Отговори
# 135
Утре ще водя юнака на театър пак - "Алиса в страната на чудесата".

Мили, имаш ли ми имейла, да пратиш снимки на марулката?

# 136

Рикк,[/b] стана ми интересно. Как е жълт кантарион на английски?
А какви алтернативни средства си изплозвала, ако е удобно да споделиш.

За жълтия кантарион вече са казали. Аз така и не го пих. Само няколко пъти и ми писна. Мнго мразя да пия хапчета.

Използвах EFT (Emotional Freedon Techniques) или ТЕС (Техника за Емоционална Свобода) на български.

Силрай, препоръките може би са най-важното нещо. За стажа - зависи от дъжността предполагам...Иначе CV-то си е нормално...

# 137
Момичета, много ви благодаря за помощта.   bouquet

# 138
silrai, много як аватар   bouquet

# 139
МАЙКА, какви са ви впечатленията от "Алиса"? Томи сигурно е много доволен!!! Той си пада музикална натура, нали? Аз скоро не съм водила девойките на такива мероприятия; ще трябва да се разровя да избера нещо за през ваканцията. Те все още са на вълна Хана Монтана и всеки ден ми изнасят представление  Crazy .
Имам ти хотмейлския адрес  Hug . Днес обаче извикаха мъжа ми на работа няколко часа по-рано и до никъде не стигнахме със задачите.

Аз днес съм пак в кухнята. Имам поръчка за мекици за утре сутринта и трябва да направя двойна доза тесто, че имаме близък приятел на семейството (австриец), който им е голям любител! Отивам да запрятам ръкави   chef .

# 140
O, как ми се приядоха мекички и на мен - ще взема и аз да направя днес   chef

Джъстин тази седмица ходи от училище на уроци по плуване. На мен ми беше притеснено, защото той не обича да си топи главата под водата, но на третия урок вече си топеше главата под водата, а до петия можеше да стои под водата няколко секунди  Heart Eyes - пиър прешър в действие, поне този път в положителна посока.

Приятна и слънчева неделя, момичета!

# 141
Тук лятото пристигна с пълна сила...

# 142
Още една събота и неделя се изтъркулиха... прекалено бързо!

Досега гледахме с децата Australian Idol. Интересно ми е, има хубава музика, малко тръпка... действа ми добре и ми е хубаво да седна, да си вдигна краката на столчето пред мен и просто да си почина. Идилията обаче приключи; предстои ми гладене.
Днес хойкахме с децата из квартала по люлки и градинки, снимахме китки и къщи и ни обрули едно хубаво вятъра!!! Легнаха с червени бузи и уморени.

Хайде "Лека!" от нас и ползотворна нова седмица!  Hug

# 143
silrai, много як аватар   bouquet

Laughing Благодаря!  И вие сте големи сладури  Heart Eyes

# 144
Здравейте, вече от наще земи Simple Smile Ние с дребосъка от петък сме в България, пътуването мина много добре и сега свикваме с часовата разлика и новата обстановка, надявам се до няколко дни да си оправим режима.  Какво става при вас, гледам нещо не пишете много.

# 145
Алфи, "виждам", че вече сте в България - до кога ще бъдете там?

Мили, получих снимките, благодаря ти  bouquet - Кейт и Белинда са много сладки!!! И изглежда, че е бил голям купон  newsm44

Ние и тримата сме болни в къщи, а аз сигурно съм кихнала 400 пъти днес. Сега си правя билков чай и много, ама много ми се иска да ни минава вече.

# 146
Здравейте момичета  Hug

Отдавна не съм писала, но много тежко ми дойдоха страничните ефекти на антидепресантите, сега вече съм по-добре. Психически като че ли нещата взеха да си идват на мястото. Щом мъжът ми замина пак в командировка до НЗ и още не съм плакала значи съм добре  Thinking Благодаря на всички ви за подкрепата, Калинче на теб също мерси, да оздравявате бързо. Мускулите още ми потрепват, но вече не е това което беше. Много ми помага и лелята на мъжа ми, тя е клиничен психиатър в Канада, всеки ден се чуваме по скайпа с нея. Иначе за билково лечение при мен и дума не можеше да става, просто нещата излязоха извън контрол много бързо. То явно процеса отдавна си е вървял, от месеци, може би година, но кой да се сети че става дума за депресия  ooooh!

Новината при нас е че Мая я приеха в детска градина, второ желание, сега чакаме да видим дали ще се класира за първо желание.

Алфи, поздрави на БГ Simple Smile

Рик, много горещо при вас  Sick

Целувки и да сте здрави  Heart Eyes

# 147
ритка, много се радвам, че новините от теб са хубави!!!!!  Hug Тази вечер си мислех за вас (понеже получих покана за събирането в събота. Вие ходите ли на тези събирания?). Дано възстановяването ти върви все така успешно и бързо. Човек никога не може да е подготвен за неща, през които не е преминал и не е преживял. Важното е, че сега се чувстваш по-добре и си предпирела мерки. Аз например, като се върна назад, сега осъзнавам, че съм имала депресия след пръвото раждане. Явно е била в по-лека форма, щом съм успяла да излеза от нея без лекарска помощ, но тогава не съм и можела реално да преценя състоянието си, просто защото ми е било непознато. Много, много се надявам наистина бързо да се възтановиш!
Ето, че и с Майчето се нарежда градината. Второто ви желание сигурно е било за по-далечна градина? Но има време до края на януари. Може пък да се освободи място и в предпочитаната градина.
Как ти се струва мелбърнската пролет с тези ветрове? Wink Не винаги са толкова силни, но винаги е ветровито през този сезон.

АЛФИ, хайде разказвай за БГ!  Hug

Калина, и вие да се топлите и бързо да се оправяте!  Hug И аз искам вече да е топлоооооо!

# 148
Мили, марулките са големи сладурани, мерси за снимките Simple Smile
За наще земи какво да ви кажа, първите впечатления ми са, че е ужасно мръсно, прашно, мирише ужасно всеки път като доближиш кошче за боклук. Придвижването с количка е нещо като мисията невъзможна- на моменти имам чувството, че се придвижвам по лунните кратери Simple Smile То са дупки, ями, дървета и коли по тротоарите абе пълен ад. Ако количката ми издържи два месеца тук ще пиша на фирмата производител да и кажа, че количките са направени за всякакви екстремни условия Simple Smile
Друго, което ми направи впечатление, е че по магазините цените на стоките са горе долу като тези в Австралия, с разликата, че тук стоката в повечето случаи е пълен боклук.
Правих опит да ходя на кафе и ресторант с дребосъка  ooooh! В кафето ми казаха да преместя количката, само дето не ми казаха да оставя бебето в колата по възможност или на отсрещния тротоар  Crossing Arms. В ресторанта, и то сравнително скъп и добре изглеждащ ресторант напълно игнорираха количката. Аз ги попитах дали имат стол за деца и жалко, че нямах камера да запиша физиономията на сервитьорката  Laughing Стол естествено нямаха и дребосъка ни гледа краката през цялото време и не е учудващо, че му беше скучно Simple Smile Да влезеш с количката в магазин също е невъзможно- или е много тясно вътре или има безброи много стъпала за преодоляване
. Много жалка история ми се струва в момента.  Да видим след няколко седмици като свикна какво ще кажа Simple Smile

# 149
Хей, мацки, напоследък нещо не ми остава време.

Рикк, отивам да чета за техниката на емоционалната свобода.

Мили, "Алиса в страната на чудесата" му хареса на Томи, макар че не всичко разбра. Тръпне ве4е в очакване на "Мамма Миа", но има доста да почака. Купих билети за 3 Октомври.
И ние гледаме сега "Австралийски идол". Дай ни музика на нас с Томазо Simple Smile

Калина, браво на смелия плувец!    bowuu
Оздравявайте!

Ритка, радвам се че при теб нещата се нареждат и че ти самата се чувстваш по-добре!  Hug  bouquet

Алфи, надявам се все пак добре да си изкарате с мъника в родината. Ти там при кого си? Нали вашите са в Щатите...

Общи условия

Активация на акаунт