ВЪЛНИТЕ И МОРЕТО, 2 ЧЕРТИЧКИ НАШЕПВАТ ТЕ, НА ВСИЧКИТЕ! (27.07-2.08.09)

• 10 373
  • 368
  •   1
Отговори
# 270
  • София

Пропуснах доста, но да се запиша:

Прасковка : Честит рожден ден. Много весело изкарване и догодина поне с един член
на фамилията повече да празнувате   bouquet

lady_v : Тихичко честито и дано всичко е наред утре на прегледа  Praynig

Момичета аз се връщам от преглед. Тромбофилията - 4G/5g - доки кажа, като видя
2 чертички веднага да почвам аспирин протект, както и от сега да увелича ФК,
от 1 на 2 хапчета, а и май съм с нисък прогестерон  Rolling Eyes Имам задържан фоликул,
но е под нормата, за да се почва дуфатон (това не знам какво значи, ако някой
разбира ще съм благодарна до обясни) Та в общи линии съм спокойна вече, защото
след този цикъл имаме зелена светлина  Crazy

# 271
  • Варна
rainy... , при първото ни бебеправене ходихме на лекари  също ми казаха, че имам задържан фоликул, който не искаше да се спука. Лекарят каза, да пробваме за последен месец и ако не стане пак - хапчета. И то какво стана - спука се и задържания и на финала - две прасенца Joy Пожелавам ти го и на теб  Hug Не го знам това за нивото какво значи, пък и доста ще трябва да внимаваш след двете чертички, но пък няма нищо фатално и с малко повече внимание, всичко ще бъде наред. Така че сега, като е зелена светлината - СТААААААРТ Mr. Green smile3521

# 272
ето една хубава новина lady_v честито  Hug

# 273
а rainy, значи и ти си като мен. Започваме да хапваме аспиринче  Wink Всъщност, аз вече го почнах. Само генът ни е различен  Hug

# 274
rainy..., 4G/5G - Тромбофилия?!? Я ме  "открехни", кой е този лекар  Praynig

# 275
здравеите и от мен  Grinning  Първо 4естит Рожден Ден на Прасковка!    newsm51 !4естито на вси4ки които тази седмица са ощастливени от   EFP   Аз също мога да се похваля с  EFP   и съм много щастлива,но и малко ме е страх ,защото наскоро имах една неуспешна бременност,и доста болезнено я изживяхме..И сега само се молим вси4ко да бъде наред!но тази прекрасна новина върна усмивката на лицето ми и искрено вярвам,4е този път вси4ко ще е наред!  preggo  ylinfant

# 276
anni2002 честито  Hug лека бременност и всичко ще е наред

# 277
anni2002 честито за хубавата новина и съм сигурна, че този път всичко ще е наред!

# 278
  • Варна
anni2002 , честито и бъди спокойна и се наслаждавай на щастието! Hug Бебето се нуждае от това спокойствие повече и от теб, така че не се притеснявай и не прави сравнения с предишния път. Лека бременност! Heart Eyes

# 279
  • Бургас
anni2002 честито за хубавата новина и съм сигурна, че този път всичко ще е наред!
Присъединявам се - лека бременност!!!

# 280
  • В сърцето на живота!
anni2002 лека бременност,всичко ще е наред Hug

# 281
Честито на lady_v и на anni2002!!!  bouquet Hug
Момичета, желая ви спокойни бременности и здрави бебета!

# 282
Дубрютру  Grinning

lady_v , anni2002 ЧЕСТИТИ ДВЕ ЧЕРТИЧКИ! Стискам палци всичко да е наред  и на финала да гушкате здрави бебоци  Wink

Аз да докладвам за вчерашния преглед. Маточната лигавица е удебелена, но не се вижда плоден сак. Няма кисти, вижда се жълто тяло, т.е. има спукан фоликул и или всеки момент ще ми дойде или яйчицето се е скрило някъде на топло и още не се вижда Praynig Следващия четвъртък съм пак на преглед, ако не ми дойде до тогава  Rolling Eyes Лекарката ме посъветва да не си правя повече тестове за бременност, с което не знам как ще се справя  Crazy
Така че засега търпение му е майката.

# 283
Ох забравих ви закуската  ooooh!

Днес предлагам нещо здравословно  Hug

Thanks God it`s smile3558

# 284
добро утро, милички!
Днес съм щастлива да ви поканя да отпразнуваме вуртуално нашата годишнина- с мъжа ми правим пет години брак!
 по тоя случай въпреки диетичната закуска- благодаря за нея Simple Smile - ви черпя по една недиетична, но апетитна шоколадова торта!

хайде и да пийнем - ама по малко, че нали уж работим
и да ви е лек и слънчев денят!
на двете нови бремелинки- ladi_v и anni2000 - какво да пожелая, освен тихичко честито и безпроблемна и спокойн абременност! дайте насам от този късмет! Hug Praynig

Общи условия

Активация на акаунт