Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изискванията за престой и работа в Нова Зеландия?
Как мога да изпратя ракия на моите приятели в Австралия?
Какви са изискванията за изпращане на алкохол до Австралия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изискванията за престой и работа в Нова Зеландия?
За да отговоря на този въпрос, комбинирах двата текста, които предоставихте: „За престой и работа в Нова Зеландия изискванията включват получаване на работна виза или студентска виза, в зависимост от целите на посещението. За повече информация и конкретни въпроси препоръчвам да се консултирате с официалния уебсайт на Нова Зеландия за имиграция (http://www.immigration.govt.nz/).“
-
Как мога да изпратя ракия на моите приятели в Австралия?
Изпращането на ракия до Австралия може да срещне ограничения и митнически проблеми. По-добра алтернатива е да изпратите вино, което е по-популярно и по-малко вероятно да създаде проблеми. Вместо това можете да изпратите българско червено вино, като например мавруд, тъй като то не се среща често там.
-
Какви са изискванията за изпращане на алкохол до Австралия?
Изпращането на алкохол до Австралия е предмет на определени ограничения по отношение на количеството и видовете, които могат да бъдат изпратени. Важно е да се съобразят с местните закони и разпоредби за внос на алкохол. Поради това се препоръчва да се консултирате с митническите власти или официалния уебсайт на австралийската митница за конкретни изисквания и процедури.
-
Как мога да посетя гинеколог или да направя профилактично кръвно изследване?
-
Какви са разходите за раждане в Мелбърн, независимо дали е в частна или държавна болница?

Браво! 
Проблемът е в това, че като ги рисайзвам оригиналът изчезва и остава намалената снимка само, а мъжо не дава да бутам оригиналите. Сега го чакам да се накани да сложи програма, която прави копия на оригинала като рисайзвам. Щом съм готова, ще пратя на емейлите, които имам (който иска, да ми прати имейл на лични).
Пълна програма.