ВЪЛНИТЕ И МОРЕТО, 2 ЧЕРТИЧКИ НАШЕПВАТ ТЕ, НА ВСИЧКИТЕ! (27.07-2.08.09)

• 10 377
  • 368
  •   2
Отговори
# 225
  • Манчестер
Добро утро, момичета  Heart Eyes

Прасковке, Честити Рожден Ден! newsm51

Снукиfingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Стискам палчета, резултата от ЦС да е ОК Hug

Oliana Kaapana, много неприятно  spoko , доки ще изпише нещо и бързичко ще се оправиш  Hug
ТочеееHug  fingerscrossed

Хубав ден , сладуранки  Hug Heart Eyes

# 226
  • София
неземната, хубаво си направила я му дръпни един сън до 17ч. после цяла вечер ще си кукуряк  Wink
milly vanilly , как си миличка Hug.

# 227
Пете-Пате, Пете-Пате, Честит рожден ден,миличка!
Да си ми жива и здрава.
 мила и добричка,
 лъчезарна и засмяна,
 горда МАМА,
 уважавана жена,
 по-малко стрес в работата,
много слънчеви моменти,
сладки пътешествия,
незабравими мигове,
посещение на Алчо и Ясен,
малка принцеска, да те подкрепя сред толкова мъже Joy Joy Joy Joy,
малко,но верни приятели,
сълзи само от радост,
романтични изживявания,
и много усмивки!
Гушкам те и те целувам виртуално,Пете!

Снуки, имаш моите и на Ясен палчета!

Какво стана, ще ми давате ли по чашка бира следобедно или не Joy Joy JoyКвази разреши ли newsm78 Joy Joy Joy Joy

# 228
  • В сърцето на живота!

Oliana Kaapana оправяй се по бързо Hug
Снуки  fingerscrossed
Peiota  fingerscrossed
       Прасковке желая ти здраве, защото без него
                            нищо друго няма значение,
                          несекващ стремеж към знание,
               защото то ще те научи как да постигнеш предното
             и как да се пазиш от бедите на следващото пожелание
              любов, защото това е достатъчно добра цел в живота.

# 229
  • София
jozyy, Etigra, благодаря за закуската и кафенцето. Както винаги и зареждаща с много романтично настроение.
Снуки  fingerscrossed fingerscrossed
Прасковка  nbirthday
Аз днес си взех резултатите от изследването за вродена тромбофилия. На всичко пише нормален генотип, значи може да се успокоя най-сетне  Grinning

# 230
  • Манчестер
Точе, добре съм  Hug Стягам се да пътувам до БГ  newsm68 newsm44 newsm68 В събота 11.30ч. кацам в София  newsm44 . Една седмица ми отпусна мъжо, че трябва да се действа  Wink да не изпуснем яйцето Mr. Green

# 231

Честит Рожден Ден, Пете! Да си много здрава, щастлива и обичана  Hug

П.П Извинявам се за нахълтването, ама исках да честитя РД на Петя  Blush

# 232
Честит рожден ден на Прасковка! Да си жива и здрава!  bouquet
Момичета, сега бях на лекар, изписа ми Ципрофлоксацин, витамин Б и чай от Мечо грозде.
Пуснаха ми стерилна и обикновена урина, но резултатите ще са готови чак към вторник. Дотогава ще се побъркам дали само това ми има или и нещо друго. Не че преди тоя гаден цистит имах някакви оплаквания, но все пак ми е притеснено. Sad

# 233
Хайде и аз да да нахълтам за кратко при вас.

Чести Рожден Ден, Прасковче!  Hug От здраве да не се отървеш, щастието да те съпътства навсякъде! Много сбъднати мечти ти пожелавам!
bouquet

# 234
Прасковче, честит рожден ден и от мене, да не свършват хубавите поводи в живота ти!

неземната: много е важно да си почиваш, особено в период на бебеправене. аз наскоро минах през нещо гадно- от стрес получих виене на свят- ходих по лекари, бях си внушила , че е нещо много страшно, недй боже , тумор на мозъка или поне Мениер, но слава богу, тестовете бяха отрицателни. полежах си 7 дни- и пия едни успокоителни на билкова оснтова - Дормиплант - няма противопоказания за бременни и кърмещи, още по-мабко за кандидат такива Wink. но с тия нерви сме за никъде - какво зрънце ще поникне на такава разбунена почва? та опитвай се да почиваш, даже един ден е малко! все им пестим на работодателите- аз имам невзети дни още от 2006 г.! правят кисели физиономии като видят молба за отпуск, но майната им, няма да умираме! Sad
мен в понеделник ми идва нова шефка, за коят очувам само лоши работи, та не знам- айде вече да идва бебото , та да се махам оттука! Close
Oliana Kaapana , чакай да ти препоръчам едно лекарство точно за цистит - дано си го намериш, много е ефикасно- майка ми и сестра ми това им беше чест проблем преди, но с това се оправхиа. казва се FURADOINE - много е добро - виж в нета например http://www.flexyx.com/F/Furadoine.html - противовъзпалително и тн.
visible, браво за резултатите, дано сега се успокоиш и ти...и да се отдадеш на най-важното luvbed
мама Инка, ти така ме вдъхнови с твоята история от вчера, че сгащих мъжа на тясно и ....мога да кажа, че не сме изпуснали вчерашната възможност, ако е имало такава. разбира се, че е най-добре , както ти беше казала Милето мисля, да заровиш томахавката около овулацията. пък после оправяйте пробемите..има време!
ми толкова от мен засега - айде, че стана време за гризкане!

# 235
  • София
Прасковке, честит рожден ден!!! Много те прегръщам!!! Пожелавам ти много щастие, късмет и здраве, много спокойствие и скоро да си имате поне едно бебченце!!! Целувам те!!!
[/color][/size]

# 236
  • На планетата Земя
AAAAA, Хоуче, Комиксче, радваме се да ви видим. Харесва ми как ви растат линийките!

Пък, Комикс, можеш да сипеш по нещо на патерици  Wink и бебеправещите се хранят редовно!  Mr. Green  bouquet

Биби76, супер!  Peace

неземната, почивай си, мило, и утре ако може.

# 237
Ох, аз много съм се ошашкала. Sad
Сутринта урината ми беше бледо розова и мътна. Нормално ли е?
Сега май вече не е, ходих до тоалетната и ми пари вече съвсем малко.
А и докато излязат резултатите ще се побъркам.
П.С. Лелеееее, сега прочетох, че е възможно да получиш цистит и при бременност, тъй като пада имунитета. Сега като се замисля незнам каква може да е причината за появата му, спазвам отлична лична хигиена, може би от климатика в офиса, но той не ме духа директно в краката или кръста.
Как мислите, ако си направя тест дали ще отчете? Уффф незнам какво да правя.

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 13:00 от Oliana Kaapana

# 238
  • На планетата Земя
Oliana Kaapana,

ако имаш предвид тест за овулация, защо не? Не мисля, че е проблем.

# 239
Oliana Kaapana,

ако имаш предвид тест за овулация, защо не? Не мисля, че е проблем.
Имах предвид тест за бременност.
Съвсем в началото на първата бременност пак изкарах цистит.

Общи условия

Активация на акаунт