Темата на АПРИЛчетата - чака Морко!

• 16 812
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
  • 2 етажа над тавана
а защо прекръстихте Нуни на Яна? Mr. Green или аз нещо изпускам Thinking

Красето май още е зашеметена от концерта Laughing

Красето ще я извиним, ама Ели ....  newsm78 Thinking Mr. Green

Айде сега, аз се корегирах, що ме портиш Mr. Green

# 226
а защо прекръстихте Нуни на Яна? Mr. Green или аз нещо изпускам Thinking
Красето май още е зашеметена от концерта Laughing
Красето ще я извиним, ама Ели ....  newsm78 Thinking Mr. Green
Айде сега, аз се корегирах, що ме портиш Mr. Green

Ауууу извинявай, аз не видях, че си се поправила Mr. Green

# 227
 Joy аз пък не бях въобще видяла  Crazy

юлче, този линк към темата, който си дала... много мъчно ми стана за майката. Не бях чувала за такова заболяване никога.

# 228
Аги, честит рожден ден! Много здрава и всички покрай теб, много радостна и обичана!

Нуни са я объркали с Яна, защото и аз отглеждам същото магаренце (не е дете това). Уж заредих мината седмица, но тази съм сама, Владо е в комадировка, аз  на нова работа, с куче, едно тичане и останалата част прекарвам в постоянно слушане на "Не съм ти дете", "Не съм ти приятелка". И това е само с мен, майките на площадката казаха че миналата седмица с Черепаха изобщо не се е държала така.

Деска, като QA си мила, но защо не кажеш как сте Mr. Green
Красе, лека завист за концерта.
Татянко, разхлаждай с биричка!

# 229
А ти защо си с нова регистрация?  newsm78

# 230
Защото съм идиот. При мойте девойки съм, защото те взимат Симона от градината, и съм писала от акаунта на едната.

# 231
  • Варна
Нуни, извинявай че те обърках   bouquet
Деска, само това ли имаше да кажеш в темата?!
Лека вечер!

# 232
честит рожден ден,АГИ!  bouquet
МНОГО , МНОГО РАДОСТ И ПОСЛУШНИ ДЕЧИЦА Heart Eyes.
 И ние сме в отбора на непослушните и вечно мрънкащите Confused,надявам се да е период наистина.

# 233
  • Варна
Аги, Честито!

# 234
Благодаря ви, момичета за хубавите думи и пожелания!
Беше хубав ден, макар и с три мушмурока под ръка.
И хубави подаръци си имам....
Една приятелка ме изненада с куриер и кошница с цветя, това не ми се бе случвало!!! Mr. Green
Утре сутринта отиваме на палатка, за да отпразнуваме с приятели събитието. Викам си без деца ако пак не сколасам да поспя /от студ примерно/ ще е голяма прецаквация!  Joy

Понеже сме си сменили телефоните със Саш временно и изпаднах в супер ситуация - звъни ми поредния номер, име не изписва и аз гадая. Само двама не разгадах кои са...или по-скоро един младеж, ама не си признах и цяла вечер ме човърка. Аз все се майтапя - музикален слух нали имам и помня гласове, но колкото и да е... hahaha Мога да се похваля с мноооого  обаждания като не броя роднините, куп смс-и и в нета отделно.  Wink

# 235
Ох, аз имам много работи да кажа, ама напоследък съм в една въртележка и не мога да се добера у дома до компа, в офиса много работа ....
предните 2 седмици Кало беше при майка и аз след работа бързах да свърша куп работа и откарвах до по нощите ... сега свекитата са тук да гледат Кало и съответно като се прибера от работа гледам да си видя детето, да сготвя, да изчистя, да изпера, .... и пак откарвам до по нощите ...
Кало сутринта се събуди в 5:30 от страх да не отида на работа Cry Милия цяла сутрин повтаря "Мамо, искам 3-мата да ходим на работа"  Cry

Янче, аз явно съм родена за QA Wink то мойто чак е плашещо Mr. Green Пък и в момента баш с QA-ска работа се занимавам и то това не прощава Wink както казва един колега "То това бивш QA  няма hahaha"

Ние другата събота заминаваме на море и се надявам от там да мога да се включвам по-често Wink

Хайде засега успешен ден, ще си взема бележка да се включвам по-често Wink

# 236
При Иво периода "не! не искам!" отмина много бързо. Сега и двамата са в добър период, само дето Иво все така се страхува да се отделя от мен и на 2 метра.

Днес го водих с мен да ми види новата работа, той остана доволен -почерпиха го с един джоб бонбони, подариха му роза, видяхме нови странни видове цветя. На връщане ми зададе въпрос:"мамо, как се свалят мацки?", аз помислих, помислих и му казах:"ами усмихваш им се". После си говорихме за котки, но се надявам да ми е запомнил съвета  Mr. Green

И нещо смешно - вървим си с Иво, той размахва розата (от онези розовите, дето миришат много приятно). По едно време за нас се закачат две големшки кучета, младички и глупави и почват да се бутат в нас. Иво почти си е преодолял страха от кучета вече, но се дърпа - те бяха високи колкото него. Аз им обясних, че нямам навик да си нося салам в дамската чанта, но се оказа, че те всъщност и не искат салам - едното дръпна розата и опаса набързо половината листа. Тук вече Иво писна от обида как се осмеляват да му ядат розата, а аз го вдигнах на ръце и следващите 50 метра просто не можах да се успокоя от смях, докато той хълцаше обидено. Досега не ми се е случвало да попадам на розопасни кучета  Joy

# 237
 Grinning

Здравейте, меломани! Wink
Завърнахме се от морето!
Чудно беше!

Аги, на патерица, честит юбилей! Здраве и много сбъднати мечти!  bouquet

Бубка, стискам палци! Peace

Рени, благодаря за Едит - хубава книга е! Щях да ти се карам, че сте били в Ст.З., а не си се сетила за мен, но и ние тогава бяхме на път... Rolling Eyes /ама пак ти слагам мъъъничка черна точица! Mr. Green/

Юлче, защо си с такъв аватар!?  Thinking
Стискам палци за новата работа и старта на децата в градините! Peace
За навиците - нали знаеш палцесмукането на Велина, а брат й го правеше докъм 4-тата си година заедно с въртене на кичур от косата си. На него му остана само това с косата мнооого рядко, когато се събужда или когато се е втренчил, ама сериозно, в телевизора. Но пък се сдоби с друга "екстра" - говорен проблем, когато... и аз не знам кога... Rolling Eyes

Янче, как е новата работа? Wink

Ванче, мнго мило напомняне на 15-ти!  Hug Не можахме да ви се обадим на връщане, извинявай!

Благодаря на честитилите ми на 15-ти! Hug

Дея, не сме затворена група - примерите са и в новите момичета! Явно ни четеш - пиши по-често! Peace

Красе, видимо си отслабнала - браво!  Peace А сега как я караш с Дюкан!? Thinking

Два реда и за нас - почивките бяха разкошни, най-вече тази на морето!
Сега ни престои - да се върна на работа, Велина да стартира ДГ на 01.09., както и Петър у-щето - пак тогава с 4-дневно опознаване, а официално на 15.09.

# 238
  • Варна
Енви, къде ме видя отслабнала? То аз едвам се виждам на аватара Simple Smile Свалих 14, качих 4 почти обратно. И какво беше Дюкан? Сега тъпча сладолед до припаък, че и други сладки истории. Скоро ще гледам да си организирам по-безобиден режим, че Дюкан поне при мен не беше безвреден.

# 239
  • Boston, MA
Много мило сте сменили заглавието  Laughing, благодаря ви... нямаме новини още.

Надето как ли е? Тина? Загубиха се, не разправят как са бебетата...

Общи условия

Активация на акаунт