Заключвате ли винаги когато сте си в къщи.....

• 6 000
  • 121
  •   1
Отговори
# 75
  • варна
Извинявам се за несвързаното писане снощи но бях в шок Да дообясня-половин час преди това чух шум на входната врата казох на мъжо да види Кучето излая но то е чихуа и не е пазач и му нямам вяра Мъжът ми излезе и видял че входната врата е само притворена и помисли че като съм се прибирала не съм я затворила хубаво Явно крадецът е пробвал  но тогава ние заключихме После като излязох с кучо не заключих Мисля си че тоя знае вечер кога излизам и ме е дебнал А не мога да ви опиша чувството когато виждате непознат да бяга срешу вас със собствената ви чанта и знаете че сте неспособна да направите нещо Дано на никого не се случват такива неща Днес си мисля коя ли майчица страда за живота на това пропаднало и обречено дете

# 76
Винаги заключвам. Peace

# 77
  • гр.София,кв.Овча купел
Винаги се заключвам,имала съм си неприятни емоции и не искам да ги преживявам отново.

# 78
Дано на никого не се случват такива неща Днес си мисля коя ли майчица страда за живота на това пропаднало и обречено дете
Не ги жали, ами се радвай, че не си пострадала и не страда твойта майчица за живота ти. защото има и такива случаи.

# 79
  • София
Заключвам винаги след като ни обраха докато спим. До тогава разчитах само на бравата с топка и на това, че спя много леко.

# 80
Заключвам и пускам СОТ-а. Когато си сменяхме бравите, ключарът ми показа как се отваря отвън незаключена врата. С един инструмент, представляващ нещо като малко квадратно парче ламарина, с едно движение я отвори. Винаги трябва да се заключва, иначе все едно е оставена отворена вратата.

# 81
  • На ръба..
Винаги я заключвам, макар че ни се е случвало да влязат през терасата и така да ни оберат..Дано не се повтаря.

# 82
Да, винаги заключвам.  Peace

# 83
Вече да. Пролетта имах следната случка - храня детето в кухнята и чувам, че някой отваря входната ни врата. Без да звъни на звънеца у дома идва само баща ми. Зачудих се какво прави по това време тук, би трябвало да е на работа. Излизам и сварвам в коридора 2 мангала и зад тях поне още 4ма! Shocked Замръзнах, а единия смотолеви нещо и излезе!

Та оттогава - винаги под ключ. Wink

# 84
Да винаги

# 85
 Peaceзадължително заключвам вратата

# 86
В апартамента на майка ми заключваме само, когато ни няма вкъщи. В студентското общежитие се заключвам и вечерта, че имам луди съседи.
Между другото на майка ми ключът веднъж преседя към 30на часа от външната страна на бравата, никой не го открадна.
Преди няколко години на път за училище видях една кола със висящ ключ на вратата, на връщане колата си седеше още там, барабар с ключа. Така че германците не са крадливи хора явно  Laughing

Закарах брат ми на изпит в МВР академията и там една кола пред мен паркирала с ключ на вратата  Shocked Чаках малко, никой не дойде и преди да си тръгна викам не мога така... тва е някое дете на изпит, да се върне и д аму няма колата.... Confused Търсих съдействие и никой не се заинтересува...само едно момче от обучаващите се вече там ми помогна, дали му го като излязъл....и хепи енд, чак звъня да благодари  Peace

Иначе вкъщи не заключвам, вечер заключваме но не портата за двора (и да заключа все тая....), кучета има ма те са в едно оградено пространство, много лаят, но до там и една зла котка...ма е една и е котка  Mr. Green. Обаче в апартамента като сме - заключвам постоянно - се тая, че има СОТ и куче - което ако му дадат обувка ще им помогне с телевизора, че сме и на последните етажи  Laughing

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 22:16 от •ºt®eisyº•

# 87
  • Варна
Вече да,откакто една нощ видях силует на непознат мъж в двора.Бях сама,ровех в нет-а,мъж ми по работа извън града,не го очаквам да се върне.Нещо привлече погледа ми към входната врата,погледнах и видях в матираното стъкло силует на мъж.Не помня как стигнах до вратата,как заключих и как се обадих на мъжа ми...Той има таксиметрови коли и за минута доста от тях се събраха пред нас.Наглецът в двора ми избяга преди да дойдат,явно след като разбра,че заключвам.След няколко дни разбрахме кой е-един п.тьо от квартала,решил да се доказва пред някакви пияни какъв мъж е.Още го боли главата.

# 88
Заключвам се здраво.

# 89
Аз когато излизам не заключвам пък какво остава като съм си вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт