105 градуса по Фаренхайт в САЩ

• 16 526
  • 311
  •   1
Отговори
# 75
Вики, страхотна новина! Здрава и спокойна бременност! Чудесна възраст за Елла да е кака.

# 76
Вики, честито!!! Лека и спокойна бременност и дано скоро да премине гаденето!

# 77
ВикиHug Честито, лека и слънчева бременност ти желая.  Grinning Дано скоро премине гаденето и да се наслаждаваш с пълна сила на растящия си корем.  Grinning

# 78
Ауууу момичета много ви благодаря за  поздравленията Heart Eyes
Вече съм в 12та седмица ,бебчето ще е  Февруарче живот и здраве. Да и аз мисля че това че Елла ще е на 4 и тъкмо ще почва у-ще е много подходящ момент.Аз и казвам че имам бебче в корема ,тя уж разбира но май не може още да схване какво точно става,иначе казва че ще го храни и ще сменя папмперси но съм сигурна че по-скоро си представя някаква кукла хахаха .
Ами какво да ви кажа бяхме спряли да мислим и тъкмо в месеца в който възобновихме разговора "какво ще правим" то взело че станало  та не сме умували много...писано ни било. Simple Smile

# 79
Ей, че хубава новина....честито и от мен! Лека и безпроблемна бременност...  bouquet

# 80
Вики, страхотна новина!  Hug Много се радвам!  Laughing

# 81
Миме, Виделина - добре сте ни дошли!

Хайде, като се е отворила приказка, да си кажа. След 9 мес бременност, 9+ мес кърмене и 9 мес танталови мъки да позаслабна вчера се напъхах в панталон от хммм 18 ми година и се чуствам като поставила нов световен рекорд  Mr. Green
(да се чете правилно, не съм стройна, просто съм на прав път от мноооого време насам)

Също така мернах изследване, правено в/у американки, което свързва високите нива на вит.Д (самопроизводството му се стимулира от слънчевата светлина) с доста по-ниски килограми. Алооу, Флорида и СА! Разконспирирани сте!

# 82
  • USA
Агент, кажи как постигна тези резултати! На мен явно високите нива на вит. Д не са ми достатъчни.  Mr. Green

# 83
  • Чикаго / София

Също така мернах изследване, правено в/у американки, което свързва високите нива на вит.Д (самопроизводството му се стимулира от слънчевата светлина) с доста по-ниски килограми. Алооу, Флорида и СА! Разконспирирани сте!

Agent, поздравления за резултатите. Уф аз бях постигнала това миналата година, но сега съм отново с 10 кг. отгоре. Направо ми се реве вече! Sad Нооо ти ми даде току що страхотно оправдание! Laughing И още една причина да искам да живея на топлооооо!

# 84
ирка аз забременях когато свалях излишни килограми. Можеш да си представиш на какво ще заприличам.

Ти искаш топло, а аз се моля за хладинка, поне малко.

# 85
Вики, честито, лека и безпроблемна бременност ти желая

# 86
Мерси момичета  Heart Eyes
Агентче...и Джорджия също  Sunglasses ,нали Мики ние за това сме такива финни  Laughing .Аз бях толкова слаботолесна на 18 че не мисля че ще настане такъв момент да се напъхам в панталон от тогава освен ако не ме вземат в Сървайвър ама и там ми се стува че 1ва ще се откажа и пак няма да отслабна толкова  Laughing

Бубка ти нали прави амнио,в коя седмица беше и как се решава в коя седмица да се прави?!

# 87
Искам да купя жито, като онова, което се прави в България за помен за починал човек. Но не знам как се превежда. Питах една българка, която уж разбира - каза barley. В магазина гледах опаковките, barley сякаш ми прилича на него, но това е ечемик (по превод). В Уикипедия жито пренасочва към пшеница, но тази, която гледах тук ми се струва различна от житото, както го знам от България.
Някой наясно ли е какво ми трябва, ако искам вкуса на жито - barley или wheat?  newsm78

# 88
  • USA
Kюбит, мисля че hulled wheat е това (грухана пшеница). Със сигурност не е barley.

# 89
Кubit идея си нямам, аз още съм на превода на поправки...абсолютен инвалид съм в кухнята, ама ще се науча де....сега ги уча на български как изглеждат и готвя с превода на google....мъж ми само ми се смее.. Crazy

Agent поздравления...   bouquetама Вики е права-и ние тук в Джорджия намазваме слънчице...нищо, че вече 2 дни вали...фиданки сме...хихихи...но да ви кажа, че и на слабичките не им е лесно.До преди месеци бях толкова слаба, че ми убиваха кокалите и очите ми хлътваха...сега съм загладила косъма и по се харесвам...абе няма угодя-това сме ние жените... Hug

P.S. Между другото Вики ти в коя част на Atlanta си?

Общи условия

Активация на акаунт