БУРГАСки мами до една, търсят хлад и планина - 87

• 16 309
  • 304
  •   1
Отговори
# 120
  • Burgas
Тя и мойта май ще пада,затова казвам че скоро и аз ще посещавам зъболекар,едно малко парченце се отчупи и гледам пломбата се пукнала.

# 121
  • Бургас
Добър ви ден! Hug
Аз също изпитвм ужас от зъболекари, то май няма човек, на когото да му е приятно това посещение.
Поне с моята зъбарка сме си дружки, та охкам на воля.
Временцето днес е само за спане, а пък аз се разработих.
Че и взех да огладнявам,а това не е хубаво.

# 122
  • Бургас
Аз какво да кажа като имах гранулом, който вече 20 дни лекуваме, за да спасим зъба от вадене  Praynig
Слава богу, че моята е супер внимателна и до сега съм нямала проблеми или силни болки при нея.

# 123
Ще ми я препоръчаш ли?
Че зъболекаря, при който ходя аз е толкова труден за записване на час.  ooooh!
Половин бременност може да изкараш, докато ти дойде деня.

# 124
  • Бургас
Ще ми я препоръчаш ли?
Че зъболекаря, при който ходя аз е толкова труден за записване на час.  ooooh!
Половин бременност може да изкараш, докато ти дойде деня.
Стига бе! Сериозно ли питаш? Или се майтапиш?
До вас и срещу нас. Я по-добре ела в скайп.  Mr. Green

# 125
 Shocked

За мен тази жена е зъболекар, точно колкото и аз ...
Идвам в скайп!

------
скайпа не ме ще ...

# 126
Аааа, направо ще полудея, от сутринта един телефон не мога да завъртя, какво и става на тая глобулска мрежа-все заета! #Cussing out

# 127
  • Бургас
Така ли  ,аз пък от сутринта проведох доста разговори  newsm78

# 128
  • Oslo
Ако не се лъжа е до бл. 15 в една кооперация

Благодаря  bouquet намерих го.

# 129
незнам каде е това кафе

# 130
  • Burgas, Bulgaria
я съм мале питбул............ териер(тъй ли беше)

# 131
  • Бургас
На някой пиели му се кафе под някоя дебела сянка  Whistling

# 132
  • Бургас
Отчетните теми всъщност за какво са, не може да се пише в бургаската ни тема за акита,сополи,т.н., понеже не било интересно на всички,окей. Сега не може и да се чати.

Тема за питанията "кое къде как" си има - Къде в Бургас.
Теми за лекари и болници си има - в здравните подфоруми.
.
Ааа някой ще ми каже ли тогава тази за какво е ?  Thinking

Много моля, вече ако на някой нещо не му е приятно, просто да подминава и да не чете. Както мен сега не ме интересуват предните постове за градини и ясли /даже не зная за какво точно са,но нямам нужда от тях в момента/ - еми пропусках постовете и това е.

Не мога да разбера какви са тези забележки,минат се,не минат 1- 2 теми.
  202uu Peace Peace Peace

Едва ли ще започна да ви поздравявам всеки ден, но не ми пречи да прочета "Добър ден" и подобни. Напротив. Става ми приятно, че някой иска да ми пожелае да ми е добър денят.  Peace
И аз понякога се дразня от постове на неразбираем език или с неясно съдържание,  Mr. Green или от разни "записи" и първа, втора" и т.н., но не изпитвам нужда да правя забележки. Виж, ако стана модератор, ще ми видите истинското лице. Mr. Green Засега, нека не изземваме функциите на модовете. Peace

Джи, мрежата на Глобул хич я няма понякога. Май все по-често се случва. Добре, че сме в града. Ако сме някъде на закътано място,  Mr. Green

Пие ми се кафе под дебела сянка. Sunglasses Но малката е болна и сме вкъщи на терасата. Добре, че е голяма и има място за игра, че иначе, щях да откача.  Twisted Evil

М A R I Q, защо така се окачествяваш?  newsm78

# 133
Наминавам да ви поканя утре (неделя 02.08) от 10ч на Тройката до Альошата, на поход в подкрепа на кърменето по случай ССК 2009. Всички са добре дошли!  Hug
Бисера теб мернах за това рекох да пиша и тук, ако някой не е видял инициативите в Бургас  Simple Smile

# 134
  • у нас
А, Мери, изпреварила си ме.  Wink Тамън влизах да поканя съфорумките  Peace

Общи условия

Активация на акаунт