ВЪЛНИТЕ И МОРЕТО, 2 ЧЕРТИЧКИ НАШЕПВАТ ТЕ, НА ВСИЧКИТЕ! (27.07-2.08.09)

• 10 417
  • 368
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Irina Boneva сигурно има предвид по средата на месеца.

И ние зимата така -  ту детето ще се разболеее, ту таткото, ту командировка.  Mr. Green
Да,Милето е права!
Бебеправим от ноември.Забременях за кратко през май,но засъжаление след 8дневно закъснеие ми дойде.Ако не бях си правила уринарен тест и кръвен нямаше да разбера,може би.Сега продължаваме с опитите.

# 181
  • София
Mileto , хихихии  Joy сестричке, как ме разсмя  Hug. Това мазане ми е най противно, то ни клан недоклан, ни дран недодран. Не стига че идва пък и с клизма  Crossing Arms. Ама не е честно  Naughty
Ти добре си си измислила комунизма за морета, ама нали знаеш, че за детски труд вкарват зад решетките  JoyТо детето на море си завела пък го впрягаш да се труди за твоя кеф  Laughing. Майтапа на страна това с топлия пясък ми звучи направо лечебно, ще взема да се пробвам и за  Hug
peiota , ех душа де да беше  Whistling
Жаклинова , добре тренирате значи. Laughing Hug
Etigra , тя лелката е заминала при мене, ама много срамежлива стой на врата с куфарите и само наднича. То накрая с шут ще я вкара  Joy и без това ми е черна пред очите  Joy
За тренировките, ние всеки месец сме различно, но гледам да не пропускаме важните дни. За тях на всичко съм готова и през огън и вода минавам  Wink
 Hug Hug Hug

# 182
Ето ме и мен, сега влизаме с дребната след ходене по лекари и зъбари. Навън е адска жега.
Честито на виделите двете чертички! Heart Eyes
Ние уж бебеправим, ама последните 2 вечери всичко се проваля.
Таткото и Вики не могат да се разберат кой да спи при мен, накрая естествено тя печели. Laughing hahaha
Но сега й купих така желаният светещ настолен будилник Crazy, та довечера сигурно ще се навие да си спи в стаята и да го пуска да й свети. Flutter
Иначе снощи Вики тържествено оповести пред приятелите ни :"Мама ми обеща, че като отиде в болницата ще ми роди братче или сестриче. Може и близначета, но незнам горкия ми баща как ще се оправя!" newsm78

# 183
  • Варна
Ох, момичета, може да ви досадя, но искам да ви се оплача, че вече направо изпушвам. Моя благоверен така ме ядоса снощи, че съм спала два часа newsm61 Заминава в събота за три месеца, тая седмица съм в овулация и като се прибрахме от гости си седна на лаптопчето в кухнята и игра до 4 часа. Даже за лека нощ не дойде да се обади. То аз нямаше да го пусна след това и явно затова се покри. Пък предната вечер ми обяснява как понякога не искал ама не можел да ми откаже. Явно снощи си показа ясно, че не иска, ама ни остава толкова малко време, а той - игрички smile3511 Rage Подивях  и не спах цяла вечер. Сега се чудя като се прибера - да се правя на съдита и пренебрегната или да си преглътна и да пробвам, че да не изтървам ценните дни. newsm78

# 184
мамо Инче, нормално е да се ядосваш- мисля, че това и на други се случва- говоря от опит- ние трябваше да минем през един период на обяснения - тоест изясняване на приоритета по тая тема, защото аз също като тебе бях изпушила и ме беше яд , че сякаш само аз си съобразявам времето с това, само аз правя планове, а той наготово се включва. но,слава богу, този момент мина- и да не кажа че сега на моменти си е направо обратното- човекът ме подкрепя и проявява инициативност, макар и засега да не мога да се похваля с желания резултат!

# 185
  • Варна
Etigra  , най-тъпото е, че преди това на гостито обясняваше, как ни е време за момиченце и трябва да работим по въпроса, а после...
Толкова ми е мъчно, защото заминава, а той пропилява и малкото време, което остава до полета. smile3518

# 186
  • На планетата Земя
Напълно те разбирам.
Моят съвет е да преглътнеш, целта е по-важна в момента. Говоря изцяло от моя гледна точка.
От опит знам, че такива разговори са полезни, но вечерта си е пропусната след това.
Така че, ако можеш действай, после за сърдене и сериозни дискусии ще има време, докато го няма.

# 187
Мама Инка, ти още от вчера си подтисната и си готова да си късан нервите за всяко нещо.  Stop Важното е, че човекът иска да работите по въпроса, сега че точно тази вечер не искал, ами голямо чудо. Я не се цупи, ами се прибирай в къщи и го опъвай за един як секс, без да мислиш за овулации, дни, командировки, та да ти просветне пред очите. newsm10

# 188
  • София
Здравейте Simple Smile
За настроението няма какво да говорим, като ти говорят за инвитро не ти се оправя особено  Rolling Eyes леко притеснено ти става Sad
Миле а за кистите какво ти казват какви са?

# 189
  • На планетата Земя
КАТЕ-ПАТЕ, моите не са ставали на кисти/не ги чакаме да стават.
Веднага започвам дуфастон.

Аз за себе си съм премислила и най-хард вариантите, без да зная, разбира се как ще се развият нещата.
Но установих, че и инсе, и инвитро да се наложи, ще направя всичко до постигане на заветната цел.

Мен по-скоро неставането ми разваля настроението, вече не толкова начина, по който ще стане. Ще ми се времето да минава просто по бързо.

# 190
  • София
Е то времето съм го прежалила отдавна Simple Smile Като чакаш година и половина вече свикваш че не е станало Simple Smile
А за кистите мисля че всеки фоликул които не се е пукнал, а е минал някакви размери и е продължил да расте си е киста Simple Smile няма как да не стават на киста след като са ти казали че не се пука фоликула, иначе може да си просто с по-късна овулация Simple Smile

# 191
  • В сърцето на живота!
Шани честито и тук мила newsm51

# 192
мама Инка, абе нещо написах отговор, но не го виждам - влезе езин колега и може в бързината да съм го изтрила, за да не си навре любопитната мутра.
та изках да ти кажа- преглътни си обидата- в крайна сметка кое е по-важно. и както каза вече не помня кое от момичетата- секс! и слд това ,като се успокоят нещата му кажи как се чувстваш от неговите реакции, ама не докато си напушена и сърдита- пък така няма да си пропиляла момента в цупене. а на мъжете някои работи трябва да се казват направо, нали знаеш? те не анализират и премислят по хиляда пъти като нас- кой как казал нещо, с какви нюанси, в с какъв подтекст...
кураж и се усмихни, чу ли!!!

# 193
  • На планетата Земя
kate-pate, да, първия месец овуто беше късно. Този по-рано. Сигурно стават на кисти, права си. Засега хубавото е, че в новия месец са се изчистили.

# 194
  • Варна
Etigra , благодаря за подкрепата. Ние сега дръпнахме един чат с него в скайп. Цупел се, защото се ядосах, като каза, че не може да дозавинти един винт. Пък при мен няма не мога, има - не искам. И взех, че го завинтих сама. Явно мъжкото му достойнство се е засегнало, че жена му свърши нещо, което той не може. Ама аз съм била виновна, че съм мрънкала. Мъжки му работи. Ама аз не спах цяла вечер. Сега ми е обещал бурна вечер. Ще го скъсам smile3521 да си наваксам и за снощи.  Crazy С тая овулация така ме е ударил хормонът, че... Mr. Green

Лулу13, не ми върви тая седмица просто. От понеделника ме почна един лош късмет. Дано поне след две седмици да открия, че е имало и нещо положително Wink

Общи условия

Активация на акаунт