ВЪЛНИТЕ И МОРЕТО, 2 ЧЕРТИЧКИ НАШЕПВАТ ТЕ, НА ВСИЧКИТЕ! (27.07-2.08.09)

• 9 990
  • 368
  •   1
Отговори
# 300
  • Манчестер
Ех, какви закуски  Crazy самооооо  Crazy

Etigra, Честита годишнина! newsm51 Да сте живи, здрави и много щастливи, а догодина да посрещате трима  Hug

ladi v и anni2002, Честито newsm51 Леки девет месеца и здрави бебчета на финала Hug
tansu, Миле и кате-пате, приятно изкарване на почивката Hug. Ще ни липсвате, много  Hug. Презареждайте батериите Heart Eyes, а ние ще ви чакаме с нетърпение Heart Eyes. И да ни зарадвате с  EFP  Hug
toni_St , много неприятно Sad. Дано се оправи детенце Praynig
♥~Жаклин~♥, Jozyy,  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
tincheto, честито сакче  Hug Всичко ще бъде наред Praynig , стискам палчета и се моля за следващия преглед Hug да чуете и сърчице Hug

Някой беше споменал, за ползването на тестовете за овулация, за бременност. Могат да се ползват, и още как Naughty .Разгледайте в галерията на FertilityFriend, има много такива. Тук в Англия е много популярно, да се ползват Peace Ето и един пример, как се насища контролната черта при бременност Heart Eyes

Хубав ден, на всички  Heart Eyes

# 301
  • В сърцето на живота!
Здравейте Grinning
Etigra честита годишнина  bouquet
Кате пате приятна почивка Hug
Jozyy,Жаки  fingerscrossed
toni_St бързо оздравяване на детенце Praynig

# 302
  • София
Магии ти от Русе ли си? И ние сме от там ама живеем сега в София  Party За хормоните не знам дали няма място където може да ги пуснеш в Русе, все пак си е голям град а хормоните не са чак толкова специализирани изследвания Simple Smile Кой ден ти е от цикъла?
А за тестовете за ову да се използват като тестове за бременност не знам  Rolling Eyes мен рядко ми стават положителни при овулация пък за бременност още по малко ми се вярва  Rolling Eyes

# 303
Момичета, аз също отлитам днес за Балкана, и НЕчакам лелката понеделник-вторник!  #2gunfire Надявам се тези 3 дни до края на седмицата да са изпълненни с още 2 чертички!  Praynig
ЧЕСТИТО НА ВИДЕЛИТЕ  EFP ДО СЕГА: ШАНИ, ВЕНИЧКА, ЛЕЙДИ ВИ, АНИ2002 !!!!  smile3501 smile3525 newsm44
МагиТМ- аз също се чудя като съм с толкова редовен цикъл- 27-28 дни, и засичам О с тестове и БТ (ако наистина е така), дали имам някакви хормонални нарушения?  newsm78 Вече изследвах Прогестерон ( в нормата) и Пролактин ( 3 пъти завишен). Остава другата седмица да изследвам останалите хормони и да видя с този Пролактин какво ще правя.
Етикра- ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!!!!
На всички останали проятен ден!!!!!

# 304
  • Манчестер
bebe26 , това е проблема Peace Пролактина. Вкарва се в норма, не е непоправимо. Доки ще изпише хапченца, и всичко ще бъде ток Peace. Но знам че с висок пролактин, трудно се забременява Thinking Но и другите да се включат. Но, пак ти казвам, вкарва се в норма Peace не е проблем Heart Eyes

# 305
  • Русе
kate-pate , от Русе съм да. Има къде да се изследват, но от Варна ми казаха, че трябвало при тях. Не знам защо.
Иначе вчера ми дойде следобед, след 14 ч. Не знам от кой ден да започна да броя. Чух различни мнения по въпроса. Исках да питам лекаря, но не ми вдига. Ако броя вчера в понеделник ще ми е 5-ти ден.

bebe26 , четох за пролактина, че преди изследването не трябвало да се пипат гърдите, да  не се ядат червени меса, да не се прави секс, да не се пие кафе. Тези неща можело да доведат до повишаване на пролактина. Дано при теб не е нещо сериозно и бързо да се оправи.

# 306
Жаки, не е ли време за тест newsm78
Етигра, честита годишнина!
Честито на всички видели 2 чертички  bouquet
Аз ще позалипсвам един определен период-до към края на август, но като си дойда искам всички да сте с надути кореми! Ще ми липсвате, сладурки!  bouquet

# 307
  • Варна
jozyy , благодаря за закуската и че мислиш за наието здраве! не виждам защо да не си правиш тестове newsm78 И дано да видиш другата седмица желаното бебече Praynig

Etigra , честита Дървена годишнина!  bouquet Много любов и безоблачни дни пожелавам на вашето семейство и по-скоро увеличаване на бройката му! Веднага си вземама от тортата - невероятна е! От шампанското ще си взема само, защото е виртуално. Че знае ли човек иначе - може да навредя на някого Wink

kate-pate , приятан почивка и да се заредиш с положителни емоции!  grinning039

tincheto , задължително си вземам от прашеца и стискам палци и на краката всичко да е наред Hug fingerscrossed

toni_St , дано детенце се оправи по-бързо и да се радва на лятото Heart Eyes То сега тия чревни вируси са актуални, но ще мине, не се притеснявай.

Oliana Kaapana , виж на листовките, дали някое от лекарствата, които пиеш не е противопоказно за бременни. То е рано, но все пак... Освен това циститът най-вероятно е причинен от бактерии. Може би е хубаво да се доизлекуваш първо. Пък иначе ти се чудя, как ти се прави секс с тоя цистит.  

milly vanilly , Magi_TM  малко се обърках. Ако при повишен пролактин трудно се забременява, а той се повишава от пипане на гърдите и правене на секс, как изобщо забременяваме newsm78 #Crazy

bebe26 , дано не ги видиш роднините и да ни зарадваш с добри новини другата седмица fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Ох, много дълго стана.  Crazy Усмихнат и петъчно-отпускарски ден на всички Hug

# 308
  • София
Алчоооо ще ми липсваш!!! мНого те целува и те чакам с нетърпение отново!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честито на новите бремелинки!
Егигра, честита годишнина!

Жаки, стискам палци!!!

Миле - страхотно изкарване!

Моята снимка е ОК.Благодаря ви за палчетата!

# 309
  • Русе
milly vanilly , Magi_TM  малко се обърках. Ако при повишен пролактин трудно се забременява, а той се повишава от пипане на гърдите и правене на секс, как изобщо забременяваме newsm78 #Crazy

Мама Инка, добър въпрос.  Rolling Eyes За това н е се бях замисляла. Ама така четох някъде. Оф не знам. Май трябва да ми забранят достъпа до нета, защото чета разни неща и после шаш и паника.

снуки много се радвам, че ЦС е ок.

# 310
  • София
Маги ами 4-5 ден зависимост от това как се броят мисля че е ОК  newsm78 те са ти казали 3-5 преполагам Simple Smile
бебе26 високия пролактин пречи на забременяването както са ти казали и другите момичета, консултирай се с добър ендокринолог  Hug

# 311
  • Варна

Мама Инка, добър въпрос.  Rolling Eyes За това н е се бях замисляла. Ама така четох някъде. Оф не знам. Май трябва да ми забранят достъпа до нета, защото чета разни неща и после шаш и паника.

Категорично се забранява отрязването на нета.  Naughty Че как иначе ще си говорим lalalala

# 312
  • Русе
kate-pate, аз също знам за 3-5 ден, но на бележката, която ми дадоха (има какви изследвания трябва да си направя), пише 3-4 ден от менстр. цикъл. Аз за това съм в чуденка и исках да питам по тел. А едно ходене до Варна си е свързано с време, отсъствие от работа и пари. Не ми се ще да отида и да ме върнат защото е късно.

Мама Инка, тата така, ама днес работата нещо не ми спори, а само из нета се ровя. То сигурно щото е петък-ден на майстора.  Mr. Green Laughing 

# 313
  • Варна

Мама Инка, тата така, ама днес работата нещо не ми спори, а само из нета се ровя. То сигурно щото е петък-ден на майстора.  Mr. Green Laughing 

Нормално, петъчно, лятно, отпускарско настроение smile3521 Аз пък имам повечко работа, но ще намирам време за по някой пост.

# 314
  • Варна
Момичета, благодаря за подкрепата.  Hug  Hug  Hug

Снуки, радвам се, че снимката е ок.

Общи условия

Активация на акаунт