ВЪЛНИТЕ И МОРЕТО, 2 ЧЕРТИЧКИ НАШЕПВАТ ТЕ, НА ВСИЧКИТЕ! (27.07-2.08.09)

• 10 374
  • 368
  •   1
Отговори
# 255
  • Русе
lady_v , честито, мила! Желая ти много приятни и леки 9 месеца!

# 256
  • В сърцето на живота!
lady_v честити ти две чертички Hug Лека и безпроблемна  bouquet

# 257
Lady_V  newsm44 newsm44 newsm68
Честито мила  Hug Много се радвам за теб. Пожелавам ти много лека бременност. Добре, че не започна Оргаментрила  Heart Eyes

# 258
  • Варна
lady_v , прекрасна новина! Smile Честито и лека и безпроблемна бременност от тук нататък. И внимавай с лекарите Wink

# 259
Lady_V, Честито!Леко бременеене и здраво бебче на финала,а защо не и две  Grinning  Hug   bouquet

# 260
  • София
lady_v честито миличка лека и безпроблемна бременност ти желая  newsm51

# 261
  • София
Прасковке -  да си жива и здрава,много щастлива и да ти се сбъдне мечта.

lady_v- честито,безпроблемни 9 месеца.

Oliana Kaapana - понякога при по-силно протриване при секс,също може да се обостри цистита. Аз вече като си го хвана,почвам стабилно наливане с вода.Пие ми се,не ми се пие се наливам. Така много си облекчавам лошите симптоми.

# 262
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПРАСКОВКЕ!

Желая ти здраве,любов в изобилие и сбъднати мечти!   bouquet

# 263

Следобедната биричка е от мен  Wink, защото така...

# 264
  • София
Аааааа,някой се опитваме да спазваме линия, с тая бира и с тия сладости  Mr. Green

# 265
  • На планетата Земя
Благодаря, Комиксче, пия за твое здраве!  Wink

lady v, честито! Леко бременеене ти желая!

# 266
  • София
  Лейди в, честито! bouquet Добре, че си се осланяла на интуицията и не си пила оргаметрила. Лека бременност ти пожелавам!
 chelseasw6, тестовете за овулация отчитат ЛХ, а тестовете за бременност ЧХГ. Така че не е възможно тестове за овулация да ти отчитат бременност.

# 267
Благодаря ви за пожеланията. Утре записах час за преглед, пък да видим сега ще има ли точка Simple Smile

# 268
Честит рожден ден и от мен на .♥.Прасковката.♥., скорошно сбъдване на най-голямата мечта smile3525

lady_v честито и на теб, всеки път когато някое момиче види заветните чертички и ми става супер мило и оптимистично, пожелавам ти всичко да е наред и да бъдеш най-щастливото мамче  bouquet
А за тези лекари направо не знам какво да кажа, защо като знаят, че е възможно в началото да не видят нищо, всеки път предписват лекарства за предизвикване на М, а после се оказва, че имало бебе, ама те, разбираш ли, не го видели. Sick Чета много такива истории в форума. #Crazy  Какъв им е проблема? newsm78

# 269
Милички ето какво ми намериха ако можете да четете на английски http://www.soulcysters.net/opk-s-used-hpt-s-all-questions-answered-50604/  може да видите че е възможно да отчетат бременност!! Тук в Англия даже ги използват доста повече поради факта ,че са много поевтини!!

Общи условия

Активация на акаунт