Fragancedirect.co.uk- 2

• 29 956
  • 465
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Здравейте ,момичета !От скоро пазарувам (или опитвам да пазарувам) парфюми и козметика онлайн.Нещо с Фрагрансите не ми върви : нито с американския ,нито този.
Тъй като още си чакам една поръчка от 26.06. от американския и бях платила директно от кредитната,реших за по-сигурно да си направя акаунт в Пейпал.
Днес реших да пробвам в Fragancedirect ,но пак ударих  на камък.Излиза ми нздпис : "Sorry — your last action could not be completed"
Искам да ви попитам имали ли сте подобен случай и какво се прави?Ако реша да платя "ръчно",чрез Paypal -  Send money, ми иска да попълня някакъв мейл.
Моля ви ,ако някой е минал вече по този път ,да сподели!
Благодаря ви!   bouquet

# 406
Здравейте ,момичета !От скоро пазарувам (или опитвам да пазарувам) парфюми и козметика онлайн.Нещо с Фрагрансите не ми върви : нито с американския ,нито този.
Тъй като още си чакам една поръчка от 26.06. от американския и бях платила директно от кредитната,реших за по-сигурно да си направя акаунт в Пейпал.
Днес реших да пробвам в Fragancedirect ,но пак ударих  на камък.Излиза ми нздпис : "Sorry — your last action could not be completed"
Искам да ви попитам имали ли сте подобен случай и какво се прави?Ако реша да платя "ръчно",чрез Paypal -  Send money, ми иска да попълня някакъв мейл.
Моля ви ,ако някой е минал вече по този път ,да сподели!
Благодаря ви!   bouquet

Иска ти да напишеш и мейла на акоунта си в ПейПал.Пишеш си емейла и паролата, с който си се регистрирала в ПеиПал и се получава.
Аз в 99% от случаите плащам с ПейПал и нямам проблем.

# 407
  • Пловдив
Biserka_a, не става дума да се логна в акаунта ,а за мейл на получател на парите.  newsm78
Писах ти на лични   bouquet

# 408
Дайте някое кодче, че не се отваря сайта с кодовете.

# 409
  • Пловдив
Кодче: 117  - 5%   bouquet

# 410
  • Козлодуй
117 още работи,преди 2 дни поръчвах.

# 411
Вие по колко пъти ползвате един код? Аз вчера провбах 117 и други 317 ли беше, но единия беше с изтекъл срок, а за другия ми рече, че вече съм го ползвала  Crossing Arms
В сайта има още следните: 134,229,169.
Аз изобщо не се бях сетила да търся там  Embarassed

Последна редакция: чт, 13 авг 2009, 11:53 от shrek

# 412
Нито единия не ми приема, а 317 ми го бяха пратили на мейла. Не че кой знае какво намаление правят де.  Wink

# 413
За колко време идват?Опаковани ли са добре?  Blush

# 414
За колко време идват?Опаковани ли са добре?  Blush
Опаковани са повече от добре. Идват доста бързо-някое от момичетата даже  май спомена 3 дни(но това си е рекорд). Моите - между 5 и-8дни.

# 415
И моите идват за 3 дни, може би защото съм в малък град и не ми носят известия, ами направо колетчетата.

# 416
  • Козлодуй
Май наистина нито един код не работи,пробвах.Ако някой успее,да свирка Peace

# 417
  • София
Ей сега пуснах с код 134.

# 418
I az sled malko puskam 2 Burberry-ta  Party

# 419
  • Пловдив
И аз преди два дни пуснах с код 134  Peace.

Общи условия

Активация на акаунт