъчи много... Tired

# 121
  • На планетата Земя
Данчето84, най-добре за следващия месец си купи тестове за овулация, ще спазваш изискванията за тестуване и ще видиш кога е овуто.

За симптомите не смея да кажа, там е тънка линията на самовнушение, истински ПМС или ранна бременност. Осланях се на тези симптоми само първите 2 месеца.

Надявам се да не дочакаш ползването на тестовете за ову и да не се налага 2-ри месец да гадаеш на какво се сължат симптомите.

И най-вече - спокойно - това все пак е ПЪРВИЯТ ви месец на опити!  Peace

кате-пате, радвам се да те видя. Дано по-скоро дойде и твоята почивка!   bouquet

Тoche-нце, милинко!  Hug Аз съм 5-ти ден Дуфастон и днес леко ми зацапва, а има още цели 5 дни. Що така се питам аз?

# 122
rainy, много благодаря!

От твоята уста в Божиите уши,ще почерпя  Grinning

Очаквам М. на 10-14.08 - има мнооого време,едва ли е симптом на ранна бременност,много е рано....
Mileto, въпроса е че за ПМС е много рано та едва преди седмица ми свърши  Shocked  а за симптоми на ранна бременност ми се вижда още по невероятно,Възможно ли е според теб да няма овулация този месец и затова седмица след като ми свърши М. да ме болят гърдите отново, т.е да си е ПМС,заради липсата на ову?

Целувам ви всички!

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 16:01 от dan4eto84

# 123
С предишната бременност при мен всичко беше много странно.
Явно съм забременяла малко преди да ми дойде, някъде 5 дни. И като ми закъсня с 2 дни (беше събота) бях сигурна, че съм бременна. Обиколих 100 болници, но никъде не ме искаха на преглед. В понеделник отидох на преглед в МД и точката се видя. Лекарката каза, че съм във 2-ра седмица.
Иначе се чувствах идеално, нищо ми нямаше. 1 седмица по-късно обаче в 20.00 часа заспивах където и да съм.
Разказвам това, защото от вчера съм като пребито куче, само ми се спи.
Ама не се надявам, все пак лелката си замина в събота.
Всичко е въпрос на внушение. Затова нищо не си внушавам, когато стане-тогава. Hug

# 124
Oliana Kaapana,как така 5 дни преди да ти дойде си забременяла  Shocked, възможно ли е?Питам,защото не съм чувала че е възможно?Имаш късна овулация значи,с каква продължителност е цикъла ти?Знам за момичета забременели по време на М. или първите дни след нея,но това....

# 125
  • София
МиленцеHug явно това е от времето  newsm78. То аз през живота си никога не съм имала овулация на 12ден, сега май и това чудо ще ми се случи. Аз като погледна ние с тебе вървим ръка за ръка  Hug
Абе, луда работа сме, да идва лелката и да се маха и по скоро да сме отново на лов, че това чакане може да ни побърка.  Hug

# 126
  • София
Данче, вземи си тестове за овулация, да се ориентираш донякъде. Дължината на цикъла не е гаранция за нищо, а и ЛФ невинаги е 14 дни като по учебник. Иначе подкрепям Милето - самовнушението е голяма работа. И аз все се чувствам бременна до доказване на противното  Wink
.◦♥Toche♥◦.  и моята овулация този път май беше по-рано. Сигурно е от времето.
Кате-пате и аз тези дни направо се побърках от работа. Ама няма как, нали чакаме заплати после, трябва да си ги изработим. После ще си починем качествено. Лошото е, че на мен на морето трябва да ми дойде   Sad   Освен ако не сме успели тоя път   Simple Smile

# 127
Oliana Kaapana,как така 5 дни преди да ти дойде си забременяла  Shocked, възможно ли е?Питам,защото не съм чувала че е възможно?Имаш късна овулация значи,с каква продължителност е цикъла ти?Знам за момичета забременели по време на М. или първите дни след нея,но това....
Ами цъкълът ми е около 28 дни, с продължителност около 5 дни. И аз незнам как.....ама ей го доказателството в подписа ми. Sunglasses

# 128
  • Видин

Хубав ден, дами! Hug

# 129
Добро утро, момичета!
Аз съм побесняла! Някъде около нас някой чука, и то от 6.00 часа сутринта! #Cussing out #2gunfire
Единственият ми ден за почивка и някой г.з го опропасти!
Отивам да го търся!

# 130
Жаклин, благодаря за кафенцето!  Hug

Аз ще сервирам закуската  Hug

Oliana Kaapana не започвай деня с отрицателни емоции, пък и от сън спомен няма  Wink

Прегръщам ви всички и ви пожелавам прекрасен ден!   bouquet

# 131
  • ЕН
добро утро момичета
еххххх jozyy с тая закускааа направо ме разсъни. по точно масата в градинката Hug
мерси за кайвенцето жаки Hug
хубав ден от мен Hug Hug Hug

# 132
  • Бургас
Страхота на закуска в чудна обстановка   bouquet мерси, jozyy, Жаклин !

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 09:11 от catwalk

# 133
добро утро, момичета! страхотна закуска сте сервирали, облизвам се и като гост нося една кошничка с плодове- да ви е сладко! Wink

# 134
  • София
Ей, каква хубава закуска и кафенце, как да не намине човек от тук  Wink Laughing
Mileto, bibi76, Oliana Kaapana, Жаклин, jozyy, mama nani,  Etigra,  catwalk, dan4eto84 , rainy, кате-пате и всички други момичета  Hug Hug Hug
На мен днес ми дойде лелята, доста рано, ще видим до довечера какво е положението, че работата е малко странна  newsm78
А къде се положителните тестове, нямали някой да се похвали  Crossing Arms
Успешен ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт