Тренировки в домашни условия-5

• 54 102
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
  • Torino,IT
Днес 10 дневките и йога накрая за разпускане  Peace
Аз първо играя долна и после горна наст.

# 616
Момичета,а 10 дневките подходящи ли са за начинаещи или трябва да започна с нещо друго?

# 617
  • Бургас
Днес за втори път Мел Б. Харесва ми, но идва малко дълга и не винаги имам време. Ако някой я прави моля да каже цялата ли я играе и колко пъти в седмицата.
От десетдневките съм доволна, резултат има, но реших малко да разнообразя. Lindita и аз ги правя така.
Живанка може да започнеш със Стройни и красиви и Идеален ханш. Десетдневките са по-трудни, но може да опиташ и с тях като редуваш 1 ден- долна, 2 ден- горна част и да прецениш.

# 618
днес фът бърнин йогата,ама дали верно бърнва нещо Crossing Arms не се усещам изморена или изпотена или с мускулна треска. Усещам, че съм се разтегнала  chef

# 619
  • Sofia
От къде да си изтегля Insanity?

# 620
Здравейте.

Днес трябваше да започна, обаче лаптопа на който бях сваляла тренировки, не е при мен и няма как. Помъчих се да сваля Турбо Джам, но не става, от датата не ми се отварят изобщо, а от мининова не тръгва свалянето. С други клипове също имам проблем. Затова ако може някой от вас да ми помогне, ще съм много благодарна, да мога поне утре да направя тренировка.

Иначе се отчитам с 2 часа и половина (ако не и повече) разходка, бутайки количка. Mr. Green И 30мин въртене на обръч.

# 621
каланетика 61 час.

# 622
здравейте!
търся си компания за мотивация, затова ще се запиша в редиците. От вчера започнах слим ин 6. Имам фитнес топка, но не можах да открия упражнения. Можете ли да ми подскажете къде има такива.
Ще отслабвам с около 7-8 килограма и ще комбинирам упражненията с 90 дневна диета.

# 623
  • в моя свят
Момичета една приятелка се зариби да тренира,но няма комп и ме помоли да и запиша на диск някой програми.Иска 2-я диск на Синди.От линка на 1-ва страница обаче вече не става да се изтегли.Проверих и някой от другите линкове и май има вече доста неактивни.Като пускаме нова тема трябва да ги дооправим.

А за Синди има в много торенти,но тази програма от 1-ва страница беше преведена на български.Ако някой знае от къде мога да изтегля Синди с бг аудио ако може да пусне линк. Hug

# 624
здравейте!
търся си компания за мотивация, затова ще се запиша в редиците. От вчера започнах слим ин 6. Имам фитнес топка, но не можах да открия упражнения. Можете ли да ми подскажете къде има такива.
Ще отслабвам с около 7-8 килограма и ще комбинирам упражненията с 90 дневна диета.

Добре дошла!
http://www.torrenthub.org/torrent/2073744/cardio-balance-ball-(f … ut-exercise).html
http://www.torrenthub.org/torrent/2042731/3-in-1-ball-the-comple … ness-videos).html
http://www.torrenthub.org/torrent/2033657/stabilty-ball-workout- … 6352260-9902.html

Това ми се струва хубаво /от турбо джам- а е/, обаче не мога да го намеря!
http://www.beachbody.com/product/fitness_programs/advanced/turbo … et_on_the_ball.do

Цялата програма, заедно с таблиците и упътването намерих само в torrents.ru

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 12:50 от ves_sv

# 625
  • Torino,IT
И днес комбинирах fat burning joga след 10 дневките и се чувствам много добре, хем заредена ,хем после се успокоявам и разтягам от йогата след бъхтането Peace
Отивам и аз да разглеждам линковете на Вес  bouquet

# 626
  • Sofia
Аз пък след десетдневките минах на слим ин 6, втората част....майко  ooooh! Много е гадно, много

# 627
Момичета,Поци Wink,колко минути на ден(колко пъти седмично)въртене на обръч,може да повлияе на талията и ханша(мен лично талията и шкембата Sick ме вълнува).Има ли добър ефект?  newsm78

# 628
Дайчето, за йогата- сякаш има ефект! Аз съм свалила едно кило, но и внимавах какво ям- преядох само три пъти  Laughing!
Мечта, най-накрая изтеглих Yourself fitness, и днес реших да пробвам. Препоръча ми да наблягам на кардио и да тренирам 5дни по 30 мин. Аз избрах днес да направя 45 мин загуба на тегло + тежести. Първата част беше малко досадна- едни и същи упр, като едва успявах да достигна долната граница на пулса 123 /пък аз съм мн изпълнителна, не маркирам!/, упражненията бяха само първа-втора трудност. После обаче с тежестите бая се изпотих Simple Smile. Тази седмица ще продължа с тази програмка, може упражненията да се развият в по-интересни Simple Smile
А, и тук ми дава съвсем друг максимален пулс, доста по-висок Thinking

# 629
  • Torino,IT
Аз пък след десетдневките минах на слим ин 6, втората част....майко  ooooh! Много е гадно, много

На мен втората част не ми се струва толкова трудна, но ще видим третата де, слим ин 6 съм го запланувала за целия ноември, втора и трета част..

Общи условия

Активация на акаунт