ВЪЛНИТЕ И МОРЕТО, 2 ЧЕРТИЧКИ НАШЕПВАТ ТЕ, НА ВСИЧКИТЕ! (27.07-2.08.09)

• 10 404
  • 368
  •   2
Отговори
# 210
добро утро и от мене! Simple Smile
закускааааааааааааааааааааа и морски бриз - макар че при мен има само изглед към вътрешния двор, това ме кара да мечтая!!! надявам се и вас! Hug

# 211
Добро утро, красавици Flutter!

Oliana Kaapana, ще се оправиш, недей да плачеш Hug!
Знам колко е ужасно да имаш цистит, но ще мине бързо!

jozyy, Etigra, благодаря за кафенцето и закуската!

Усмихнат ден на всички!

# 212
  • Русе
Добро утро!
jozyy, Etigra, благодаря за закусчицата и кафенцето! Simple Smile
Oliana Kaapana, дано се оправиш бързо  hug
Аз тия дни съм почивка. В събота сме на сватба и сега отивам да се правя още по-красива  Crazy
Хубав ден на всички!

# 213
  • София
Добро утро на всичкии  Hug
Снуки имаш и моите палчета , вярвам че всичко ще е ОК  Praynig аз да те питам за ЦС че и мен ме чака ама аз все отлагам  Rolling Eyes ти ЦС или хитротубация ще правиш и къде  Rolling Eyes и другия ми въпрос е задължително ли е преди процедурата да ти пуснат МБ? Мерси за инфото  Hug
Да честитя рождения ден на Прасковка   bouquet Пожелавам ти за следващия да гушкаш една малка пухкавка принцеса  Hug

Хубав ден от мен момичета и момче   bouquet

# 214
  • Видин
Добро утрооо! Hug

Благодаря за кафенцето и закусчицата! Hug

Oliana Kaapana, съжалявам.Според мен това  е цистит CrazyПожелавам ти бързо оздравяване! Hug
С тия климатици си докарваме сума ти проблеми Crazy

На всички кокони Grinning хубав ден! Heart Eyes

# 215
  • Варна
Добро утро!

Снуки, имаш и мойте стиснати палчета  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 216
  • Варна
Добро утро момичета прекрасни! То добър ден стана, ама нейсе Crazy

jozyy, Etigra, благодаря за закуската. Прекрасна, както винаги и зареждаща с настроение. При това с 0 калории smile3501
♥~Жаклин~♥ , , ако сте усетили земетресение - от нас беше Joy Наваксахме и за вчера. Милото сигурно ще бърза сега да замине, за да се спаси от сексуалния тормоз Joy Той се оплака при миналото забременяване, че съм го ползвала като бик за разплод, ама ще трябва да удържи още два дни Crazy Ако е имало яйчице отделено, вече трябва да е оплодено smile3521
Mileto , напълно съм съгласна с теорията и уравненията за щастливата жена, но понякога трудно се примирявам с някои неща, като мързела например.
снуки , стискам палци и аз днес за теб. Очакваме добри новини! Praynig Hug
Visible , радвам се за резултатите. Дано и лекарят да ги потвърди!
Oliana Kaapana   , много неприятна работа. Искрено ти съчувствам. дано по-скоро се оправиш. Praynig

Усмихнат и плодотворен ден на всички Hug

# 217
  • Габрово
Прасковке, честит ти рожден ден! Желая ти здраве, ведро настроение и мисли, и скоро да се радваш на трето детенце.

Снуки, имаш стиснати палци.

Шани, честити две чертички.

Иринка и аз в някои месеци много се фиксирам върху идеята за бебе. Мъча се да се контролирам, но е по-силно от мен.

Лиони, аз съм психолог любител  Mr. Green. Уж съм чела доста и съм много наясно, но ми се изплъзват нещата. При мен проблема идва от това че вече не съм на 25год., не съм и на 30 год. т.е. биологичния часовник си цъка ... Ето вече мина 1 год. "опити", доста несериозни от страна на половинката. Времето направо лети. А, може би проблема ми е, че обичам да контролирам нещата и да не завися от други хора и обстоятелства. Не мога да се оставя по течението. Направих си лек самоанализ  Mr. Green, но ти/вие ще ме разберете.

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 09:55 от ivap

# 218
  • Видин
♥~Жаклин~♥ , , ако сте усетили земетресение - от нас беше Joy Наваксахме и за вчера...

Ааа, аз предвидих и се вързах с колана. JoyПолюля ме, но не беше страшно Joy

Пете, честит празник и тук!
Всичко щастие на света ти желая!

# 219
  • София
Прасковка честит рожден ден  newsm59, бъди жива и здрава и догодина една принцеса а може и newsm06

# 220
  • София
Пете, честит рожден ден, много здраве, щастие, любов, късмет и всички желания да ти се сбъднат  Hug и мъжката дружина все така да те слуша и уважава  Heart Eyes Mr. Green

# 221
Добро утроооо Hug Днес е четвъртък, т.е утре е петък  newsm44 Да ви кажа...още от понеделник си мечтая да е петък  Crazy
Снуки, стискам палците и на краката. Дано да мине леко  Praynig
Олиана капана, аз имам хроничен цистит. Да знаеш, че както идва из невиделица, така и изчезва за часове. За облекчение можеш да си напариш бъбреците и слабините с гореща вода - много помага. Също така - колкото повече вода пиеш, толкова по-добре. Облечи се добре (кръста да ти е на топло). И доки като ти изпише нещо и ще си ок за няколко дни Peace
Прасковка, честит рожден ден  newsm67  bigdance2 newsm38
Аз все още не чакам. Утре би трябвало да ми дойде  Flutter

# 222
  • София
Прасковке сладка !!! Hug
Честит Рожден Ден !!! Hug
Пожелавам ти скоро да гушкаш мечтата си!!!
  Hug  bouquet

Ей какви закуски се сервират тук като в пет звезден хотел  Mr. Green. Добре че от закуската не се пълнее  Wink Hug
Снуки, желая ти успех, дано всичко мине бързо, безболезнено и с добри резултати  Praynig
Oliana KaapanaHug важното е бързо да се вземат мерки, за да може още по бързо да мине.  Hug
Лиони, тази информация за тестовете е много важна, благодаря  Hug
Миле-пиле, как си днес да сверим часовниците. От моето зацапване за сега само дим остана  newsm78.
Успешен ден момичета  bouquet

# 223
Прасковка, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  Tada
Oliana Kaapana, аз имам камък в бъбреците, който миналата година ми създаде доста проблеми, помогна ми чай Kidney, има го в повечето аптеки, действа противовъзпалително и отводнително. И сега от време на време при първи симптоми на парене или болка при уриниране си правя чай, действа изключително бързо и ефикасно.
Снуки   fingerscrossed
Peiota   fingerscrossed да не дочакаш още 9 месеца  Wink

# 224
Прасковка, честит рожден ден, желая ти всичко най хубаво  Hug

Снуки и аз стискам палци

здравейте момичета, аз днес си взех почивен ден и мисля да не ставам от леглото цял ден  Rolling Eyes  Laughing много умора съм натрупала и ако продължавам така, май няма да стане нищо с бебеправенето  Sad

приятен ден ви желая и много усмивки  Hug

Общи условия

Активация на акаунт