Fragancedirect.co.uk- 2

• 29 971
  • 465
  •   1
Отговори
# 345
Едното е шишето с пълен пълнител, а другото е само пълнител
Не знам дали само пълнителя може да се използва самостоятелно  newsm78
Ами пише "спрей", значи би трябво да може да се ползва самостоятелно newsm78 Шишето сигурно е обикновено и със спрей, само се слага в опаковката, така предполагам Rolling Eyes

# 346
Едното е шишето с пълен пълнител, а другото е само пълнител
Не знам дали само пълнителя може да се използва самостоятелно  newsm78
Ами пише "спрей", значи би трябво да може да се ползва самостоятелно newsm78 Шишето сигурно е обикновено и със спрей, само се слага в опаковката, така предполагам Rolling Eyes
Магика е права. Grinning Едното шише е рефил,но си е с пулверизатор и може да се използва,просто я няма красотата на оригиналното бутилче,а е обикновено стъклено. При другият парфюм,който е refillable може да се постави нов рефил,когато свърши. Peace

# 347
  • София
Има ли някой който си е взел поръчката тези дни и от коя дата получавате поръчки???

# 348
Има ли някой който си е взел поръчката тези дни и от коя дата получавате поръчки???

На 08.08(събота) си взех поръчка шипната на 5.08. Peace

# 349
  • София
Момичета имам нужда от малко помощ за това
http://www.fragrancedirect.co.uk/Elizabeth-Arden/Elizabeth-Arden … ules/invt/0006595 -ползвал ли го е някой и какъв трябва да е ефекта му newsm78

# 350
  • София

На 08.08(събота) си взех поръчка шипната на 5.08. Peace
Благодаря  Peace чакам една поръчка шипната на 6.8

# 351
  • Козлодуй
Днeс получих от 4.08 Peace

# 352
Момичета имам нужда от малко помощ за това
http://www.fragrancedirect.co.uk/Elizabeth-Arden/Elizabeth-Arden … ules/invt/0006595 -ползвал ли го е някой и какъв трябва да е ефекта му newsm78

Аз имам на Арден - "Милениум". За моята кожа /смесена/ е подходящ, защото е лек. Но миризмата не е особенно приятна.
Харесала съм си на Coryse Salome антицелулитния. Някой познава ли тази марка? Нищо не ми говори.

# 353
  • някъде там
да наблюдавам

# 354
Харесала съм си на Coryse Salome антицелулитния. Някой познава ли тази марка? Нищо не ми говори.

Аз го чакам тези дни, заедно с още три крема на същата марка за лице, ще ти дам отзиви, но за ефекта едва ли ще е скоро, ако има такъв!  Simple Smile Прочетох в сайта на фирмата, френска е, дано остана доволна!  Hug

# 355
Момичета,спешно,помощ!Имам 2 покупки в кошницата-не платени. А в списъка с продукти вече са out of stock.Имам проблеми с картата и ще мога да платя до 3,4 дни предполагам,дали ще си седят още?Тъпичък въпрос,но се шашнах да не би да ги изпусна  Blush  Hug

# 356
  • Варна
Момичета,спешно,помощ!Имам 2 покупки в кошницата-не платени. А в списъка с продукти вече са out of stock.Имам проблеми с картата и ще мога да платя до 3,4 дни предполагам,дали ще си седят още?Тъпичък въпрос,но се шашнах да не би да ги изпусна  Blush  Hug

Щом са out of stock няма как да ги купиш, нищо че са ти в кошницата.

# 357

уф, Mims-Mims,...права си,пробвах да платя и ми изписа,4е са свършили Sad Изпуснах 2 сета на HR със спиралата,а толкова ми трябваха ooooh! Благодарности за бързия отговор !!!! Peace

# 358
  • Варна

уф, Mims-Mims,...права си,пробвах да платя и ми изписа,4е са свършили Sad Изпуснах 2 сета на HR със спиралата,а толкова ми трябваха ooooh! Благодарности за бързия отговор !!!! Peace

Ще пуснат пак, наблюдавай  Peace

# 359
 Mims-Mims     bouquet

Общи условия

Активация на акаунт