Тренировки в домашни условия-5

• 54 118
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
Днес 10 мин разгрявка на кростренажора, после 40 мин кардио съчетано с упражнения за крака, равновесие, сед.мускули, 10 мин коремни преси и 20 мин кростренажор, но повече няма да го правя след основната тренировка , защото днес ми срана лошо, или 40 мин. преди тренировка и после коремни и гирички или само диска с упражнения моя си.
Много, бе човек! Откъде толкова сили в това горещо лято Simple Smile. Аз вчера си бягах бавничко 40 минутки /с бейбифон в ръка Simple Smile/ + 5 мин коремни + 10 мин рамена на Трейси Андерсън. Днес пак смятам да побягам + дупе и крака пак на Трейси. Решила съм да я изпробвам тези дни.

# 76
  • Torino,IT
Днес същото като вчерашната програма Peace Включих и кардио накрая въпреки че вчера ми беше много уморено, но реших да пробвам и днес и определено имам подобрение, не се изморих много и изкарах 20 мин.

# 77
Днес - каланетика  Simple Smile

# 78
18-та тренировка тае бо, като направя и 20-тата почвам пак по мъничко каланетика

# 79
zaps da vi sledq

# 80
Днес - само 3 обиколки на стадиона... Embarassed

# 81
Днес Тае-бо кардио

# 82
Здравейте, като не мога да спра да ям, ще опитам поне със спорт да оправя нещата, въпреки че лятото мина и роклите си останаха необлечени.
Разбрах, че каланетиката дава добри резултати, но не се ориентирах в линковете. Може ли някой да каже какво се прави, кога и тн.?

# 83
The same myself   свали си първата  Peace

Аз напоследък съм много несериозна  Blush
зарязах каланетиката, започнах със Стройни и красиви .....минах на Кармен Електра. Тя ми е слабост, правех я много редовно преди години.
Започвам да се отчайвам  Sad мисля че целулита ми се е увеличил и затова си взех крема на Христина с канела. ...и пак грейпфрут всеки ден. Няма отърване  Close  и тоя корем .....ужас .... Cry май няма да мога да го оправя.

# 84
  • Torino,IT
Кalaka и аз пия грейпфрут всеки ден  Laughing
The same myself, добре дошла и приятни тренировки Hug
Днес 15 мин разгрявка, после около 40 мин. общо за упражнения с гирички комбинирани с клекове и напади, упражнения за крака на земя, коремни преси, лицеви опори и за десерт 25 мин.кардио Peace

# 85
Днес упражнения за корем  и  каланетика.

# 86
А относно Синди, дисковете подред ли се карат или може да почна с втория?

# 87
  • Torino,IT
А относно Синди, дисковете подред ли се карат или може да почна с втория?

Вторият диск е доста по натоварващ от първия, ако не си тренирала отдавна, може и да си докараш сериозна муслулна треска,аз те съветвам да караш по първия една, две седмци и после да минеш на втория. Първия е също много добър. Peace

# 88
Вчера 55 мин бягане /мн съм се изсилила като писах 6-7км, всъщност са  по-малко от 5/ + 20 мин корем и гирички за рамена и бицепс.
Днес една мно-о-о-о-о-го дълга разходка в Морската, май съм по-изморена отколкото след тренировка Simple Smile
За другата седмица трябва да стана изключително прекрасна, че имам важно събитие Simple Smile!

# 89
Днес отново на стадиона... Малко коремни преси после. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт