Тренировки в домашни условия-5

• 54 099
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
Поци,честит рожден ден! newsm59

# 61
Честит рожден ден на Поци!

# 62
Поци,честит рожден ден! newsm59
здравейте, момичета! Hug
аз нещо изоставих спортуването,но мисля пак да започна (дано не остана само с мисленето)

# 63
Благодаря ви ..момичета Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 64
Поци, честит празник и от мен, мн здраве и любов, достатъчно пари!

Добре дошли на новичките!

Днес бягах с бавно темпо 50 мин, но не знам колко км изминах, дисплея на крачкомера ми се е повредил. Предполагам 6-7 км. Пак съм го качила този пуст килограм!!! После си направих само дупето и корема от Слим-2, а да ... и малко гирички 2x20 бицепс и рамене.
Мечта, по колко повторения правиш горе-долу на упражнение. Четох една статия за тренировките на Мадона /нали съм фенка Simple Smile/, тя увеличавала повторенията докато стигне 100 и после сменяла упражнението.

# 65
  • в моя свят
Поци  nbirthday  и от мен!

Аз събота и неделя си почивам и днес само плуване на морето.
ves_sv повторенията ми зависят и от упражнението и от тежеста.Ползвам гирички от по 2кг. и от по 5кг.,както и тежести за крака също по 2кг.Та на някой упражнения правя по 10-20-30 повторения,а някой и до 50.Та дори и да е лесно упражнението предпочитам да направя 4 серии по 30 повторения примерно отколкото един път 100 повторения.Не знам как е по правилно,но уж се водя от съветите на фитнеса за сериите(но повторенията ми са така заради малките тежести).Това е за бицепс,трицепс,рамо,гръб,гърди.......а за корем и крака,седалище не правя серии,а като почна едно упражнение го правя докато издържа,след това започвам друго и отново докато издържа и така.Общо взето за всяка мускулна група правя между 5 и 8 упражнения по 3-4 серии.

# 66
Поци, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Пожелавам ти многоо  newsm44 luvbed newsm08  ylinfant family !

# 67
Днес - малко корем и ръце с Клаудия Шифър  Crazy
Поци, аз на патерички... Embarassed Честит рожден ден  Hug

# 68
  • Torino,IT
Поци, честит рожден ден, да си жив и здрав, много щастие и успехи ти желая  bouquet

Днес 40 мин крос тренажор, после упражнения за крака, гирички, коремни преси и разпускане.

# 69
Пак ..благодаря Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet

# 70
Здравейте!
Тази сутрин 1 час каланетика за този месец.

Последна редакция: вт, 04 авг 2009, 07:20 от лава

# 71
17та тренировка тае бо

# 72
Днес - малко упражнения за крака  Simple Smile

# 73
Днес 2 час каланетика.

# 74
  • Torino,IT
Днес 10 мин разгрявка на кростренажора, после 40 мин кардио съчетано с упражнения за крака, равновесие, сед.мускули, 10 мин коремни преси и 20 мин кростренажор, но повече няма да го правя след основната тренировка , защото днес ми срана лошо, или 40 мин. преди тренировка и после коремни и гирички или само диска с упражнения моя си.

Общи условия

Активация на акаунт