ВЪЛНИТЕ И МОРЕТО, 2 ЧЕРТИЧКИ НАШЕПВАТ ТЕ, НА ВСИЧКИТЕ! (27.07-2.08.09)

• 10 409
  • 368
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Да тов че се махат е наистина хубаво Simple Smile
На мен лекарката ми каза че това че е имало и спонтанна бременност означава че организма все пак функционира и има шанс и сега да стане спонтанна бременност Simple Smile Лошото е при повтарянето на тези неспукани фоликули е че съществува голям риск дори и да се отдели яйцеклетка да не е качествена  Rolling Eyes
Не знам вече и аз Sad аз вече предпочитам каквато и да е диагноза и лечение това чакане да видим следващия месец за поредното изследване защото нищо не става е отвратително и с моя дълъг цикъл...  Rolling Eyes Аз да те питам тебе трресат ли те хормонките Simple Smile Аз съм на тема голям рев ... направо мъжо вече се вижда в чудо  Mr. Green

# 196
  • На планетата Земя
Този месец с хормонките и нервите съм малко по-добре, не съм имала Мнооого пристъпи  Mr. Green Леле, миналите да ме видиш.

Та в същата връзка хормони -> метла -> каране -> нулева вечер (МАМА ИНКА, внимавай сега какво ще кажа) имам голям напредък:

в овулация с мъжа не се карам, за всичко се съгласявам
схемата работи супер
доказателство този месец
нямам  от какво да се оплача

Или синтезирано спокойна женка -> спокоен мъж -> щастливи вечери -> щастлива жена  Laughing

А иначе признавам най-открито: ами понякога за големи глупости мрънкам, как да не му се отще на човеко.

# 197
Ехееееееееееееееееееееее, Притиииииииииииииииииииииии, щип по коремчето Heart EyesЛипсваш ми Heart Eyes
...
като ти липсвам си поизчисти кутията Mr. Green

# 198
девойки, имам да ви питам нещичко.
сега се връщам от комадировка и не успях да ви изчета   bouquet сори. Embarassed

в момента ми е 25ти ден от 29 дневен цикъл. от ОВУто ми е 11ти ден. снощи и тази сутрин получих едно такова кафеникаво зацапване. няколко капки капнаха докато бях до тоалетна. помислих си, че ми е рано за цикъл - моят е сравнително точен и реших, че сигурно ми идва по-рано, защото летях и може да се е пообъркал организма от смяна на климата. имах и болка като за цикъл, но всичко изчезна за 1-2 часа. до сега не ми се е случвало!
след това се сетих, че при имплантиране се получава зацапване.
та питам: какво е зацапването преди имплантиране? розовко (както на мен ми е обикновено преди цикъл) или кафеникаво?
ако някоя от вас е имала такова нещо и след това е установена бременност ще съм благодаряна да сподели   bouquet

Hug на всички

# 199
Ако е имплантиране имала си доста късна овулация, т.к. то се получава след 7-10 дни, и не всички жени го имат. По-скоро това е лелката, която сигурно поради смяната на атмосферното налягане се е пообъркала малко  #2gunfire Но стискам палци да е не е тя!!!

# 200
  • София
 Hug Hug Hug Здравейте! Моята микробиология е ОК и утре съм на ЦС... Praynig Praynig Praynig

Целувки и лека вечер на всички!!!
П.П. Моля ви стискайте по едно палче за утре ...

# 201
  • Видин
Снуки, силно стискам палчета! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Инкааа, така ми харсваш повече! PeaceУтре да се похвалиш как е минала  бурната вечер Wink
Ние снощи доста се развихрихме, че тази вечер мъжо е наряд и ще пропуснем Flutter

tansu, дано е това, което искаш Praynig

# 202
issi_82, стискам палци да ти дойде по-бързичко! Според мен е възможно да е от стрес. Опитай се да елиминираш причинителите му и всичко ще се подреди Hug!
Etigra, радвам се, че песничката ти е подобрила настроението! Аз я обожавам - когато ми е тягостно я слушам, защото ми оправя настроението; когато ми е хубаво я слушам, защото ми става още по-хубаво Grinning. Не се ядосвай на банката, няма смисъл да тровиш себе си, заради чужди грешки.

Днес съм невероятна със съветите #Silly! Не ми обръщайте внимание, моля!

tansu, не мога да ти помогна, но стискам палци да не е началото на МЦ!
снуки, стискам палци и за теб fingerscrossed!

Момичета, взех си резултатите. Излиза, че всичко е ОК, ако правилно съм разчела референтните граници Simple Smile. Дано е така!
Лекарят ще потвърди (или отрече) другата седмица.

Ползотворна вечер на всички Wink!

# 203
Момичета,
аз нещо го закъсах. Цял ден ме боли кръста и корема.
Сега отидох до тоалетната по малка нужда, свърших си я, но още ми се ходеше, а не можах.
Като бях бременна с Вики изкарах един цистит, супер гадно беше. А сега почувствах същото.
Дали е възможно да съм настинала от климатика в офиса?
Или пък са някакви бактерии? Ама дали е възможно цистит да се провокира от бактерии?
Уфф,гадост. Cry

# 204
...Ама дали е възможно цистит да се провокира от бактерии?...
Можеш да заложиш годишната си заплата на отговор В/ - Да. То общо взето това май е основната причина в съчетание с някой фактори. Поне така съм чувал  Blush

# 205
  • Бургас
Снуки,стискам палчета за утре!

# 206
  • В сърцето на живота!
Снуки имаш стистнати палци и от мен  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 207
Добро утро от мен. Cry
Заспала съм към 3, като дотогава беше ад под небето.
Вече има и кръв. След малко отивам към лекарката ми.
Май ще трябва да пия АБ и да задържим малко с бебеправенето. Cry
Ужасно ми е, реве ми се. Cry

# 208
Добро утрооо!  Hug

# 209
  • На планетата Земя
Добро утро!  Flutter

jozyy, топ бисквитка в убаво кафенце! Както едно време мама ми даваше!

Снуки, желая ти успех днес!  Praynig

Жаки, ама вие сте терминатори, брейййй!  Crazy

Олиана Каапана, съжалявам, че ти е толкова дискомфортно! Но недей да плачеш, чичо доктор сега ще назначи необходимото лечение и бързо ще си отново в редиците!  Hug

Прекрасен ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт