Тренировки в домашни условия-5

• 54 547
  • 725
  •   1
Отговори
# 450
А пък моят опит с корема е точно обратен- аз свалям първо  там, а последно на прасците.

Искам да си купя въже за скачане.

Ако не ти се дават пари може да скачаш и с електрически кабел- трябва да е дебел и тежък.

# 451
  • в моя свят
Искам да си купя въже за скачане. Като погледнах в онлайн магазините направо ми се зави свят колко много модели на разнообразни цени има. Моля, кажете ми какво въже да си купя за нормално скачане и на нормална цена. Не държа на брояч. И какви са тези тежести?
Най-добре отиди в един спортен магазин има много видове въжета,но на много по-ниски цени от тези онлаин.Моето го купих за 6лв.,като кабел е,но дръжките са много удобни.Само за сравнение тези с дисплей бяха 12лв.А тези с тежестите просто в дръжките има тежести,но аз не виждам смисъл,защото така ще те заболят китките.Може да скачаш и с кабел,но предимството на тези от магазините са дръжките в които кабела влиза и се върти свободно,така няма да ти се заплита докато скачаш.

# 452
vessit много ме зарадва  Hug ....значи мога да се надявам кожата ми да се стегне

Kalaka, аз също се присъединявам към vessit. И моята кожа се стяга постепенно, макар да тренирам изключително по-малко от нея и да не спазвам хранителен режим.

# 453
56 час каланетика.

# 454
Днес съм на 4- ден от десетдневката!

# 455
vessit много ме зарадва  Hug ....значи мога да се надявам кожата ми да се стегне
Peace още повече, че ти си млада, а при младите кожата е по-еластична!

# 456
  • София
Благодаря за съветите, ще си купя значи някакво обикновено въже за 10-ина лв най-много.
Освен това ще си купя и неопренов клин  Simple Smile
И започвам да тренирам с подаръка си за рожденият ми ден - боксов чувал и ръкавици  Mr. Green

# 457
Здравейте. Извинявам се, че не успях да прочета пълната тема, но бихте ли ми казали какви са тези "Десетдневки"? Бихте ли ми дали повече инфо, моля? Благодаря.

# 458
  • Torino,IT
Ето ме и мен, току що закусила със стройни и красиви....страхотен е този комплекс... и Start it up на Слима плюс бонуса за коремните.
Галила, 10 дневките ги има на 22 страница на темата, там са и двата линка за свалянето им.Дадени са от потребител светер.
Весел уикенд на всички   bouquet

# 459
Lindita, благодаря много   bouquet

# 460
  • Sofia
Днес долна част от десетдневката + 1-ва част на слим ин 6. Давам го по-спокойно в началото, зщаото имах толква жестока мускулна треска на краката и дупето. Не можех да седна - болеше ме!

# 461
  • Torino,IT
Днес долна част от десетдневката + 1-ва част на слим ин 6. Давам го по-спокойно в началото, зщаото имах толква жестока мускулна треска на краката и дупето. Не можех да седна - болеше ме!

Хареса ли ти първата част?
Аз като ги преглеждах в началото ми се стори лесна, ама като започнеш да я правиш не е така, по едно време не си усещам раменете от напрежение, а ти 2 седмици ли ще я правиш преди да преминеш към втора, да си се водим Mr. Green Joy Joy

# 462
  • Sofia
Мдааа  много лесна ми се стори, но упражненията с ръцете са наистина много тегави. Две седмции ще ги правя така комбинирано 10 дневката долна част + слим ин 6 първа част.
Умишлено не правя 10-дневката за горна част, защото не искам да наблягам много на ръцете  Confused

# 463
тае бо 28.

# 464
Днес - 5 ден от двете 10- дневни тренировки , с 3-кг гири и на ръцете от тези с пясъка!
Мисля да ги направя до 10, но вчера не правих - имам един ден пропуск, дано да успея и после май ще се върна към Мел Б!
Да знаете, че има полза, правете и не се отказвайте!
Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт