Заключвате ли винаги когато сте си в къщи.....

• 5 989
  • 121
  •   1
Отговори
# 45
о да ....ВИНАГИ  заключвам Peace

# 46
  • Бургас
Входната ни врата е с топка-само затварям.Заключвам, когато тръгвам на работа,заради кучето,да не се раздразни от нещо и да си отвори,че ще стане страшно! Crossing Arms
А поради неговото присъствие не ме е страх от крадци,трябва да се справят с него.
Само да се опитат, на тяхна отговорност ще е! Stop

# 47
Заключвам, а в последно време се замисляме и за СОТ. Обраха няколко познати семейства и сериозно взехме да се притесняваме.

# 48
По принцип не,защото сме в къща,просто ако някой влезе веднага щего чуя-вратата скърца силно затова! Laughing

# 49
  • Варна
По принцип не,защото сме в къща,просто ако някой влезе веднага щего чуя-вратата скърца силно затова! Laughing
Хахаха, майка ми все се цупи на баща ми, че не смазва входната врата в тях, а неговият отговор е "Имаме си безплатен СОТ", нищо че и те винаги си заключват.

# 50
Оо, зная за блиндираната врата. Още докато я монтираха от фирмата ме "обнадеждиха", че се отваря за 2 минути от крадците.
Спасява ме единствено това, че сме на партер, и докато отворят решетката и блиндираната все ще ги види някой...

А за ротвайлера- и аз брах страх. Но си зависи от собственика. Ако го направиш зло, такова ще си бъде. Нашия е много "влюбчив".
Но как усеща лошите хора, нямам идея. Под "лошите" визирам една адски дразнеща стринка на половинката #Cussing out

# 51
Много неприятна случка.
Да винаги заключвам. И моята  чанта винаги стои до входната врата.

# 52
  • софия
Даааа. И нашата е блиндирана. С 2 различен тип ключа. Бяха я отворили все едно имат ключ. Имаше само леки драскотини и изкривяване на външните пластини.

# 53
  • София
Тук преди време имаше тема за обирите - та там пишеха, че и кучетата не са проблем - упоявали ги с някакъв газ, който пускат под вратата.

# 54
Като не сми вкъщи заключвам 4 пъти+ СОТ.
Обаче,като съм вкъщи нямам навик да се заключвам.
Дори умишленно оставям отключено,ако съм в банята
мъж ми да може да се прибере без да звъни.

# 55
Живея в малък град. Когато съм вкъщи не заключвам .Когато излизам заключвам  и двете врати.Сутрин когато излизам  и оставям детето вкъщи още да спи също заключвам ,защото напоследък зачестиха кражбите с уж търсенето на квартира.

# 56
Старателно си водя записки.

# 57
Историята ти ме развълнува доста. У нас винаги заключваме - и вратата на апрартамента , и тази на входа...

# 58
Не заключвам. Имаме охрана на гейта.
Ама има дни, в които ме хваща параноята и заключвам.

# 59
  • Galaxy 13197853088
по-често не.

Общи условия

Активация на акаунт