Израел 44

• 24 857
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
 Гепи те вирусът , а ? Ми така е ....После всички има да се изреждате ..мани. Дано не стане така де ! Оздравявай, че дете ако е болно - има кой да се грижи за него, а майката като е болна - ад става! И хич не ме чакай в клуба. Joy ТвЪрДо НЙЕТ съм! Ако пък кажа на нашите , че иска още деца и ще започне - "Ето, на ! Ето ... те там в близкия изток (еле баба и дядо - те  разлика не правят много между араби и евреи ...чуждоверци са нали ...от там някъде си .Става въпрос за манталитет , а не като култура , история .Там вече си знаят хората) са така - с много деца ! Казахме ти ние ! Още преди  ти казвахме ! " Joy Хаха .... ,а и той не е сериозен ....Приказва си само. И да е - теърдо нЙеТ  hahaha

Их , дядо хаджи .... напраО  ни (еле мен - нали съм по-по-най важна в тоя ден Mr. Green ) комплементира отма! Мерси!  Grinning

Много хубаво това с киното, Мента!Аз не съм била и незнаех даже , че може и така да се прави .Иначе за подаръчето - пие ли ? Едно хубаво вино в готина опаковка става , хубав жест е , хем мъжествен  Mr. Green и някое  майтапчийско подаръче малко до него, хумористично такова. И аз да кажа за среброто - каквото и да го правиш - пуска черно (тъмно зелено даже) и потъмнява.  Ако се носи постоянно - няма начин значи.... Аз в ученическите години бях  с много сребърни пръстени и все пръстите ми бяха зелени под пръстена .По едно време ме и сърбеше. Незнам , може да  говорите за друго де ...

# 136
Справих се!

Петя,честит ти рожденик!
Всичко най-хубаво   bouquet

Таня,оправяй се!  Naughty

Тука гледахме репортажи за стрелбата в Т`А.
Казаха,че полицията цял ден издирва стрелеца... Confused

Сърбите са измислили уникалното нещо "еврокрем"(eurocrem).
Едвам изтраях докато пробвам великата бисквита и накрая се оказа просто обикновено какаово кремче,а толкова ми го хвалиха. Blush
Малко съм разочарована. Laughing

Последна редакция: нд, 02 авг 2009, 21:24 от Плюшено Мече

# 137
  • На дивана, под юргана
Петя, честит рожден ден на мъжа ти! Да ти е жив и здрав до 120!

# 138
  • T"A
извинявам се, че се включвам толкова късно...  Blush

Малко съм разочарована. Laughing
"Размерът на разочарованието е като размера на очакването..." казват израелците  Wink
В Интернет този "еврокрем" изглежда най-обикновен лешников крем...   ladyuu

Не са хванали убиеца, като се има предвид, че всеки войник се разхожда с М16, не е нещо нетипично човек да се разхожда по улиците с такова оръжие. Имаше поклонение тази вечер на мястото на инцидента...  Момичето е било на 17  Sad
. . : ~ : ~ : ~ : ~ : ~ : ~ : . .

Днес съм изяла половин тава лазаня и два огромни сладоледа - страшен апетит ми се отвори  Crazy
Пете, може да се каже, че съм се почерпила за здравето на мъжа ти  Mr. Green

Рожденикът не пие, не знам дали върви бутилка вино...  Thinking А тъкмо след като писах във форума онзи ден решихме на свекърва ми да вземем за нейния рожден ден (след 2 седмици) билети за концерта на Леонард Коен и днес съобщиха, че са ги продали за един ден (шабат, т.е. вчера)  Shocked Как 47000 места са разпродадени за един ден?! Изпуснахме  ooooh! Сега и за нея трябва да мислим нещо  Confused

# 139
Ох, Blush
Сигурно поговорката е вярна...
Бисквитите бяха хубави,де,но нямаше нищо интересно в кремчето,обикновено кремче.А иначе тук ги ядат на кило и малко ми остава да ги намразя  Mr. Green

Имате поздрави от мен и братовчеда,с който ви четохме досега. Simple Smile

# 140
 Добро утро !

Това дето го казват израелците за очакването и разочарованието си е  почти дефиниция на "ФрУсТрАцИя" , нали ? Истина си е то , а ... Мента , прави сметка , че масата народ качва 20 кила с раждането  Joy ....Приготви се ако ще качваш от  сега предварително . Дано си от малкото дето не качват или се тюхкат за 5 кила качени по време на бременност ! Казвам масата народ , а не масата жени ,  защото ми прави впечатление , че и мъжете  току вземат , че качат 20 кила  заедно с жена си - горките ....трудно е то , зор им  е бая !  Joy

Тигрис , много си лаконичен ! Дай някой виц ! Ти к'во - да не мислиш, че като си на почивка ииииии   така леко ще минаваш от тука !

Моите деца слагат капки за очи на всички кукли подред. В шишенца от капки за очи съм сложила водичка и капят ли капят. Обаче  със сълфетка попиват после , нежно . Деца са това (куклите) все пак , да не се  страхуват от  доктори  Naughty Grinning .... Свекър ми прави пушена  риба. Поканил ни е на обяд. Той често прави. Пушена риба Тон , Салмон ... много  хубави стават .На всеки по едно голямо парче със салатка - екстра!

Flutter

# 141
Дзак.....

Вече е съм тавряс...
Изгледах "Сирийска булка".Много ми хареса филма .Показва нещо различно ,друга култура,друг етнос ,почти непознат за мен....Няма как да намеря "Разделен дом" ....Дано се появи скоро в Замунда-та.

Плюшка ,малка си ,не го знаеше този еврокрем,а ние навремето много го хапвахме ...мечта ни беше ....Не се бях сещала за него .....ама верно си беше вкусотия,поне тогава ...на фона на "Кума Лиса" и разните други марципани у нас....а видинчани ходеха до сръбско та сме го хапали .

Пете,кажи как мина празника ?

Цитат
"Размерът на разочарованието е като размера на очакването..." казват израелците  Wink
newsm10

# 142
  • София
Петя, честит ти рожденник със закъснение   bouquet но все пак по-добре късно, отколкото никога. Да ти е жив и здрав до 120 като на 20 Wink
Идеята за трето хич не ми се вижда лоша  Thinking Аз много искам тринки, пък да видим  Whistling Смятам, че колкото повече, толкова по-хубаво, но все пак от 5 нагоре си е пълна лудница!  Crazy Не ги разбирам аз тия с по 10, че и повече деца  newsm78 Виж три са си съвсем в границите на нормалното, допринасяш за положителния прираст  Joy

Ние вчера бяхме на разходка до Калофер - разкошно си изкарахме. Майка ми е на почивка там с племеницата ми и като са опънали едни одеала, едни басейни в задния двор на къщата - падна луда игра. Е, имаше и някакви неизбежни пристъпи на ревност от страна на племеницата ми, която е на 2 и малко, но без тях не може. Ето ви и малко снимки, макар че това са по-лошата част от снимките, хубавите са на фотоапарата на майка ми, която ще ваканцува още 2 седмици  Sunglasses Другата седмица пак ще се присъединим към нея, но този път за повечко време, ще се плацикаме из минералните басейни на Велинград. Нямам търпение  Party

http://snimka.bg/album.php?album_id=407032

Хайде лек ви ден от мен!  bouquet

# 143
  • T"A
Илка, чудни са снимките - и синеочка, и племенницата са красавици големи  Hug Ваканционно и приятно-мързеливско изглежда  Grinning
Аз искам много деца - две няма да са ми достатъчни, но ще видим как ще успеем, че късно започнахме  Blush Ментов е планирал трички, та, дано и ние допринесем за положителния прираст  Laughing (аз обаче планирам да го преметна с четвърто)  Joy

Танче, времената бяха други - в Сърбия имаше доста неща, които при нас не се намираха, изобщо си изглеждаше запад (не само в буквалния смисъл  Simple Smile). Но видинлии са...  Wink ехееее - с предимство - близо до двете граници  Grinning Децата сега са там, нали?

Пете, аз не се притеснявам от напълняване  Simple Smile Мъжът ми да му мисли, че той от сега е бременен  Joy
Салмон е сьомга, аз и сурова си я ям  Grinning (най-вече в суши)

Плюшено меченце, поздрави на братовчеда  Hug Къде сте сега?

Борянче, липсваш нещо  Confused я, се покажи от черупката  Flutter

# 144
  • Някъде там...
Тъкмо се пробуждам-за 3 път ...От 7 сутринта спя на почивки,сега станах оправих леглото и пак си легнах  Mr. Green Хапнах си от добружанките дето ги направих вчера с шоко  Mr. Green (я някой да каже защо станаха малко твърдички,маслото ли ми е било малко?) За деца говорите виждам  Grinning аз искам по прицип 2 ,но ако сме в добро финансово състояние иначе само 1  Peace А тези дето искат по 3-4-5 да не са се заразили от Танчето?-ей Танче какви болести разпространяваш тука а ? (  Hug) Този еврокрем нищо не ми говори нямам идея какво е  newsm78
Илка,какви очички красиви има щерка ти  Grinning С нетърпение очаквам и снимките,които е направила майка ти  Peace
Мента,и моя мъж е бременен ама е по-бременен от твоя  Joy

# 145
Пете ЧРД на твоя мъж със закъснение, много любов и уважение  Heart Eyes
Пак много хубави снимчици видях и една разходка на миксер  Grinning
Ментичка намерих време да направя гвиниотите станаха страхотни какъв аромат само и после при дегустацията се замислих за вариант в който гвиниотките са напълнени с крем домашен /гъстичък от брашно захар ванилия и яйце в прясното мляко/ сигурно ще стане вкусна крем пита ако не се разтече крема. Моята племенница пак ще ни гостува тази седмица /тя е на почти 5 год/  от вчера е вкъщи та е пълна къща с деца.
Танче и аз чакам среща  Mr. Green
Да ви почерпя с гвиниотите

# 146
Цитат
Аз искам много деца - две няма да са ми достатъчни, но ще видим как ще успеем, че късно започнахме  Blush Ментов е планирал трички, та, дано и ние допринесем за положителния прираст  Laughing (аз обаче планирам да го преметна с четвърто)
Това се казва приказка  newsm10  От мен имаш подкрепа .....Не се притеснявай за годините ,ако ги родиш едно след друго - ще успееш със 4-то.
Ицката и той е в седми ,дори осми постоянен  Joy

Децата са като наркотик , както е казал Мечо Пух - "Колкото повече ,толкова повече" newsm53

Кико и Мади са атакувани от видинските комари ,които са особенна порода ....дори репелента не действа ...горките деца,сигурно ще се върнат в рани,а като знам какви шоколадчета са след морето  ,сега ще станат на петна от пъпките  Confused

# 147
Мерси за поздравите от  всички! Викам му - цял форум те поздравява - той :  Joy Аз съм известна личност! Все като вървя из БГ си мисля дали няма да ме познае някоя форумка  Joy hahaha Верно - форумската болест се разпространява  бързо  и прогресивно  Joy ...

Илка, как можа да  снимаш  детето голо. Joy
Чакай да ти/ви  кажа един майтап. Помня си аз едно ужасяващо лято , когато бях на море с дядо и майка. Помня как ме пуснаха без долнище на бански да съм се изпичала (едно време до бая големи се  моткахме голи по плажа).Аз на цели 5 сигурно съм била - няма да го забравя - мразех майка аз !  Joy На дърти години , на около 15 си намерих снимките (взели, че ме снимали пък на всичкото отгоре ...помня  аз  как и  фотографа мразех , фотографи обикаляха по морето...). Взех един  черен туш да си рисувам бански. Майка вика  - има още копия бе , не е дна снимката  Joy... Викам й най-сериозно: Ако я намериш и не я дадеш да я оправя ще видиш ти! Видях една миналата година - крила я да си ме има гличка  Joy ... Ох как се смяхме .. Бая тревоги си бяха .Абе каква беше оная  мания да ни снимат голи, и като бебета - голи на  болана (как се казваше онова косместо нещо , с което покривахме диваните) или на одеалце някакво ... Rolling Eyes Grinning

Саги днес ми обясняваше на мене как бебетата са  свързани с пъпна връв с майка си , но пък не  знаел точно от къде излизат - пак се почна  Rolling Eyes .... Повече  харесвам нашите разговори за това как трябва да поливаме цветята  вечер , за да пестим вода , ама ...детето любопитно  Rolling Eyes Whistling Шахар иначе  с успех подрежда пъзели (от  "едричките" ) и може да обясни много добре как бебетата понякога излизат от бащите   bowuu - някои специални бебета и то само момичета  Rolling Eyes и много рядко момчета  Rolling Eyes Сериозно е детето!  Rolling Eyes

Айде ... леко да понасяте жегите ...Ние  довечера  сме на покупки - пак ще гледаме големите рибоци в  аквариумите в  супера. Не дай си Боже да не мърда някоя риба - Шахар  започва да вика  с все глас : "И мета!, мета!"(мъртва е) Ужас  Rolling Eyes ooooh! Ама викаааа !  ooooh!

# 148
Sorry za latinskite bukvi,lapa me buzika ot dva meseca ve4e!

Pogledut mi vednaga popadna v gviniotite na Sunny,izglejdat chudesno!

Ilka,hubavi snimki s hubavi dechitsa!

Tania,ne znaeh,naistina.
A martsipan beshe edno leko gorchivo,nali?

Mentha,blagodarq,6te predam!  Grinning
V Tsaribrod sum (Dimitrovgrad po srubskomu),semeistvoto na mama e ottuk i sum na gosti na razni babi,leli,vuichovtsi  Grinning

Otivam da bera malini i borovinki!

# 149
Плюшено мече дядо ми е от там да не излезнеме роднини  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт