Особено ако с нескопосаните си милувки нервира и дразни детето ми. Ще направя първо деликатна забележка, вторият път ще съм остра, а ако има и трети път, ще избухна.Пък аз съм от тия, дето като избухнат, не е приятно да си им насреща
Особено ако с нескопосаните си милувки нервира и дразни детето ми. Ще направя първо деликатна забележка, вторият път ще съм остра, а ако има и трети път, ще избухна.Пък аз съм от тия, дето като избухнат, не е приятно да си им насреща 
с добро разбира се, ще му обясня защо това е лошо за детето, как може да погълне хапче, стотинка, да се нарани с пилата,... доводи мога да извадя 1 милион. После ще му кажа и че не ми харесва "мамосването" и че съм категорична по въпроса. Сподели и че ще водиш разговор със свеки и какво смяташ да й кажеш, за да е предварително запознат. И кажи, че го правиш в името на детето, неговото добро възпитание и здраве. Все пак ти си майката и решаваш кое добре за него
Добрият тон е много важен, но трябва да си много ясна и категорична в позицията си. И мнението ми е, че ако нещо не ти харесва го казваш на момента и не чакаш да се трупат нещата, така става по-сложно.
Ти ме уби!
Ти ме уби!

Не е ли възможно да спазвате добрата дистанция:roll: Препоръчани теми