БУРГАСки мами до една, търсят хлад и планина - 87

• 16 322
  • 304
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Аз преди няколко дена ги поканих. Дано стане хубав походът и тази година. Peace

# 136
Искам и аз да се включа в похода. Не че кърмя все още но пък съм за. Макар че аз не се справих мн добре с това си задължение.
Как ще се открием. Аз съм с двете . Едното в количка макларън синьо вишнева.

# 137
Искам и аз да се включа в похода. Не че кърмя все още но пък съм за. Макар че аз не се справих мн добре с това си задължение.
Как ще се открием. Аз съм с двете . Едното в количка макларън синьо вишнева.

Много се радвам че ще се присъединиш, точно това е идеята, подкрепа  Hug Няма как да не се познаем, много майки на едно място  Peace

# 138
Е, момичета, как мина днес? Дано сте се посъбрали доста мами. Ще ви дебна на новините  Peace

Извадих бележките в петък аз за яслата, срещу 2лв. и платени данъци и за 2009.
Заповедта е за данъци до 2008, но програмата им не можела да вади справка до дата, а само към момента  Rolling Eyes
Докато се разправях с Общината и се разбрах с тях, че в такъв случай ще измислят начин и понеделник ще излязат с решение какво правим, звъни мъж ми да ме информира, че е платил и всички данъци за 2009  Crossing Arms казах му, че заради такива като него сме на този хал в България Crossing Arms то така или иначе щях да си ги платя ама можеше да го на направя на 30Дек'09, а не сега. Ние сме имали възможност, ами който няма. Ами ако нечий татко пътува и е по 3месеца в чужбина, как ще си извади бележка... Ей за това ме хвана яд. Да си изпипат нещата преди да си пишат заповеди, които и те не са наясно как точно да се изпълнят
Да не говорим , че могат по служебен път да изискват ЕГНтата на децата от всяка директорка и да си направят справка за данъците на родителите им, а не да даваме ние по 2лв за справка и да се чудим как да се измъкнем от работа за часове.

Последна редакция: нд, 02 авг 2009, 16:02 от Ками*

# 139
Здрасти. Относно събирането. Бяхме мн малко към 30 тина и малко отгоре.
За съжаление аз приключих похода по рано. Митака не му се вървеше повече. Малък е за такива преходи от ул. Москва до Морската градина.
Така че съм назад с 20 лв от разходката.
Според мен трябваше малко по късничко да го направят все пак баж в жегите изкарват ли се деца. Нищо че подухва.

# 140
...Според мен трябваше малко по късничко да го направят все пак баж в жегите изкарват ли се деца. Нищо че подухва.

Напълно си права, на мен чак ми прилоша накрая, едва се прибрах до Айтос. Предупредих че до година ако се реши да е пак по обед няма да дойда  Rolling Eyes В София си го превехме следобед по хладина.

# 141
  А сега кажете и нещо хубаво за похода... може малко, но качествено Wink
 Ние трети ден лежим с летен вирус и то не малката, ами аз и баща й... Жани сега стартира и като знам аз как го изкарах (болници, системи, простотии), ме е страх за нея Sad
  Нат, да не си се оплакала от бременността си, с тоз корем ще те помислят за влизаща в 5-ти месец  Peace
  А за спам - чат темите... спор да има Wink иначе нема си личи от г'де сме  Crazy

# 142

Нат, да не си се оплакала от бременността си, с тоз корем ще те помислят за влизаща в 5-ти месец  Peace

Ай стига и ти...
Изчекнах се да се пъча.
Голям ми е корема пък... Crossing Arms

Дано и се размине на Жани! Praynig

# 143
Нат, престани да се оплакваш колко ти е голям корема, че направо си комична  hahaha hahaha ама толкова си "Едра", че трябваше да те изпреварвам, за да видя имаш ли, нямаш ли корем  Crazy

# 144
уговорете Нат за кафе, а може и нещо по-хард и свирнете  Whistling ...докато стигне новината до мен и тя ще роди без да я видя дебела  Mr. Green

# 145
Добро утро на Бургас, морето и неговите трудови хора  Simple Smile

Ками, то има реална възможност да роди и никой изобщо да не я види дебела.  hahaha

# 146
Лигли... Joy
Ками, аз седя на двора!
Там е "кафето" напоследък!
Мога да се довлека и до етнографския, разбира се. Особено тая седмица.  Peace
Така че оргазнизирайте се и свиркайте...

# 147
  • Burgas
Добро утро,пък аз да оплача качила съм 3кг,това нормално ли е newsm78

# 148
  • Бургас
Защо да не е ,аз пък да се оплача съм качила само 1 кг за сега  Crossing Arms

# 149
  • Пловдив
Не се оплаквайте и двенките Simple Smile Всеки организъм е различен - пък и имате още доста време , аз какво да кажа  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт