ВЪЛНИТЕ И МОРЕТО, 2 ЧЕРТИЧКИ НАШЕПВАТ ТЕ, НА ВСИЧКИТЕ! (27.07-2.08.09)

• 10 375
  • 368
  •   1
Отговори
# 240
  • На планетата Земя
Ами объркваш сме с подписа си отдолу.
Пише, че след 4 дни ти предстои овулация бре, моме!  Crazy

# 241
Здравейте отново момичета. Като добра домакиня на таз-седмичната темичка, искам да направя кратък обзор, а който има да добави нещо да го запише! И така:

Рейни- ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!!!!  txtloves family
ПРАСКОВКА- ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!!  nbirthday newsm38
ШАНИ, ВЕНИНКА- ЧЕСТИТО ЗА ДВЕТЕ ЧЕРТИЧКИ!!!!!  EFP stork-boy stork-girl preggo EFP
ДАНЧЕТО- ДОБРЕ ДОШЛА!!!!!  welcome newsm18 newsm51

# 242
Ами объркваш сме с подписа си отдолу.
Пише, че след 4 дни ти предстои овулация бре, моме!  Crazy
Да, ама ние сме правили секс, въпреки че не съм била в овулация.
Оф вече се обърках.

# 243
  • На планетата Земя
Олиана, недей така. Не мисля, че си на 15 при това дете на 5 години.

Още не ти е дошла овулация, правили сте секс и искаш да правиш тест за бременност!  Shocked

# 244
Oliana Kaapana , какви тестове за бременност бе момиче,само 10 дни са минали от началото на цикъла ти newsm78 ooooh!

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 13:44 от Alcho

# 245
Да,прави сте.
Съвсем изтрещях. Crazy

# 246
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ПРАСКОВКЕ !!!
Бъди здрава, обичана, успяваща, все така слънчева, много позитивна, борбена, подкрепяна и най-вече истински щастлива и доволна от себе си и това, което имаш !!!
Нека мечтите ти се сбъдват, а в сърцето ти да има място за още много нови хоризонти, към които да летиш !!!

Аз ви пускам малко прашец и чакам резултатите в най-скоро време  Hug

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 247
  • София
Mambina  Hug Hug Hug

# 248
  • Русе
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПРАСКОВКЕ!
Пожелавам ти здраве и щастие, повече усмивки и сбъднати мечти!  Gift

Sad На мен ми зацапа сега. Въпреки, че предчувствах, че ще ми дойде се разочароваах много.  Cry Трябва да отида да си направя хормонални изследвания, но вече се обърках от толкова различни мнения и не знам днес как да го броя. Дали ще е късно ако си пусна изследванията в понеделник?

# 249
  • София
Момичета, благодаря ви от сърце!  Hug Hug Hug Толкова много ме развълнувахте, особено тези от вас, които направиха специално включване заради мен... Направо ме разплакахте... Благодаря ви, милички, на всички!

Предлагам да пием по едно за здравето на всички нас и за скорошното сбъдване на нашата голяма обща мечта!  Praynig Praynig Praynig

# 250
  • Бургас
Честит  Рожден Ден,Пете!
Да си жива и здрава,много обичана и щастлива!

# 251
Доста търсих да намеря подобна тема и тъй като не намерих такава,а живо ме интересува реших да пусна такава! Моята история е следната! Месец юни последен цикъл 23-ти от 27-ми започва великото тестване всеки ден! На 16-ти юли отчетена настъпила овулация и тъй като бяхме на почивка и знаете колко е неудобно през това време да се правят тестове на 17-ти спирам да правя тестовете! Тъй като в опаковката са 30 теста и имах останали и трябва да се свършат преди 30-тия ден след като пакета е отворен на 27-ми юли имах положителен ОВУ тест и така до днес 30-ти юли!! Интересно ми е дали е възможно тест за ОВУ да отчете в такъв случай налична бременност! Съжалявам ако съм спамнала сайта не е нарочно но наистина имам нужда от помощ!!!
Благодаря ви предварително за подкрепата!!
П.С. знам че имам пусната такава темичка, но и идея си нямам как да я премахна,ако някой има идея ще се радвам да ми помогне!!
Надявам се ме приемете като една от вас!

# 252
  • Варна
.♥.Прасковката.♥. , от все сърце ти пожелавам сбъдване на мечтите, да си заобиколена от верни приятели и всеотдаен любим!  bouquet Щастие, любов и приятни изненади да изпълват дните ти!

И веднага си взимам за твое здраве и късмет от прекрасната торта, че съм почитател на сладкото Crazy

# 253
Доста търсих да намеря подобна тема и тъй като не намерих такава,а живо ме интересува реших да пусна такава! Моята история е следната! Месец юни последен цикъл 23-ти от 27-ми започва великото тестване всеки ден! На 16-ти юли отчетена настъпила овулация и тъй като бяхме на почивка и знаете колко е неудобно през това време да се правят тестове на 17-ти спирам да правя тестовете! Тъй като в опаковката са 30 теста и имах останали и трябва да се свършат преди 30-тия ден след като пакета е отворен на 27-ми юли имах положителен ОВУ тест и така до днес 30-ти юли!! Интересно ми е дали е възможно тест за ОВУ да отчете в такъв случай налична бременност! Съжалявам ако съм спамнала сайта не е нарочно но наистина имам нужда от помощ!!!
Благодаря ви предварително за подкрепата!!
П.С. знам че имам пусната такава темичка, но и идея си нямам как да я премахна,ако някой има идея ще се радвам да ми помогне!!
Надявам се ме приемете като една от вас!

С каква продължителност е цикъла ти,редовен ли е?

Аз не съм чувала тест за овулация да отчита бременност  Shocked ако правилно съм те разбрала какво питаш...

# 254
Прасковка,  bdbaloni Много здраве, щастие, любов и усмивки!

И така и на мен ми дойде реда да видя  EFP newsm44 newsm44 Направо още не знам къде се намирам  Grinning При мен историята е следната: последна М на 18 юни, при абсолютно редовен цикъл чаках на 16 да не ми дойде и след седмица на отр. тестове ходих на лекар. Докторката беше категорична, че бременност няма при тези отр. тестове и като ме гледа не видя нищо. Но аз не бях склонна да и повярвам на 100% и си мислех за късна овулация. Изписа ми Оргаментрил, който не пих, защото четох доста мнения за отр. му влияние при бременност. На другият ден при друг доктор, който също не видя нищо, но ми обърна много повече внимание и ми каза за 2-та варианта - или късна ову и е рано или просто закъснение. Изписа ми Дуфастон 4 дена 3х1 табл. Минаха 4-5 дена откакто го спрях и сутринта не се сдържах да чакам още и направих тест. Просто си знаех, че не е закъснение Simple Smile И така теста ми показа много ясни 2 чертички Simple Smile Направо съм супер щастлива!!!
Дано скоро всички тук, които искат бебе да изпитат това щастие!

Общи условия

Активация на акаунт