105 градуса по Фаренхайт в САЩ

• 16 526
  • 311
  •   1
Отговори
# 90
Абе, като гледам какви китове и тюлени махат знойни кълки из слънчев Тексас,надали има връзка помежду двете  Laughing .

# 91
Искам да купя жито, като онова, което се прави в България за помен за починал човек. Но не знам как се превежда. Питах една българка, която уж разбира - каза barley. В магазина гледах опаковките, barley сякаш ми прилича на него, но това е ечемик (по превод). В Уикипедия жито пренасочва към пшеница, но тази, която гледах тук ми се струва различна от житото, както го знам от България.
Някой наясно ли е какво ми трябва, ако искам вкуса на жито - barley или wheat?  newsm78
Кюбит, житото е пшеница - wheat.   Barley  e eчемик, не си ли чувала за barley malt whiskey/beer? Grinning

# 92
Абе, като гледам какви китове и тюлени махат знойни кълки из слънчев Тексас,надали има връзка помежду двете  Laughing .

подкрепям, аз съм сред тях..нито пък гореща Аризона помогна със средна Т 100Ф през 2/3 от годината...
а може би лошото време от  Ню Хампшър ще остави отпе4атък завинаги...
Диетата яко я омотах тези дни Confused

Агент4е, не мога да си представя накъде още си се стопила, както и миз къде са тия +8 кг, май само вие ги виждате  Simple Smile Hug

Кюбит, в уикито открих, за ашуре и пише, 4е се използва за помен в Бг.
Ето линка на бг и има линк на страницата за английски и немски, може да сравниш дали е същото:
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D1%88%D1%83%D1%80%D0%B5

# 93
Бенс, ха ха, точно за ашуре го искам.  Hug Ще търся грухана пшеница, за която Уинкс ме светна.  Peace
Тандури, никой у дома не консумира твърд алкохол и не съм никак на ясно с марки и видове.  Simple Smile Виж вината са друго нещо. А аз и амарето уважавам.  Flutter

Стига сте се тормозили с тия килограми. Обичайте се и напред към ашурето.  Mr. Green

# 94
Ти пък Бенс къде се буташ при тиранозаврите  Naughty . Аз говоря за тези 200+ паунда, които поне при нас изобилстват във всякакви цветове и размери  Wink .

# 95
аз съм по-близо до 200 отколкото до 100 паунда ....опитвам се да се оби4ам...много за оби4 имам Joy

Клерет4е, Ирка, аз питах и в диети4ната тема, но и вас да занимая тук Embarassed
След месец като отида на ваканция няма да мога да спазвам диетата, да я прекратя ли тогава  и за колко или като се върна след седмица да продължа както съм по график и я удължа със седмица? Ако я прекратя, ще съм я правила 2 месеца и 1 седмица. Мерси!

# 96
  • САЩ
Абе, като гледам какви китове и тюлени махат знойни кълки из слънчев Тексас,надали има връзка помежду двете  Laughing .

Ох то и аз с това се успокоявам ама хич не се харесвам в огледалото. А дрехите от като бях на 18, че и на 25 съм ги разкарала отдавна, че се депресирам само. Ако пък по някаква случаааайност стигна до заветните килограми от тогава, с удоволствие ще направя един голяяям шопинг  Laughing

# 97
Ооо, Агентке, браво! Голямо вдъхновение си ми, да знаеш!  Hug

Кюбит, аз за жито купувам wheat berry - не знам дали е съвсем същото, но на мен много ми прилича.

# 98
  • usa
Агент4е, не мога да си представя накъде още си се стопила, както и миз къде са тия +8 кг, май само вие ги виждате  Simple Smile Hug

бенс, благодаря ти за комплимента Hug! заради него ши тъ убичъм до живот въпреки, че си против частното образование! само че си имам един тефтер, в който съм си записвала колко качвам докато бременеех и си го пазя като спомен. та тоз` тефтер казва, че с килограмите, които нося в момента, съм влизала да раждам даниел и са повече от колкото съм била с албена и силвия Confused... ми тежко присяда такъв факт. само голяма чиния със спагети или тава със свински ребърца помагат на преглъщането му...

вики, поздравления! лека и безпроблемна бременност ти желая!

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 20:34 от миз

# 99
  • У дома
Вики, честито! Много се радвам за вас, но малко неочаквано ми дойде новината. Елла най-много ще се радва, да знаеш.

Их, ама и вие, надявах се поне тук да не ми припомняте за най-голямото ми терзание, а вие кг-ми та кг-ми. Аз обаче съм упорита и си пазя всички стари дрехи с тайната надежда да вляза пак в тях. Мноооого бавничко обаче се движа към целта.

# 100
  • Варненско мишле
На всички да напомня:
ИМА ОЩЕ ЧОВЕЦИ НА ТАЗИ ЗЕМЯ !  smile3521
Търсенето ми се увенча с успех- намерих си имуноглобулина и вече съм по-спокойна за очакваното бебче.
Случайно ме потърси момиче от форума, прочело моите постове .Българка , живееща в Испания, майка на две дечица.
И макар да нямаше никакво касателство към проблема, предложи помощта си .
В рамките на ден -два намери , закупи и ми донесе лекарството (дори до родния ми град Варна),където пристигна при родителите си .
Нямам думи да изразя благодарността и благопожеланията си към тази жена- дано Господ я закриля- нея и семеиството й ! newsm10
Благодаря и на всички вас , които се отзовахте по някакъв начин на моята болка ! newsm51

# 101
  • Чикаго / София
galatea72 , супер новина! Много се радвам, че си успяла да се сдобиеш с него. Поклон и адмирации към майката която ти е помогнала!   bouquet Пожелавам ти спокойна бременност! Hug

Бенс, по принцип прекъсването не се отразява добре. След това ще имаш забавяне. НО те разбирам напълно. И аз прекъснах моята. От днес съм в отпуска, предстои ни пътуване, хранене по заведения, ще ми е невъзможно да я спазвам. Аз реших, че след отпуската ще  почна броенето отначало.

Atalanta, и аз така, пазя си всички стари дрешки с намерението пак да се побера в тях, ама  мноооооого бавно става.

Лек ден!

# 102
Аууу, миз, влезнала съм в 4ерния списък Simple Smile
Ти остави сега какви  ги дрънкам от свободия, когато детето е само на 2, след още 12, току виж съм ти поискала на заем щита и ме4а и тръгна и аз на битка с/у католиците Mr. Green

ирка,  мерси, май ще се опитам да спазвам поне първите дни, но след това ще сме по гости на приятели и май ще спра тогава, ако не по-рано.

# 103
Бенс, аз бих се опитала да не спирам режима, не е чак толкова трудно, ако не за целиа ден, то поне гледай в едно хранене да не смесваш и си спазвай основните принципи за часовете на хранене, както и плодовия ден. Ако не опиташ няма да разбереш, че е възможно  Grinning .

# 104
Здравейте! Надявам се, че мога и аз да се включа във вашите редички! От близо месец живея в Портланд, Орегон със съпруга ми, който е американец. Две години и половина живяхме в София, но наскоро решихме да се преместим тук. Аз все още не съм мама, но откак сме женени се борим със стерилитета, а зад гърба си имам и два неуспешни инвитро опита в България. Сега се местим в клиника в Портланд за следващия опит, който се надявам да е успешен.

Вашите теми ми се сториха много интересни и ще отделя време да прочета доста назад, за да съм в час. Надявам се, че съм добре дошла Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт