ВЪЛНИТЕ И МОРЕТО, 2 ЧЕРТИЧКИ НАШЕПВАТ ТЕ, НА ВСИЧКИТЕ! (27.07-2.08.09)

• 10 423
  • 368
  •   2
Отговори
# 165
schani, честито  bouquet! Лека и безпроблемна бременност ти желая!

Аз си пуснах изследванията и очаквам резултати. Дано всичко е наред Rolling Eyes.

# 166
rainy, честита годишнина.И аз се присъединявам към пожеланията на другите момичета за увеличаване на семейството и многоооо любов.
shani, честити чертички.Леки и безпроблемни 9 месеца.
Аз утре съм на лекар и ако видим нещо, за което много се надявам, а пък знае ли човек може и да чуем нещо, ще мина да ви се отчета

# 167
  • София
Рейни, Hug честита ви годишнина и другата както са казали преди мен момичетата да празнувате трима, а може и четирима  Wink Grinning Hug
Mileto , на мен пък зацапването ми спря! Утре пак за да ми е по вътрешно, явно циклично ще се циклосвам.  Grinning Оффффф  Crossing Arms да идва и да се заминава, че вече ми писна !!! #2gunfire Laughing.
bibi76 , аз си мисля, че за тези аномалии е виновно слънчевото затъмнение. Laughing Много сме чувствителни и ни се отразява, а това беше доста голяма и продължително. Според мен и другия месец може да очакваме изненади.  Thinking
А за слънчевите бани, според мен са много полезни за нас, малко мозъка да ни се размекне от слънцето и да не мислим  за това  толкова.Joy
Кате- патеHug никакъв луф  Hug скоро ще видиш, че съм права  Hug
schani, честито  Hug лека и пълна с положителни емоции.  Mr. Green

# 168
  • гр.В.Търново при моя любим
Рейни,Честита  годишнина.Много семейно щастие ви желая и дано скоро да станете мама и татко   bouquet

Шани,тихичко честито.Пожелавам ти  леки 9 месеца и едно здраво и палаво бебче  Heart Eyes

На всички останали  Hug Hug Hug

Да ви се оплача и аз вече  2 месеца чакам да ме навести лелката ......ама не идва,а по лошото е че и бебче няма Cry

# 169
Еееее момичета нищо му няма на момчето,бебеправенето всеки ден даже му е приятно,той го иска - сякаш това му дава сигурност че ще стане  Laughing А относно болките в гърдите при бременност,това може ли да стане толкова рано,очаквам новата М. на 10.08?

Имам впредвид че ако съм забременяла толкова рано възможно ли е да ме болят гърдите,според мен не е?Има ли някой който от опит да сподели...

# 170
  • На планетата Земя
Toche-нце, мило, с теб сме като сестрички! И моето зацапване леко даде заден. Ама аз си го знам, ще маже така 4-5 дни и после с пълна сила. Та, от слънчевото затъмнение ще да е, лека вина приписвам и на озоновата дупка.  Mr. Green

За морето имам много хитра стратегия: лягам на пясъка и карам дребосъка да ми завива кръста първо и после пупата с горещ пясък. Кеф - хем лежачка, хем нагревки! Да ги питам после тия смотаняци - фоликулите - ще се пукат ли или ще ги трепя!

Данчето84, мани го тоя филм! Ехе, до 10.08 колко време има. Болят те гърдите, щото правите редовен секс  Mr. Green, ей затова!  Laughing

Исси82, лекарят какво казва? На какво се дължи липсата на МЦ? Това вече е сериозна работа!

# 171
  • Варна
schani , честито и лека бременност!  bouquet Само прекрасни изживявания от тук нататък!

Аз също не намирам нищо лошо в активните упражнения всеки ден Rolling Eyes Все пак това е удоволствие, което не е свързано само с правенето на бебета. Щом издържат на натоварването и им е приятно - да действат luvbed smile3521

# 172
Привет мацки  Hug
Rainy... честита ви годишнина. Да се обичате много и да ви се увеличи гнезденцето с поне още един член.
Schani, честио мила. Желая ти много приятни 9 месеца   bouquet
Миле, Точе.....абе това зацапване да не е имплантиране примерно  Whistling
ама Миле, много ме развесели с тези твойте смотаняци  hahaha Mr. Green
Кате-пате, горе главата, всичко ще се оправи, ще видиш. не им се давай на тез смотаняци, както вика Милето  Crazy
За протокола, аз съм ок. Чакам да се олеля тия дни. Нямам надежди, че нещо е станало. Вярно е, че се потрудихме, но такъв ПМС ме тресе.....нервата ме гони яко. Та не знам какво ще е  Thinking

# 173
  • гр.В.Търново при моя любим
Миле Heart Eyes, най вероятно на всичкия стрес на който бях подложена.Имат съмнения за хормонални нарушение и увеличени нива на пролактин.Ако до събота не ми дойде,започват изследвания и посещение при ендокринолог.

Кате- Пате Hug

# 174
  • Видин
Рейни, честита ви годишнина!
Много любов, щастие и още нещо... Wink

Данчето, така се получава когато се вглеждаме прекалено в тялото си .И мен са ме боляли гърдите по всяко време, гадило ми се е, виело ми се е свят...и т.н. Mr. GreenОтпусни се и не го мисли толкова Peace

Миле,Точе,Кате-пате Hug Heart Eyes

И ние сме от отбора на бебеправещите всеки ден. Mr. GreenСамо когато мъжо е наряд пропускаме Sunglasses

Мече, нали знаеш и в двата случая усещането може да е като при ПМС Wink

Schani, честито и от мен и много късмет!  bouquet

# 175
shani, да се присъединя към поздравленията!!! да знаеш как мечтая и аз за този момент - сега ти желая да си преживееш щастието спокойно, да се наслаждаваш на всеки миг като мама и всяка сутрин да се събуждаш усмихната, докато расте пупата Simple Smile!
rainy, от сърце желая честита годишнина  - да сте винаги влюбени и животът да ви поднася само приятни емоции и изненади, между които baby_neutral !!!!

ivap, то понякога и аз се дърпам- като ми се натрупа умора и нещо нямам нерви напоследък....ама тогава мъжът се проявява като герой - хахаха!
Точе, явно мойта лелка е заминала към тебе - радвам се , че я изпратих- правихме си романтичен уикенд миналата седмица и тя реши да се замъкне с нас, но аз бях непреклонна  #2gunfire
Magi_TM, стискам палци да не ти дойде, а да изплуват онези митични чертички!
Visibleq  мерси за хубавата песничка! преди малко в обедната чаках един час в тъпата ДСК да ми обърне някой внимание за разпечатка на пет транзакции- работа за 1 мин, та като се върнах запъхтяна и изнервена и си пуснах песничката - добре ми дойде! Успех за изследванията и да докладваш!
айде, че стана дълго нещо...да се правя малко , че работя Blush

# 176
  • Бургас
Ние бебеправим по-малко.Винаги точно по средата нещо става и не можем да бебеправим активно.

# 177
Ние бебеправим по-малко.Винаги точно по средата нещо става и не можем да бебеправим активно.

В какъв смисъл посредата нещо става?  newsm78

То не е казано,че щом бебеправите по малко,няма да се получи. Grinning Понякога става и с мнооого малко,повярвай ми,от първия си опит говоря. Peace От колко време бебеправите?

# 178
  • На планетата Земя
Irina Boneva сигурно има предвид по средата на месеца.

И ние зимата така -  ту детето ще се разболеее, ту таткото, ту командировка.  Mr. Green

# 179
само да кажа за бебе:

Секс му е майката Joy Joy Joy

Браво Жаки, с теб сме от един отбор Joy Joy Joy Joy hahaha (на мен ми дадоха зелена светлина за секс Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha и си наваксвам Joy Joy Joy Joy hahaha)

Общи условия

Активация на акаунт