Заключвате ли винаги когато сте си в къщи.....

• 5 992
  • 121
  •   1
Отговори
# 90
Винаги заключвам.

# 91
  • София
В дома ми в София заключвам чат-пат, защото бравата е секретна. В провинцията дори и през нощта не заключваме, пак за секретна брава става дума.

# 92
Винаги се заключвам и проверявам по найсет пъти.
Параноична съм на тема отключени домове.Все пак това е големия град,не се познаваме всички,та да си държа портата отключена.

# 93
Винаги Simple Smile,ама това не е никаква гаранция.... Tired

# 94
Закллючвам винаги.

# 95
По нпринцип да. Много често забравям да заключа.

# 96
Може би е логичен въпросът какво бихте направили , ако някой влезе у вас, докато сте си в къщи  Thinking И как е най- правилно да реагираме?  newsm78

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 12:25 от Пумукъл

# 97
  • София
Може би е логичен въпросът какво бихте направили , ако някой влезе у вас, докато сте си в къщи  Thinking
Това е един от най-големите ми страхове. Първо вероятно сърцето ми ще спре за неопределено време, а после ще пищя, знам ли и аз.

# 98
  • Германия
Може би е логичен въпросът какво бихте направили , ако някой влезе у вас, докато сте си в къщи  Thinking

Преживявала съм го веднъж, по сред нощ, на вилата...изскочих през прозореца и побягнах крещейки.....После се оказа, че не е било никакъв крадец, а една невестулка, промъкнала се някак си в таванската стая, ама това е друга история  Blush

# 99
Може би е логичен въпросът какво бихте направили , ако някой влезе у вас, докато сте си в къщи  Thinking И как е най- правилно да реагираме?  newsm78

Ами комшийката си влиза, като й домъчнее за мен.  Wink

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 13:18 от Анонимен

# 100
  • София
Заключвам се. Нищо, че и входната врата на сградата се заключва вечер. Друг е въпросът, че съм хващала крадец на терасата, не пред вратата... Добре, че не бях сама, беше относително рано и той реши, че е по-разумно да избяга. И все пак споменът доста време ми държа влага.

# 101
  • в обкръжаващия ме хаос
Диди, това е ужасно, което сте преживели със съпруга ти. Винаги заключваме вратата, че и без това сме на първия етаж.

# 102
И ние сме на първия етаж и беше голям зор да свикна да зключвам, защото в майкини не се заключвахме като сме си вкъщи. Обаче на мъжа ми са му крали маратонките от коридора /явно е нямало нещо по-ценно на близо/ и той ме научи да заключвам винаги. Даже като отидем на гости в майкини и там заключвам по навик.

# 103
Винаги заключвам, дори и ако отивам за 2 минути донякъде. Предпочитам да сменя патрона като се развали от често заключване и отключване, отколкото да изчезне нещо от вкъщи.
През нощта заключвам и втората брава и пускам резето.

# 104
Може би е логичен въпросът какво бихте направили , ако някой влезе у вас, докато сте си в къщи  Thinking И как е най- правилно да реагираме?  newsm78

Ще се направя на заспала и ще чакам принцът да ме разцелува!

Общи условия

Активация на акаунт