Fragancedirect.co.uk- 2

• 29 969
  • 465
  •   1
Отговори
# 360
Привет!Днес си получих хипноуса на ланком-лекия вариант,шипната на 06,08  Ами честно казано-нищо особенно.Иначе е лек,но ми се струва че бързо изветрява.

# 361
  • София
Само аз останах да чакам поръчката си - шипната на 6  Rolling Eyes, дали пък тия хора в нашата поща не ги мързи да разнасят покани???

# 362
  • София
Няма страшно,dioni, моята поръчка от 25-ти пристигна едва вчера, т.е. имам известие за нея.

# 363
  • София
Аз получих вчера известие за поръчка от 27-ми юли ... поръчката съм си я взела от пощата още на 3-ти август.. пристигнала е на 31.07. ... така, че не чакайте да ви идват известията.. особено сега в отпускарския сезон  ooooh!

Факт - днес получих известие за поръчка от петъка (07.08.2009)..

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 15:56 от ralej

# 364
  • София
Аз получих вчера известие за поръчка от 27-ми юли ... поръчката съм си я взела от пощата още на 3-ти август.. пристигнала е на 31.07. ... така, че не чакайте да ви идват известията.. особено сега в отпускарския сезон  ooooh!
Сериозно ли ??? За кой квартал на София говориш - за кой пощенски клон - аз чакам в 1229

# 365
  • София
1700 в Ст. град  Peace

# 366
Харесала съм си на Coryse Salome антицелулитния. Някой познава ли тази марка? Нищо не ми говори.

Аз го чакам тези дни, заедно с още три крема на същата марка за лице, ще ти дам отзиви, но за ефекта едва ли ще е скоро, ако има такъв!  Simple Smile Прочетох в сайта на фирмата, френска е, дано остана доволна!  Hug
Пуснах и аз една поръчка. Щом е френска е добре. Дано ни допанде. Peace

# 367
Днес получих поръчката си от 4.08. с 5-тото авеню  Grinning
Благодаря на всички за коментарите   bouquet
Мисля, че е много приятен, но преди това тествах дългоочаквания от другия Фрагранс и един и-бейски и стана... Joy hahaha За подарък също е супер сетчето.  Simple Smile Peace

# 368
  • In The Middle Of Nowhere
Fancy N, този Body Cleanser от сета на 5то авеню какво е - душ гел или скраб?

# 369
Ами пише: почистващ хидратиращ крем за тяло  Rolling Eyes , а на гърба пише: нанесете малко гел върху влажна гъба и разтъркайте до образуване на пяна. Изплакнете добре.  newsm78  Simple Smile

# 370
Привет! Някой купувал ли и има ли отзиви за този парфюм- струва ми се на добра цена?  http://www.fragrancedirect.co.uk/Gres/Gres-Cabotine-Eau-de-Toile … 50ml/invt/0000846  Тук има неща на по-добри цени от Фрагрансекс-дали не са ментета се чудя...

# 371
  • в страната на абсурдите
Fancy N а траен ли е 5 авеню?защото зеления чай много ми хареса като миризма,но е много нетраен!

# 372
  • In The Middle Of Nowhere
Ами пише: почистващ хидратиращ крем за тяло  Rolling Eyes , а на гърба пише: нанесете малко гел върху влажна гъба и разтъркайте до образуване на пяна. Изплакнете добре.  newsm78  Simple Smile

Meрси, а в срок на годност ли са, че в темата за фрагрансекс някой се оплака, че били развалени  Rolling Eyes

# 373
  • София

Съседи сме.

Получих си пратката - 2.135 кг. Сетче 5-то авеню, сетче Attitude на Армани, дезодорант на Jil Sandler, едно "масло" за тяло с мирис на зелен лимон Хавайски тропик, Околоочно кремче Corise Salome - 5 от нещата за подарък.

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 20:33 от Емел

# 374
Meрси, а в срок на годност ли са, че в темата за фрагрансекс някой се оплака, че били развалени  Rolling Eyes

Ми що поръчват от Фрагрансекс?! Mr. Green  Какво се зъбя като и аз чаках една поръчка оттам месец и половина... Confused В срок на годност са и си изглеждат съвсем добре.  Simple Smile

Fancy N а траен ли е 5 авеню?защото зеления чай много ми хареса като миризма,но е много нетраен!

Нели, не мога да преценя още дали е траен, според мен е много приятен, ама аз не разбирам много от парфюми  Laughing Основното, което долавям като че ли е момина сълза и люляк, но не е натрапчиво и дразнещо цветно, а е по-омекотено и елегантно  Wink Но както казах, аз съм аматьорка в тази сфера  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт