Холандска тема - 33

• 32 959
  • 730
  •   1
Отговори
# 450
Леле,Мопси, издигна се в моите очи! bowuu
Големи домакини сте били тук в темата,аз едва се навивам на някой кекс напоследък,че да не се искушавам с ядене.

# 451
Kartinka, това ми е първата питка в живота.  Laughing

# 452
Мопси, браво  bouquet Hug

# 453
# 454
  • Nederland
Браво Мопси! Hug Изглежда много вкусно Simple Smile

# 455
Мопси, супер!!!!!! Peace Hug

хайде сега да подхванем и един козунак,а?    chef както сме го започнали и набрали вече скорост....... Joy

# 456
  • Там,където се събуждам щастлива.
Kalinka,

Много ти благодаря!   bouquet

Няма за какво.
Ето и хотелите:
http://www.booking.com/searchresults.html?aid=323942;label=gog23 … d29;city=-2144027

Ето това ти намерих:
http://www.voordeeluitjes.nl/locatie/Amr_th_Hotel_Pierre/Eindhovenarrangement/

57,50 на човек за 2 дена.
Ако нещо не разбираш, кажи.

# 457
Мопси,браво  Hugи на външен вид,а явно и на вкус Mr. Green си е докарала.
Аз съм правила досега 2 пъти питка...и ставаха горе долу  chef.Но аз съм повече по сладкото-кексове,курабии,кремове.
Гледам по малко да се ограничавам в кулинарстването,че както вика Картинка всичко се изяжда.Миналия ден с Елисе правихме курабии,станаха невероятни Crazy(с един пакет масло Joy).Вярвате ли ми че отделно дето се скъсах от тях да ям..цял шоколад на обяд...и оше някакви сладки неща,вечерта ми беше толкова лошо,повдигаше ми се ужасно Sick....и това само от сладкото....чак си обещах ,че повече сладко няма да кусам..до другия ден съответно,бях свежа кат ряпа. Sunglasses

# 458
Меги-изведнъж много сладко за организъм,който не е свикнал на чак толкова много си е опасно.Докато бяхме в Бг Себастиан омете половин кутия мини вафли и цяла нощ повръща.Следващите 5-6 дни не искаше да яде абсолютно нищо.Като се вдигне много захарта рязко е опасно и ако ядеш много сладко задължително трябва да пиеш и много вода.Аз съм се разтрепервала от липса на сладко/не обичам просто да ям сладко/ и от много ядене на сладко също.На два пъти си мислех,че ще умра,сериозно.

# 459
Меги-изведнъж много сладко за организъм,който не е свикнал на чак толкова много си е опасно.

Моя има тренинг hahaha hahaha...последните години,пощурях на тази тема. Sick

# 460
Илче, чакай да влезна след някоя друга седмица в 9 месец, че там с това яко месене сигурно ще родя.  hahaha АКо не от месене, то от преяждане след това.  hahaha Аз тъкмо щях да питам с какво ще прдължаваме.  hahaha

Mегън, и аз съм като теб. Сладко нагъвам до умопомрачение. А особено след диета очите ми само Милка виждат. Та като казах Милка, утре отиваме да подновим запасите в Германия и да се поплицикаме в едни топъл мин. басейн ако не вали.
Тия курабии добре звучат, но само аз ям такива неща, та ако направя трябва да си ги омухам сама. Но пък е забавно да се правят с дребните.

Днес ходих в Интратаюн, че вали и да пусна малката да се налудива в детския кът. Вече има коледни неща. Софи като видя светещите и пеещи къщички първо онемя от изненада и беше ококорила едни големи очи. После взе да пляска и да пее -с червените ботушки потропва дядо Мраз.   Laughing  Няма такава радост. Сетих се майка ми като ми разказваше как до ден днешен не може да забрави искрящия ми от радост поглед пред първата  елха. Явно тази Коледа ще е още по вълнуваща.  Heart Eyes

# 461
Мопси,супер си се справила !
Аз....само оправдания си намирам....но истината е, че ме мързи  Embarassed и като не очаквам да постигна някакъв голям успех и не се захващам  Whistling
Нооо ще се пробвам...до Коледа има време  Joy
А за козунак не говорете...опитвала съм преди 2-3 години,голяяяяям провал .
Аз съм под някакъв малък стрес от 3 часа  ooooh! Щерката доведе вкъщи КО  Rolling Eyes
Това е "приятеля" на класа-човече,което гостува на всяко дете за уикенда,а после попълваме дневника му с рисунки и снимки как са прекарали деня.Малкия досадник и куфар си има и четка за зъби....аз попитах ,къде са му гащите за смяна,а дъщеря ми побесня и ме обвини в негостоприемност и ме заплаши,че ще каже на мейстор,а като и казах,че малкия бая се е омърлял от гостуванията си и ,че ще го оперА ,съвсем се ядоса.
Сега обсъждаме къде ще го водим,а притесненията са ми,че няма да мога да сваля снимките от фотоапарата (незнам къде е диска),а на лаптопа е умряла работа-я стане-я,не....
И нали е много важно.....ох,на мен идеята много ми харесва,ама да не беше тази седмица ooooh! много по-важни неща мислех да свърша,а вместо това- КО на гости Twisted Evil
Като си замине,ще пиша пак
Хубави и слънчеви почивни дни   bouquet

# 462
Честит рожден ден , Ванко!

да си здрав, усмихнат и много радост на мама и тати да носиш!
Весел празник и да получиш много желани подаръци!

newsm59 newsm59 nbirthday newsm67  Gift  Gift  Gift  Gift

звездичке, честит ви рожденик -  само усмивки да ви носи!

# 463
Стере4е,честит ви рожденник  bouquet Hug.Да расте здраво и весело дете,и много успехи в училище  Hug

Мопси ,Елисе много обича да кулинарства.Като гледа Телетубис,и там все нещо бъркат децата и айде кой..с мама да правим сладкиши Joy.Не че в едната курабийка не си остави един блонди косъм...ама карай весело да е. hahaha
А за коледната елха,точно вчера говорихме с приятелката ми.В предната къща беше много тясно,а елхата ни е огромна..та тук ще си пасне точно с обстановката.Ще падне голямо украсяване,само незнам как ще я опазим от Емма тази година Whistling...Сега съм на вълна зима..дори ме кефи че се застудява...ама да няма дъжд .Искам сняаааааааааааг тази година. Praynig Rolling Eyes

P.S.Звезди,гледам че си писала и си  викам,бе как така ще ме изпревариш толкоз рано..ми ти си писала в 3 часа Shocked.Леле сериозно ли стоиш до толкоз късно.Аз снощи заспах пред тв-то в 21.30 hahaha Joy..та мъжо ме събуди и се изместихме в леглото.Няма уикенд ,микенд..маx до 22.30 ooooh!(освен ако филма който гледаме не е по дълъг...и не сме заспали  още  Joy стоим до мааааааалко по късно)но едно 3 пъти седмично в 9..9.30 сме в леглото  hahahaпенсии Mr. Green

Последна редакция: сб, 03 окт 2009, 08:33 от megan79

# 464
Честит рожден ден а Ванко!  newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party023  bigdance2 newsm18
Кейт, разби ме с този КО.  Joy Надявам се искрено да не ми идва такъв гостенин.
Мегън, успокоих се, че не само ние сме пенсии. И ние си лягаме доста често 21.30. Даже често си викаме опа и ома.  Mr. Green Но и двамата ставаме много рано, дори и в събота и неделя и сме по цял ден навън.
Елхата едва ли ще я опазите, ако не я сложите на високо или в бокса. То мани елхата, ама ако падне върху малката, както са бая тежички.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт