ВЪЛНИТЕ И МОРЕТО, 2 ЧЕРТИЧКИ НАШЕПВАТ ТЕ, НА ВСИЧКИТЕ! (27.07-2.08.09)

• 10 364
  • 368
  •   1
Отговори
# 285
Etigra,
честита годишнина! Пожелавам ви поне още 10 по толкова! И догодина да празнувате с поне още 1 член на семейството!!!  bouquet

# 286
Добро утро Hug

jozyy мерси за здравословната закусчица, но аз днес не издържах и закусих една мазна баничка с масло. Имаш моите силно стиснати палчета, да е скрито съкровище  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

anni2002 честити две чертички мила, сега мисли само за хубавите неща които ти предстоят оттук насетне  bouquet

Etigra
Честита годишнина newsm51, от все сърце ти пожелавам следващата да я посрещнете поне с един член на семейството повече newsm30

# 287
  • София
Здравейте Simple Smile
Аз се вясвам като за последно  Mr. Green Утре отлитаме за морето  Joy
Пожелавам ви успешни следващи две седмици   bouquet

# 288
добро утро момичета  Hug
честито на ladi v и anni2002. лека бременност. стискайте палци скоро и ние да сме с вас. Peace
аз да се оплача: от 10ти ден след ОВУто започнаха болки ниско долу, много чувствителни гърди (до сега почти не ги усещах) и леко зацапване - кафеникаво. до МЦ имах още 5 дена (сега вече са 3) и ми е странно, защото до сега не ми се е случвало да имам такова зацапване и болки толкова рано. обикновено ме понаболява точно в деня  newsm78.
както и да е, сигурно са ранни симптоми на МЦ, но все пак се надявам да не са. ако има бременност нормално ли е зацапване???
утре заминавам на море, а така не ми се иска да ми идва....

# 289
Etigra честита годишнина, желая ви много любов и увеличаване на семейството  Hug

kate-pate , tansu приятна почивка и хубаво да си изкарате  Hug

# 290
  • София
rainy..., 4G/5G - Тромбофилия?!? Я ме  "открехни", кой е този лекар  Praynig

Лека форма.. дори не е точно тромбофилия, но трябва да се пие аспирин протект - инжекции или
други медикаменти не се налагат (препоръчва и повече ФК, за хора с 4G/5G)  Rolling Eyes Иначе е д-р Илиев
от Токуда, който се води специалист при рискови бременности.   Hug

anni2002: Честити 2 чертички и дано този път всичко е наред и на финала пухкав бебок   bouquet

jozyy: А аз колко обичам такава закуска ...  Embarassed Сега пак ще трябва да ходя до магазина да си купя  Crazy

Etigra : Честита годишнина, още дъъъълги години щастлив семеен живот, пък догодина с поне един член
на семейството повече да празнувате.

kate-pate : Много весело и бебеносно изкарване на морето   bouquet

# 291
  • Видин
Добро утрооо! Hug

Аууу от рано хубави софри имаме Grinning

Етигра, честита годишнина!
Много любов и красиви моменти!

И аз от 10 ч. съм на преглед да видим дали са се пукнали фоликулите.
Може пък и нещо друго да видим... PraynigДнес ми е 29 ден Flutter
Стискайте ми палчета! Praynig

По късно ще пиша.

# 292
Добро утро,моми4ета  newsm03  ЕЕЕ,ама колко е хубаво да запо4ваме заедно денят си !
ЕТIQRA ,4Estita godi6nina ,mila!Сбъдване на наи-съкровенните ме4ти!А на теб,мила,LADY V,4естити  EFPbouquetДано ,мили4ка имаме живи ,здрави и пухкави бебоци! Блаходаря на вси4ки вас за милите думи и куража ,които ми давате!-Catwalk,Oliana,Jozyy,Etiqra,Tansu,Rainy,Лулу 13,Сливница и вси4ки ,които съм пропуснала!!!!!На теб,мила Jozyy,стискаме палци  newsm10   !Много се радваме,мили4ки,само дано ве4е вси4ко е наред!Лек и приятен ден  и дано днес има о6те мнооого  EFP 

# 293
  • На планетата Земя
Добро утро!!!!!

ани2002, честито ++ тестче ти желая и лека бременност!

Жаки, успех днес, моля те пиши, че от утре няма да мога да ви чета. Утре заминаваме и ние. Днес съм отпуск, редя багаж и ще ходя да си взема детенцето.

кате-пате, хубава изкарване!

jozzy
, стискаме палчета!

# 294
  • София
Ани2002, честито   bouquet Този път всичкоще е наред!
tansu и кате-пате, приятно изкарване на почивката! И аз ще ви последвам след седмица.
Етигра, честита годишнина и следващата да я посрещнете трима!   bouquet
Рейни, и мен нещо ме съмнява това разчитане на резултата за тромбофилия  newsm78
jozzy, мерси за дравословната закуска. то на такава трябва да минаваме вече, че как ще облечем банския  Wink Стискам палците след другия преглед да се отчетеш с добра новина!

# 295
Здравейте, милички.Как сте?Аз минавам да ви поръся с прашец  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7и да ви кажа, че вчера бяхме на лекар, видяхме плодното сакче, което си отговаряше с точност до деня, и жълтото тяло.Ембрионче и сърчице не видяхме този път.Малко се притесних, че имало леко отлепване и единия яйчник бил малко уголемен и понеже съм с диабет ме наплаши, че от високата захар може да имало малформации.След 10 дни пак сме на преглед дано тогава всичко да е ок вече.

# 296
  • Русе
anni2002, честити  EFP ! Леки и безпроблемни 9 месеца и на финала сладък бебебок!

Etigra , честита ви годишнина! Много любов и щастие! Догодина да я празнувате с още един член от семейството!   bouquet

kate-pate, tansu, Mileto , приятна почивка и да се върнете повече, от колкото сте тръгнали!  Wink

♥~Жаклин~♥, Jozyy, fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

tincheto, честито сакче ! Дано всичко да е наред и след 10 дни да се похвалиш пак с ембрионче и сърчице!

Аз не можах да се свържа с лекаря и сега не занам какво да правя с моите изследвания. Днес пак ще звъня, но се притеснявам да не ми каже, че в понеделник ще е много късно да се пуснат. Sad Не ми се иска да чакам до другия месец. Лекаря ми беше казал да си пусня хормоналните изследвания във Варна, но днес нямаше как да пътувам. После се замислих не мопжеше ли да си ги направя в Русе или и те са като спермограмите-трябва в клиника по стерилитет?  Thinking
 Говорих си вчера с една приятелка и се зачудих- аз нямам проблеми с цикъла по принцип винаги ми идва редовно, даже и когато не го искам  Tired , това дали значи, че нямам хормонални нарушения?  newsm78 Освен това си засичам овулацията с домашни тестове. Ох, не знам. Съветват ме да съм изчакала с изследванията, да не бързам, но аз си мисля, че ако има някакъв проблем (поправим), то той може да се оправи сега, не след 6 месеца например да започна тепърва с изсл.

# 297
  • Варна
Лейди в и Ани2002, честито милички!  Hug  Hug Желая ви лека и безпроблемнна бременност!  Heart Eyes  Heart Eyes

tansu и кате-пате, приятно изкарване на почивката!

Etigra, честита годишнина и дано следващата да я посрещнете трима!   bouquet   bouquet   bouquet

Момичета моля ви стискайте палчете за мойто момченце по-бързо да се пребори с вируса. За цяла нощ е спал само два часа, а през останалото време повръща и разстройство. Милото така се е гърчило в ръцете ми като червейче. Знам, че тук не е мястото, но сърцето ми е свито.

# 298
Момичета, аз да ви питам няколко нещица. Сега като приключа с лечението дали да продължим с бебеправенето? Или да изчакам до другият месец?
Също така снощи като пишках, пак имаше малко розово, та продължавам да се притеснявам.Всички ме успокояват, че едва от 1 ден пия лекарства, ама на мен хич не ми е спокойно. Tired
Иначе тази нощ се понаспах. Grinning
toni_St , стискам палци бързо да оздравее малкия юнак. Hug
Повече водичка и почивка и ще се оправи. Heart Eyes

# 299
anni2002, благодаря ти и дано и двете на пролет да се радваме на  здрави и сладки бебоци!

Etigra , честита годишнина! Много щастие и вечна любов! Догодина да празнувате с още един член на семейството! 

На всички заминаващи на почивка пожелавам много приятно изкарване !

tincheto, след 10 дена да се похвалиш с тупкащо сърчице!

Приятен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт