Бродирана красота - Гоблени 62

• 67 228
  • 423
  •   1
Отговори
# 210
Любимата ми галерия на Ерика е изтрита Sad. Всички казвате, че манията за събиране на схеми минава. А на мен кога ще ми мине? Свалила съм толкова много, че забравям кое имам, свалям по два пъти, когато някой търси нещо, мисля че го нямам, след това се оказва че съм го имала. И най-лошото - продължавам да купувам панама и конци, комплектовам, започвам.... Но ще довърша!някога

# 211
  • София /Абсурдистан
ЧРД на рожденниците и от мен!

Още не мога да снимам гръцкото пристанище, но ще го покажа де Simple Smile
И аз не мога да се справям с и-бей, голям срам Embarassed
Също така и аз събирам схеми и комплектовки, ама какво да правя като имам хамстерска душа и трупам Mr. Green Добрата новина е, че никога не започвам нов гоблен преди да съм довършила вече започнатия.

# 212
  • Benelux / Varna
Аз пък нямам мания да събирам схеми, имам само двечки и то на гоблени,които съм запланувала да ушия до 1 година живот и здраве. Също и не обичам да започвам нещо ново, докато не съм завършила старото. Така като ми влезе нещо под кожата, ме стимулира да довърша по-бързо стария проект, за да започна новия.

Честит Рожден ден на Мама Гери, желая ти много здраве,повече свободно време за хобито и много професионални успехи!!!

# 213

Честито на празнуващите днес  bouquet

Вчера ших,защото  гостите си заминаха, но като го довърша ще снимам, то котето е наполовина готово.

Не ме питайте колко схеми и панами и конци имам.Леко сме луди-ако ни чете някой отстрани.

# 214
  • Пловдив
Наистина малко ми остава, но то е защото шия 1:1 (по-точно половинки кръстчета, отзад стават вертикални чертички... и тумби преплитащи се конци  Mr. Green  Blush )

Пиша, за да ви кажа нещо, което от миналата седмица искам да кажа, но все забравям  ooooh! Намерих съвсем случайно в една книжарница от тея, металните монетки, които се прикачат на оная лудата жаба за пари дето се шие   Sunglasses По 50ст. до 2лв. имаше, в зависимост от размерите (иначе са абсолютно същите, наистина), имаше и жаби такива с разни шарени камъчета по тях . Та спокойно можете да си я комплектовате сами и да се разтърсите из книжарниците за монетките  Peace Казах го най-после, дано съм била полезна за някой  Hug

Коте Ваня, радвам се, че има още някой, който шие в момента на черна панама, съчувствам ти за черния конец - аз моя черен съм си го оставила за финал, да може ако много ме мързи, въобще да не го шия  Laughing

Марго, отива му много рамката  Peace Какви са бъдещите ти творчески планове   Stuck Out Tongue Winking Eye

# 215
  • ПАЗАРДЖИК
Хайде и аз в клуба на черната панама. Звърших есента

и започнах Испанската танцьорка.

Гери, ЧРД   bouquet

# 216
petjah ве-ли-ко-леп-но!!! newsm10 smile3501

# 217
  • Варна
petjah, просто прекрасно.

# 218
Петенце, много е красив пейзажа.Много бързо ги боцкаш ти.Испанката я видях в изпълнение на Здравчето в оригинал,и тя е приказка.Все гоблени, които ме бодват в сърцето избираш ти  Wink

# 219
Пете СТРАХОТНО Е!   bouquet

Аз довърших онези четрите гобленчета с дечицата /Унчита и тя май ги ши/ ! Още ми се вие свят от контура.........  Crazy

# 220
  • Пловдив
Eх, майсторке, само не казвай, че ги уши след Испанката  #Crazy Аз съм ушила само три от четирите... от февруари месец насам...  Blush Страхотна си  Hug

Петя, тая есен съм си я залюбила от първия път, в който я видях  Heart Eyes Пък като знам вече и колко перфектни бодове правиш... Идеално е просто newsm26

Продължавам да си напредвам с Венецията, ама тоя път не охлювската  Animal Snail  (като с другите гоблени), а малко по-бързо... костенурската  Mr. Green  

# 221
  • край Дунав
http://skorpions.multiply.com/photos/photo/27/9
аз съм до тук с Адам
Петя, поздравления-наистина много хубав гоблен стана!

# 222
Здравейте момичета !Когато се прибера у дома ,първата ми работа е да седна и да прочета всичко написано от вас.Благородно ви завиждам ,че ви остава свободно време за шиене.Петя,тази есен е направо прелестна,изобщо сезоните ти са приказка.Аз за съжаление изобщо е мога да се добера до испанката.
skorpion-леле,колко бързо напредваш,следващия път когато се върна сигурно вече ще си го ушила.

# 223
  • Съвсем в края на света
Честито на всички празнували, от как съм се покрила в дебрите български. /Праси е виновна/
Да сте живи и здрави!
Нямам никакво време за посане, вечер ви чета за лека носщ.
Пиша за да съобщя официално на Захар, че съм готова с моята част от сделката, чакам инструкции, за провеждането на самата сделка.

# 224
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Любимата ми галерия на Ерика е изтрита Sad. Всички казвате, че манията за събиране на схеми минава. ...

за първото предлагам малко заместители

за второто  Crazy всички сме така - луд уморе нЕма  Hug

с малко закъснение  Blush

Общи условия

Активация на акаунт