Fragancedirect.co.uk- 2

• 29 996
  • 465
  •   1
Отговори
# 180
Дойде и моята поръчка, шипната в понеделник Laughing
Зеления чай на Арден си го знам, Кашарел-а още не съм го отворила, а този мини сет - http://www.fragrancedirect.co.uk/Nina-Ricci/Nina-Ricci-LAir-du-T … 25ml/invt/0015980 - дойде в най-обикновен найлон, но си е напълно читав иначе.
и как е аромата на Нината,харесва ли ти,повече към свежест ли отива или е по тежък/

# 181
  • Sofia
Нах-накрая си получих поръчката от 13,07, вече я бях прежалила!  Grinning

# 182
И аз получих мейл, че днешната поръчка вече е шипната.  Peace

# 183
 Flutter записче  Flutter

# 184
Пфу.Да ви се оплача-шипната в понеделник поръчка бях сигурна,че ще я получа днес,но не би.Яд ме е,защото там са ми слънчевите спрейове и още няколко неща,в неделя вечер заминаваме на море,а колетчето сигурно ще пристигне в понеделник.Аз съм си виновна,че не пуснах по-рано,но досега все по-бързо са ми идвали поръчките,егати късмета,ще се пръскам другото лято Sad

Мини,с жабката е и моето,предполагам,че всички са сладки като него.

# 185
  • Бургас
Пфу.Да ви се оплача-шипната в понеделник поръчка бях сигурна,че ще я получа днес,но не би.Яд ме е,защото там са ми слънчевите спрейове и още няколко неща,в неделя вечер заминаваме на море,а колетчето сигурно ще пристигне в понеделник.Аз съм си виновна,че не пуснах по-рано,но досега все по-бързо са ми идвали поръчките,егати късмета,ще се пръскам другото лято Sad

Мини,с жабката е и моето,предполагам,че всички са сладки като него.
Mоже и утре да дойде,аз често си получавам поръчките в събота Peace
Аз също днес си взех поръчката кашона беше смачкан все едно някой беше тъпкал вурху него, парфюма беше със супер смачкана опаковка както и другите неща.Добре ,че бяха в картонени кутии и не бяха за подарък.Иначе всичко е здраво.За пъви път виждам такова нещо. #Crazy

# 186
Ами да,и аз така реших,получавала съм и аз в събота,но в пощата ми казаха,че в събота не получавали,също и следобедите,тъй че получените в събота са необработени от петък..това не ми пречи да проверя,разбира се Simple Smile

# 187
  • In The Middle Of Nowhere
Не мога да си вляза в кошницата  smile3514 на някой друг случвало ли му се е такова нещо?

# 188
Препоръчайте све мъжки парфюм до 50-60 лв.Мисля за Булгари Аква,но все още се колебая.Във Фрагранса Аквата е на супер цена,но не е гаранция,че ще дойде Stop

# 189
# 190
  • София
Получих си пратката, поръчана в неделя, а предишната, от миналата сряда - не. Случвало ли ви се е това? Поръчках 2 сетчета със спирали - на Ланком и на Хелена Р., Мирикъла на Ланком без кутийка и маска за около очи на Деклеор /последната без целофан, нормално ли е????/. Сега тръгвам да проверявам срока им на годност, дано този път е налице поне един читав код.

Редактирам - продуктите Хелена изглеждат ОК; на Ланком ми дава само "произведено вероятно през ... година/, спиралата, която уж е произведена 2009 г., е сложена в кутийка с коледни и новогодишни мотиви, а според руския калкулатор кодът трябва да е 5-цифрен, като първата да е буква; за маската на Деклеор калкулаторът ми казва, че кодът трябва да съдържа цифри в последните си 3 позиции, а това хич не е така. Сигурни ли сме, че получаваме оригинални продукти? Имам над 40 поръчки за 18 месеца от различни козметични сайтове, но това не ми се е случвало до сега.

Последна редакция: сб, 01 авг 2009, 11:40 от Емел

# 191
  • в страната на абсурдите
вчера се регистрирах в pay pal.след колко време мога да плащам от там?

# 192
  • Пловдив
Зеления чай на Арден си го знам, Кашарел-а още не съм го отворила, а този мини сет - http://www.fragrancedirect.co.uk/Nina-Ricci/Nina-Ricci-LAir-du-T … 25ml/invt/0015980 - дойде в най-обикновен найлон, но си е напълно читав иначе.
и как е аромата на Нината,харесва ли ти,повече към свежест ли отива или е по тежък/

Не е от най-свежите за моя вкус, но не е и като Премиер жур-а да речем, а бе средна тежест, практичен аромат.

# 193

Не е от най-свежите за моя вкус, но не е и като Премиер жур-а да речем, а бе средна тежест, практичен аромат.
Kакво е количвството на парфюмчето?  И дави питам от  спиралата на HR доволни ли сте в крайна сметка или не?

# 194
http://www.fragrancedirect.co.uk/Giorgio-Armani/Giorgio-Armani-A … 00ml/invt/0022426
Това е много евтино,но какво ли означава=че е презареден,или че е празно шише ли newsm78

Общи условия

Активация на акаунт