Темата на АПРИЛчетата - чака Морко!

• 16 813
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
 Hug
Аз съм напоследък от предимно четящите. В работата все изниква нещо и не остава време, вечер се прибираме у дома след 9 и сме  Crazy Tired. Миналата събота и неделя бяхме пак до морето, до плажа така и не стигнахме, много водорасли имаше, но пък за сметка на това гъбясахме в басейна. Яна 3 дена не излезе от водата, на 3 пъти баща й скачаше да я вади давеща се, но всеки път след 5 мин. пак беше вътре.
Да ви се оплача като заговорихте за училищата за родители - имам усещането, че съм най-неуспелият родител на всички времена. Не мога да разбера какво стана с това дете, вярвайте ми, на моменти направо не мога да  я позная - много раздразнителна, не спира да мрънка, а за истеричния рев да не говорим. Миналата седмица до такава степен ме беше подлудила, че по лекари тръгнах, и сега съм с една чантичка хапчета. При нея говоренето не помага, шамари също, пренебрегването също - просто тярбва да стане нейното на секундата. Ако не няма да спре да реве с часове, посинява цялата и започва да повръща. И на моменти се чудя въобще ставам ли за майка аз  Sad

Бубс, чакаме морковчето с нетърпение  Hug

Янче, много хубави снимки, и Боно...  Flutter

# 211
OOo, Нуни , споко душа! Той Тони именно поради изброените от теб черти в поведението си, другата седмица ще заминава на ясла. Не мога да се оправям с него и още 2 бебета и това си е . Станал е толкова лош, ама лош ви казвам, не е истина! Реве, отказва да изпълнява абсолютно всичко, отказва да слуша, не яде, или яде точно когато не трябва да го прави,  рита, бие се понякога и вярвайте ми - дори да го нашамаря яко пак няма да се даде! ooooh! Реве, крещя, после пак същото.... Истерията е пълна! Та да си хваща раницата и айдееее - на ясла!

Къде се намира занималнята, където водиш Писанка?

# 212
  • Варна
Привет!
Ходих на концерта. Беше разкошно!!!!! Едно от най-доброто пеене на живо, което съм чувала. А аз по принцип си ходя по концерти доста. Много добър звук, перфектен дори. Час и половина концерт, предшестван от заря. Само не разбрах защо я пуснаха в началото?! Не съм се бутала напред, защото няма каво да им гледам на чичковцит, достатъчно ми беше да слушам! Снимките са пълен ужас, само размазани светлини, имам няколко за свяс на моя милост и толкоз. Имам клипчета, горе-долу с добро качество на звука, ама картина йок Simple Smile Стадионът беше пълен, в смисъл и по-пълен съм го виждала, но все доста хора. Естествено си попях де можах и ми се искаше да не свършва, а да си пеем за Спецназ и да се тръсим тихо по име  Heart Eyes
Съответно на сутринта следваше отмъщението на дзвера, не искаше на ДГ, мрън-рев, увещаване, обещаване и накрая благополучно си доспах. Етапът с нежеланието да се отделя от нас продължава. Днес направих една простотия, качих го на предната седалка за 20 метра и край в следващият момент не искаше вече и да чуе за столчето..Ама и аз съм една, викам айде да го разнообразя, ама то е първосигнално !
Яна, аз бях така преди 2 години. Преди да дам Николай на ДЯ и като забременях там случайно. Беше АД!!! Добре, че го взеха на ДЯ, защото щях да си тегля куршума. Почувствах се нов човек като го пратих друг да се ядосва с него. По принцип и сега не е цвете, но сле кротна от февруари и малко повече се разбираме с него! Дано мине скоро, че знам за какво иде рече..

# 213

Слагам масата, чакайте да видя какво да е менюто...
++= Добър повод за празнуване! Ето за такива неща си мислят 30-годишните мами  Joy

# 214
  • 2 етажа над тавана
Добро утро!
Дърпам едното кафенце от масата на Аги и почвам да викам с цяло гърло - Красееееееееее, искам снимките(нищо, че са размазани) и клипчетата - звука е важен там! Моля,моля, моляяяяяяяя!!!! Praynig Praynig Praynig На мен тия "чичковци" затова са ми много любими, освен заради музиката им, естествено, - именно защото изпълненията им на живо са много добри. Не са като нашите певци, които мнозинството като запее на живо и не може да разбере пее ли някой или удрят котка у дерек.

Нуни, не си сама, мила, не е само твойто Писанче истерясало. Мойто въобще не е детето, което беше в началото на лятото. Искам е любимата думичка, ревът според нея ще й реши всички проблеми и прищевки и така. Така че споко - според мен е период. Само дано ни стигнат нервите, че да го издържим.

Моя милост пак е на ръба на разболяване и това вследствие доброто проветрение, което ми прилагат на работното място. Tired Писна ми вече на обяснявам, че при мен цял ден е течение и да я затварят тая врата. Ама кой ли ми те чува. Целодневното главоболие вчера направо ми разката фамилията. И то не постояната болка, а моментите, в които все едно някой рязко и със замах ми забиваше пирон в слепоочията. Ужасно ви казвам. И с хапчетия не мина. Да видим днес как ще съм - слава богу станах без главоболие.

Отивам да си направя сутрешната обиколка на офиса и да похапна.

Слънчев, спокоен и усмихнат ден, мили мои! Hug

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 09:12 от Бабъл

# 215
Писах ли ви, как вчера звънях истерична в яслата да попитам каква бележка да взема, за да водим Тони? Joy Групата им била 10-12 деца, да сме го пускали ми казаха, съжали ме жената по телефона. Нямаше , а и не бе нужно да й казвам как не мога да се справям с туй диване.
Дано не го разболеят де.

# 216
  • Boston, MA
Аги, да си ни жива и здрава!   bouquet

# 217
Момичета, видяхте ли тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=406298.0

Аги, честит рожден ден!

# 218
Добро утро Hug
Аги, честит рожден ден! Много здраве и сбъднати мечти  bouquet
а защо прекръстихте Нуни на Яна? Mr. Green или аз нещо изпускам Thinking

# 219
Мерси, мерсииииии! Hug
Да сте ми живи и здрави и вие, момичета, подкрепа моя!  bouquet

# 220
Аги, честит рожден ден и от мен! Бъди много здрава! Весела и позитивна!   bouquet ХУбав ден!

Момичета, на огромни патерици ви благодаря за честитките от събота  Hug  bouquet
Ели, вземи и 2 кафета ако искаш, аз ще придърпам сладура от 2рата снимка  Sunglasses
Бубс, чакаме новината  Hug

# 221
  • 2 етажа над тавана
Аги, да си ни здрава, винаги усмихната и без никакви ядове! Честит юбилей!

# 222
Аги, честит рожден ден! Бъди все така енергична, а и много обичана! Наздраве!

Тук днес очакваме 36градуса. Да, тридесетишест. Поздравявам ви с тази песен, любима ми е http://www.youtube.com/watch?v=wIRyoh5TClI  Party

# 223
Аги, да си здрава, усмихната,  обична и парична!!!

Писанчик ходеше на занималня при две момичета сестри, които в къщата си на паретра си направиха частна занималня. На Будапеща се намира (в долния край към Козлодуй). Вече не я водя, защото сега е на ясла, а след месец поема към дг. Ако те интересува още нещо ми кажи. А за поведението й - не се оправя с яслата, там ми се струва,ч е още повече се разглезва. Не знам какво става, само се моля да е период, че ако ми е такова детето ще се гръмна.

Татянски, сядай на сянка с коктейла в ръка и все ще избуташ жегата  Hug

Красето май още е зашеметена от концерта Laughing

# 224

Красето май още е зашеметена от концерта Laughing

Красето ще я извиним, ама Ели ....  newsm78 Thinking Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт