Тренировки в домашни условия-5

• 54 095
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
Plosak korem i turbo jam - Kickin core!
Obsto 1 chas i 15 min.
Dovolna sam!

# 646
Привет на всички трениращи в домашни условия  newsm51 Много хубави темички сте си направили! Имам нужда от вас, да дадете малко напътствия на начинаещия... Embarassed Значи, заех се аз със сваляне на мнооогото ми излишни килограми, и успях доста да сваля с бързо ходене навън /60-70мин - 7-8км, и беше страхотно!!!/. Обаче сега вече метеорологичните условия не го позволяват, затова реших да продължа с дейностите в къщи, докато пак стане хубаво времето... След доста четене в нета се реших да си купя крос тренажор  в къщи, вече го ползвам 27дни упорито, всеки ден, започнах с 30 мин, после 35,40, сега съм на 45 мин. на първа степен като средната скорост на въртене е 9,5км/ч - така ми показва дисплея  Wink, и изминавам 7,5км, пот се лее яко... нооооо не отслабвам!!!! Това ми е най-голямата мъка, започвам да се демотивирам, да ми доскучава, и да се чудя за кво ли ми е този уред....Е, не съм се отказала, и не мисля да се отказвам, толкова скъпа закачалка не ни трябва в къщи Rolling Eyes Пих и Л-карнитин две седмици 30мин преди тренировка и вечер преди лягане..... Кажете ми какво не правя както трябва, какво не достига.... Единственото ми успокоение засега е, че поне не качвам  Thinking Дълго стана, надявам се да ме разбирате  Peace

# 647
  • Sofia
Днес поради една изключително хубава новина за мен ми се вдигна духът и тичах 30мин в парка, после слим и сикс втората част. Вода ми капеше от ноктите чак

# 648
Пулсират ли ви мускулите след тренировки?
и при мен се надуват
а ако не съм завършила с кардио ми треперят краката

Sisolina може да си в застой

днес 6-та тренировка пилатес и 30 мин. кардио

# 649
Момичета,пробвах да изтегля Плосък корем от dox.bg,но не се получи. newsm78

Може ли да се изтегли от друг сайт?

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 18:40 от лава

# 650
Аз днес се отчитам с 3ден слим ин 6 - 1 част

# 651
  • Torino,IT
За днес само йога  Peace

# 652
  • в моя свят
Никога до днес не бях пробвала йога.Последно време обаче всичко така ми е доскучало,че търся нещо ново и интересно.Изтеглих fat burning yoga и сутринта я пробвах.Хареса ми макар,че упражненията бяха доста еднотипни и повтарящи се.И се разтърсих за още йога програми в торентите.Намерих една на Дениз Остин и следобед играх и нея.Супер е,има всички упражнения от другата програма,но много по-разнообразни и разчупени също и някой доста труднички.Тренировката е 50мин.,разделена е на 3 части+1 за разтягане.Аз правих цялата програма.
Не знам вие кои програми йога правите.Ето я тази:
http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=2207380

Сега тегля още една на същата инструкторка-Power yoga plus,но е доста стара програма от 2001г.Запалих се по йогата,но ме притеснява дали има смисъл да я правя,защото казват,че в йогата най-важно е правилното дишане......а на мен това ми е особенно трудно,когато правя някакво упражнение просто не мога да се съсредоточа върху дишането си.Вие изпълнявате ли инструкциите за дишане на йогата?

# 653
4-ти  ден слим ин 6

# 654
# 655
Дайчето, за йогата- сякаш има ефект! Аз съм свалила едно кило, но и внимавах какво ям- преядох само три пъти  Laughing!
аз съм на диета и без това, отново, надявам се още 2-3 кг да сваля Mr. Green

Аз нещо не мога да го инсталирам тоя фитнес, сто ерора ми показа, сто мисинг файлове Crazy

днес 100 коремни Whistling

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 17:42 от Dai4eto

# 656
62 час каланетика.

мечта, мисля да пробвам твоята йога  Peace

# 657
2ри ден десетдневките  Simple Smile
Стараех се да не хапвам сладко,докато ги правя, но не успях.Сега имам чуството,че няма да има никакъв ефект.
 #2gunfire #2gunfire     party023

# 658
Момичета,пробвах да изтегля Плосък корем от dox.bg,но не се получи. newsm78

Може ли да се изтегли от друг сайт?

Повтарям въпроса си. Praynig

# 659
  • Torino,IT
Днес нищо Blush Blush Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт