ВЪЛНИТЕ И МОРЕТО, 2 ЧЕРТИЧКИ НАШЕПВАТ ТЕ, НА ВСИЧКИТЕ! (27.07-2.08.09)

• 9 977
  • 368
  •   1
Отговори
# 315
Аз бях тази която спомена за използването на ОВУ тестове за откриване на бременност!! При мен 3 теста за ову ми отчитат ярък позитивен резултат от 27 до 30 -ти този месец, а ОВУ-то ми беше на 16-ти! Проблем е само,че много ме боли кръста и малко се съмнявам нямам никакви "бременни" симптоми!!

# 316
  • Бургас
Малко предпочивно, но явно сега ми дошло времето да се присъединя към Вас, нали може?   bouquet
Аз не съм бебечакаща, още се боря с хормоните и с овутестовете, но ми се струва, че тук с вас ще позабравям за известно време какво ме мъчи и няма да се стресирам толкова и да си преча сама.

Приятен ден на всички   bouquet

# 317
  • Русе
toni_St , дано момченцето ти се оправи по-бързо!
chelseasw6 , fingerscrossed да е бременност!
Madleinewelcome

# 318
  • София
Здравейте,
Не мога да ви смогна да ви прочета  Laughing
Първо честито на двете нови бремелинки, пожелавам им лека и щастлива бременност.  bouquet
Снуки, много се радвам за снимката, браво  Hug
kate-pate, Миле Hug пожелавам ви да си изкарате велико Mr. Green
Етигра, честита годишнина, другата да я празнувате с още един член в семейството  Peace
toni_St , дано детенце се оправи по-бързо Praynig
Жаки, имаш моите стиснати палчета  Hug
Мен днес ми дойде, най накрая, излиза че овуто ми е било на 11ден това за мен е рекорд на Гинес. Понеже стандартно овуто ми е към 17ден естествено, че 11-тия съм го подминала като пътен знак  Wink. Този месец смятам да съм по предпазлива със знаците  Laughing
Madleine,   welcome
milly vanilly  Hug
 smile3558 smile3558

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 16:09 от .◦♥Toche♥◦.

# 319
  • Манчестер
milly vanilly , Magi_TM  малко се обърках. Ако при повишен пролактин трудно се забременява, а той се повишава от пипане на гърдите и правене на секс, как изобщо забременяваме newsm78 #Crazy
Е, повишава се, но не три пати над нормата Peace. Плюс това за кратко Peace. Значи, говори ме за стойности много над нормата, и който са постоянно  Naughty. Затова Naughty, преди изследването, не трябва да си пипаш гърдите от предния ден , и секс да не си правил.....
Дори при завишени стойности, теста е хубаво да се повтори Peace...Има доста материал за това, който да се прочете в нета Heart Eyes

# 320
  • Варна
milly vanilly , сега ми е малко по-ясно. Често казано като почнете да говорите за стойности и разни съкращения, направо все едно ми е на патагонски Joy Преди години съм си пускала изследвания, но нищо не помня Crazy Пък и вече много ми се спи, че от три дена работим заради овуто по-активно и не си доспивам Embarassed

# 321
  • Видин
Привет отново! Hug
При мен всичко е нормално.яйчниците са чисти, фоликулите ги няма.
Доки каза, ако случайно има нещо е много рано да се види.Аз това си го знаех. Flutter
Алчо, не е време за тест, защото още нямам закъснение Hug
Миле, да си изкараш една незабравима почивка! Hug Heart Eyes
Точе, внимавай със знаците Wink

На всички хубав петъчен следобяд!  bouquet

# 322
  • Бургас
Жаки,стискам ти силно палци!Кога не чакаш?

# 323
ехооо, милички! на всички много ви благодаря за пожеланията - дано Бог ви е чул и догодина наистина да сме трима! newsm17 . добреч, че везп по-голяма торта, та да стигне за всички сладурани! и напихме по изключение  с шампанско мама Инка и може би едно още скрито в нея бебо smile3534!
Magi_TM - не брой дните на зацапването, а от първия ден на нормално течение!
Аlcho, приятна почивкааааааа и да се върнете заредени с енергия!
мама Инка, ти си права за дървената годишнина, ама аз какъвто съм глупчо newsm78 мислех, че дървената е четврътата, не петата. та миналата година купих една статуетка от дърво за спомен от годишнината и сега й бърша праха в спалнята smile3511. е, щом тая година била дървената, тогава ще броя за подарък, че си купихме външна врата - дървенаааа smile3501 коколо сме предвидливиии! а ти, миличка продължавай със секс маратона, докато си е там мъжа - после ще си почива като иде в командировка.
bebe26, стискам ти палци!
Madeleine, добре дошла!ще видиш, че е по-добре да се разсейваме тук заедно- няма да се шашкаш сама я, тук си лекуваме страховете заедно и е голяма веселба! Grinning
Точе, на 11-тия ден! е ти ми скри топката - а аз обикновен опочвам да си правя тестове от 12-тия ден!!! направо подобри рекорда!
чао засега, в понеделник ми пристига нова шефка и имам една купчина задачки. а и уча за изпит в промеждутъците! ужааааас Sick

# 324
  • Варна
Etigra , от товите уста в божиите уши, както се казва, макар да не съм религиозна Praynig
Но да знаеш, че аз и по две бебета крия Wink Joy Joy Мисля, че чудесен подарък сте си направили - съвсем на място и навреме. Хем дървен, хем семеен. Пък ако вземе в скоро време и някой дървен философ да ви се пръкне, ще бъде идеално smile3534 Днес последна обиколка на маратона и после ще чакаме Praynig
Madeleine, тука е мястото. Въобще не се чуди Hug
Жаки, новините са чудесни, но както е казал и докторът - може и по-хубави да станат Wink fingerscrossed

# 325
  • София
 Blush
Жакииии, нещо новичко има в името ти като сърца  newsm78 Hug
Ще внимавам със знаците Laughing. На теб ти стискам палци  Peace
Etigra, нещо организма ми се е побъркал. Аз усетих, че става нещо, но кадети - Москва не вярва на сълзи  Wink. Даже съм си записала в календара, че може би е овулация, но е прекалено рано - ама съм една патка смотана Joy .Аз също правя тестовете от 12-13ден. На 12ми отчете почти положителен тест и после следващите дни чертите ги нямаше, реших че предстой пък то минало  Joy
Да внимавате момичета, повече се вслушвайте в тялото си, не като мен  Blush

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 16:08 от .◦♥Toche♥◦.

# 326
Здравейте пиленца  Hug
Аз само минавам да кажа  sohappy
Все още НЕ чакам. И утре ако не ме навести пустината, вдругиден ще направя тест  Whistling Blush
Честито на новите бременелки, колкото повете, толкова повече  Mr. Green Да ви е леко и приятно поне 9 месеца и да съберете достатъчно сили за след това  Hug
Стискам палци на всички нуждаещи се.
Приятна почивка на всички отлитащи за топлите страни. като казах топлите страни....какво става с Caritas?
На мен утре ми предстои един шопинг ден Crazy

# 327
  • Бургас
Мама Инка , Etigra , .◦♥Toche♥◦. , Magi_TM , ,
благодаря на всички ви за топлото посрещане, значи съм за тук, щом бърборясването не спира Simple Smile.

Ех блазя ви как се усещате, пък мойто тяло нищо не ми казва, добре, че започвам тестовете от рано, та да съм в час...
Приятен уикенд на оттеглящите се в почивка   bouquet

# 328
  • Варна
.◦♥Toche♥◦. , права си за вътрешните усещания. И аз като ме пипне с пръст само милият и се разтреса цялата, значи е времеее  WinkJoy Joy

peiota , дано ти да започнеш с добра новина другата седмица новата тема и да ни върви така до неделя fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Дано не я дочакаш тоя месец пустата роднина #2gunfire

# 329
  • София
peiota , стискам палци да не дочакаш лелката поне още девет месеца  Simple Smile
Каритас може би още не се е върнала. То на човек връща ли му се от почивка  Wink

Общи условия

Активация на акаунт