ВЪЛНИТЕ И МОРЕТО, 2 ЧЕРТИЧКИ НАШЕПВАТ ТЕ, НА ВСИЧКИТЕ! (27.07-2.08.09)

• 10 418
  • 368
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
rainy... , любов, разбиране и безоблачно щастие Ви пожелавам от тук до края на света!  Hug  bouquet 1dating txtloves    Нека скоро семейството ви да се увеличи най-малко  Wink  с още един член!    ylinfant

Успех на всички нечакащи Praynig Чакаме добрите вести Hug

# 151
  • На планетата Земя
кате-пате  Hug

И аз така се чувствах след втория месец неспукан фоликул.
При мен нещата са така: след идването на МЦ ще взема за пет дни антибиотик, който да бори евентуално възпаление на малкия таз (установявало се трудно) и оттам идвала и по-дебелата обвивка на фоликула. Похвали ме за спорта, който правя активно от началото на юли. Така трябвало да продължавам. Каза ми евент. да отида на нагревки на малкия таз (парафинови, кални, облъчване не е добре, че евентуално ако има нещо все пак  Wink) , но са ми невъзможни този месец, трябва да спра да ходя на работа. Ще разчитам на слънцето и плажа по време на отпуската.

И евентуално следващия месец ще се мине на Прегнил за пукане.

Абе каквото трябва там да се прави/слага, само да стигнем до заветната цел.

# 152
Момичета,първо ви благодаря за топлото посрещане,много сте мили всички!  Hug  Hug  Hug

Имам пак въпрос - доста от вас ме посъветваха да взема тестове за овулация,ще го направя,но ако този месец не стане нищо и ми се наложи да чакам и без това вече е късно.Та искам да ви питам- ние бебеправим всеки ден(поне този 1-ви месец), защо са ми тестове,като е всеки ден овуто нали няма как да го изпуснем  newsm78,дано само това не е пречка и наистина спермата да става по некачествена  Laughing

И още нещо -както бях писала по нагоре този месец след приключването на М. след 4-5 дни гърдите започнаха да ме болят като ПМС,а мен ме болят 7 дни преди да ми дойде,т.е. сега е мноого по рано.Преди не ми се е случвало толкова ранооо  Sad ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА НЯМАМ ОВУЛАЦИЯ ТОЗИ МЕСЕЦ И ДА Е ПМС - ранен???

Благодаря ви!
Успех на всички! Hug  Hug  Hug

# 153
... ние бебеправим всеки ден(поне този 1-ви месец), защо са ми тестове...
Shocked Shocked Shocked Браво беее  Hug Ехххх... луди-млади  Joy Joy Joy Ами ти този месец си имаш тест за овулация  Crazy И дано се е получило та да разбереш, че  си имаш такава  Hug Само 'дето проблема в този род тестове е, че не знаеш все пак в точно кой ден е била и още нещо не по-маловажно - колко време мислиш, че ще изкарате да се тествате по този начин Rolling Eyes

rainy... честита годнишнина   bouquet Hug  bouquet Любов  и щастие да цари в гнезденцето ви  Hug И дано скоро да ви отеснее  Praynig

# 154
хайде да поднеса новината и тук,тази сутрин видях 2 чертички,най-накрая сълзите ми се превърнаха в сълзи на щастие,желая на всички които очакват всеки месец с нетърпение,да почустват моето щастие,не се предавайте момичете,аз много пъти се отчайвах,но отново събирах сили за да продължа,БОГ е милостив и бъдете сигурни че чува вашите молитви. Hug Hug Hug

# 155
  • Бургас
Шани,честито и тук мила!
Иве,наближава овуто,но по полека я карам,че беше ми се превърнало във фикс идея по едно време.Ще стане!
Рейни,честита годишнина!Много любов и щастие Ви пожелавам!

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 11:45 от irina_boneva

# 156
schani честито, желая ти лека бременност  Hug

# 157
  • На планетата Земя
shani, честита бременност, миличка!

След тази наистина красива графика как да няма бременност.
Желая ти леки 9 месеца и здраво бебче накрая!   bouquet

# 158
  • София
Рейни..., честита годишнина и дано посрещнете следващата поне трима   bouquet
schani хубава и лека бременност и най-сладкото съкровище на финала!
Миле, като се зачетох в твоите обяснения за нагревките се зачудих дали пък слънцето на плажа и топлото време не са причина за по-ранните ми овулации последните два месеца  newsm78

# 159

schani чудно хубава новина moresmile, знаех си че днес някои ще ни зарадва Laughing Пожелавам ти само хубави неща да следват от тук насетне  bouquet

dan4eto84 това, че теоретично може да не е имало овулация този месец, не означава, че ще почустваш ПМС 4-5 дни след предишния М. Болката в гърдите може да се дължи на това, че прекалено много се вглеждаш в тялото си, откакто сте почнали да бебеправите Stop, на бременност, което ти пожелавам Praynig или на нещо друго.
А тая рабата с бебеправенето всеки ден newsm78, ти тоя твоя мъж с какво го храниш? Joy

# 160
  • Манчестер
Рейни, Честита Годишнина  newsm51 Бъдете живи , здрави и много щастливи, а до година рима, а защо не и четирима family4 Wink. Обичайте се и се подкрепяйте  Hug .

Шани, Честито  newsm51 Знам колко чака за да направиш теста, и колко се страхуваше от разочарование. Най-прекрасния подарък, и то в деня на вашата годишнина  Hug Поздравления, какво по-красиво от това  Hug. Успех ти желая и леки девет месеца  Hug

Кате-пате  Hug Има начин да им видите сметката на фоликулите с фоликули  #2gunfire. Горе главата, ще успееш  Hug
dan4eto84, как секс всеки ден, бе душа #Crazy ти ше го умориш момчето така . Поне през ден  Peace. А, за болките в гърдите, може да се дължи на висок пролактин newsm78 , но някой по-компетентен може да ме поправи или да си каже мнението. Ама ти не се стряскай, може да е от внушение и прекалено вглеждане Peace

# 161
  • София

Благодаря за хубавите пожелания на всички   bouquet
Квази: надявам се, че не ни пожелаваш така да надебелеем, че да не можем да влезем през вратата
и да ни е тесничко  Crazy

schani: Честито и ти пожелавам много леки и безпроблемни 9 месеца   bouquet Толкова е хубаво да ти се сбъдне
мечта, чакана толкова дълго  Blush

Момичета не разбирам - какво е странното в бебеправене всеки ден? То и да не бебеправиш ами просто кефправиш
си е напълно нормално всеки ден Embarassed Без дните от цикъла- тогава не е нормално  Crazy

# 162
Да честитим рождения ден на една наша другарка: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=416158.new#new

# 163
Ехееееееееееееееееееееее, Притиииииииииииииииииииииии, щип по коремчето Heart EyesЛипсваш ми Heart Eyes
Рейни,честита годишнина,мила!Догодина поне 3 да я празнувате Heart Eyes
Ком, ха честито ти одъртяване,мила!  bouquet
Шани, лека бременност!
Кате-пате, горе носле!Скоро ще изгрее и на твоята улица слънчицето! Heart Eyes
Квази, как си душа Joy Joy

# 164
  • Русе
schani , честито! Леки и безпроблемни 9 месеца!  preggo

Общи условия

Активация на акаунт