Темата на АПРИЛчетата - чака Морко!

• 16 821
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
  • 2 етажа над тавана
Поради проявения интерес, ето ви малко от "ЛЮБЭ"

http://www.vbox7.com/play:ac76d1ad
http://www.vbox7.com/play:b4a869a7
http://www.vbox7.com/play:10e42f49
http://www.vbox7.com/play:f771481e
http://www.vbox7.com/play:4ba58ad6

Сърдита съм, че никой не ми е казал за тоя концерт по-рано, та да мога да си организирам отпуската така, че да сме на Албена по това време и да му се насладя.

И,Красе, недей се фръцка, ами си приготви фотоапарата, щото ако не направиш фото-репортаж поне от концерта, ще съм ти кръвно обидена Crossing Arms пък.

Автоагресията на Маги пък се изразява в чоплене на кожичките покрай ноктите - ужасен навик, който има и баща й и с който и двамата ме докарват до тиха лудост. Но съм съгласна с Юлчето, че това е нещо, което човек сам трябва да осъзнае, че го прави и да положи ограмни усилия да спре.

Айде отивам да си се сърдя и да си слушам Любе, пък иднес ще съм до 6 на работа, вместо до 5. И съвсем се сдухах Tired

# 166
  • София
А аз ще попитам в същия стил "Кой е Таря?"  Mr. Green Верно незнам, но смятам сега да се самоограмотя.
И Любэ и Рейнбоу - е без думи оставам... Красе, аз искам после да разказваш - к`во са пяли, какъв е бил декора, как е била публиката, Николай чете ли си текстове и тн.
Ние с Бабълчето сме големи фенове, т.е. тя де, аз от скоро се запознах по на широко с творчеството им. О, и Черепахови също.
О, милото ми Ели каква добра селекция е направила! Като си бодна слушалките на плеърчето и като увелича Брезичките и света ми става по-различен, спокоен и хубав.

# 167
  • Варна
Аз пък като си пусна Позови меня тихо и Спецсназ....мммм
Ще гледам да снимам, то ще малко екшън, че ще тръгваме в последния момент. Нико ще го оставим на баба му. Аз не си падам по концерти с деца, не мисля че е удачно. Въпрос на лично виждане.

# 168
А аз ще попитам в същия стил "Кой е Таря?"  Mr. Green Верно незнам, но смятам сега да се самоограмотя.

Данче, ще се фръцна, да знаеш, с Деската колко линкове сме давали... Crossing Arms Naughty

# 169

Добро утро!

# 170
  • Варна
Добрю ютру!
Доста съм недоспала, даже изообщо не съм спала, а имам да отглеждам един брой Николай с червено гърло. Заформя се интересен ден..Отивам да прибирам всичко остро, че няма начин да не задремя по някое време...

# 171
  • София
Добро утро и от нас!

Имахме планове за Зоо-то, но с това време се провалиха. Сега ще беснеят из къщи. Само дето Соня много шамаросва Влади. вече не знам как да и обяснявам да не прави така. Много му се радва, но в радостта си много го и възпитава, забранява му разни работи и му удря някое и друго шамарче. за вчера му се събраха 4. Rolling Eyes

# 172
Много му се радва, но в радостта си много го и възпитава, забранява му разни работи и му удря някое и друго шамарче.
Joy  Колко познато звучи. Аз още не съм успяла да прокарам докрай идеята за мирно съвместно съществуване, макар че има наченки на поумняване и от двете посоки.

# 173
  • 2 етажа над тавана
Много му се радва, но в радостта си много го и възпитава, забранява му разни работи и му удря някое и друго шамарче.
Joy  Колко познато звучи. Аз още не съм успяла да прокарам докрай идеята за мирно съвместно съществуване, макар че има наченки на поумняване и от двете посоки.

Ето такива "нежности", проявени към малки деца от страна на Маги, ме възпират да я зарадваме с другарче. Не може да прецени каква е границата между галене и плясване, гушкане и опит за задушаване, въобще радостта й към бебешоците е доста агресивна.

# 174
Ами, Ели, то малките търпят, търпят... Пък почват в един момент да отвръщат на удара  Mr. Green Данката хич не е от търпеливите и свити деца  Mr. Green

# 175
  • София
Ще се включа относно последните коментари.
Емича доскоро щедро даряваше всеки поискал нещо негово. Може и с нежелание да го е правел, но е факт, че си споделяше играчките. Но отскоро много ми го "хвалят". Започнал е да се сърди, да се кара и да отказва на любимата си кака май абсолютно всичко. Започнал да води преговори, които видял, че не водят до никъде. Каката си позволяваше да му изтръгва играчките в началото като започнал да се пъне, а след това да го оборва на думи. Но хлапето се осъзнало, че и той може да бие, блъска, след като на думи не успява да обори приказливата ни кака и вече каката ни редовно отнася по някой удар, ако не даде желаната играчка. След това следва рев и от двете страни, единият ударен, а другия може би осъзнаващ, че не е прав.  newsm78 Майка ми в чудо се вижда с тях двамата. Емо в момента не дава да му се пипат нещата и често взема и на каката играчките... Явно възпитанието ми е отишло на кино само за няколко седмици. Много исках да го предпазя от удряне, че е доста здрав физически и му тежи ръчичката... Какво ме чака, не ми се мисли.
Взела съм си билет за самолета и в неделя отивам да всявам правосъдие сред хлапетата  Mr. Green. Излизам в дъъъъълъг болничен и ще остана при майка седмица да ме поглези, след което Косенце ще ни води на Албена за седмица. Септември месец живот и здраве ще сме си в София. И най-вероятно ще пиша като се върна.
Вече съм в пети месец, шкембата щръкна, бебето подритва и напомня за себе си. Аз започнах да вдигам кръвно и лекарят ме предупреди, че е време повечко да полежавам, ако не искам да вляза в болница. Затова от петък съм в болничен.

Бабълче, мерси за песничките на Любе - отдавна не ги бях слушала и от вчера съм на руска вълна. За първи път ги чухме август 2006г, когато катерехме Мальовица с Емо. Хижата бе огласена от тях. Вчера като ги слушахме си говорихме с Косе как му нямах доверие да носи Емо и се наложи да катеря с бебе на гръб и бях като пребита дни наред след това Simple Smile

# 176
  • София
Ето ви нещо бебешко: Wink

http://www.youtube.com/watch?v=XQcVllWpwGs&eurl=http%3A%2F%2 … e=player_embedded

Влади още не може да отвръща физически, но скоро и това ще стане и тогава какафонията ще е пълна.Сега човека си пълзи кротко, но Соня само ходи и го дърпа за крайниците или го поставя в седнало положение. Той само мига на парцали и...търпи.
Но пък от друга страна за него няма по-добра занимавка от това да я гледа. Когато са вкъщи и двамата ми е трудно, но поне някакси заедно се забавляват един друг.

Раче, пожелавам ти приятна заслужена почивка. Hug

# 177
Ехо, само набързо да кажа , че сме добре. Прочетох само последните две странички и виждам , че и вие така  Simple Smile.
Доста се уморихме, защото решихме малко да освежиме къщата  ooooh! и там ни беше грешката, с две деца и една прабаба за помощ ни дойде доста нагоре. Но за тази година приключихме, останаха само някои неща по двора да се пооправят. А тук времето е спряло, майсторите ги чакаме с дни, сервитьорката с часове  Whistling.
Но пък кърменето ми дойде екстра при тези условия, че не се виждах да приготвям шишета на целия хаос. Норчето расте, съседката е педиатър и ще отида другата седмица да я качи на кантара. Вече раздава усмивки, особено на кака си. Режимът ни е хаос - и двете деца лягат към 11.30  #Crazy, но не мога да смогна по-рано да се закротим. Днес дойде и майка ми и се надявам от утре да поеме внучките си.
Миналата седмица Ема изпадаше и в невероятни истерии, тръшкане , рев , писъци. Два дена е спокойна , дано да е преминало . Иначе тя пък си върти косата, когато нещо я притеснява или и се доспи. Продължава пред непознати да се срамува , само където хората не винаги разбират , че мълчи от срам , а все едно е някакъв темерут, почва да гледа лошо .
В това време успяхме само един път на басейн да отидем , но тя на всички разказва , че е била на море  Laughing. Дано се пооправи времето и да я заведем още няколко пъти.

Раче, да се поглезиш добре и весело изкарване.

Целувки от нас.

# 178
  • 2 етажа над тавана
Аууууу, ама бива ли такова нещо, днес никакво движение в темата няма Crossing Arms

Я да ви пораздвижа малко с нашите снимки от почивката - http://picasaweb.google.com/eliza3107.2/AeJIB#

# 179
  • Boston, MA
Всички чакат Морко, за да се раздвижат.  Laughing

Много хубави снимки!

Общи условия

Активация на акаунт