Отговори
# 150
Ритка, радвам се много, че се подобряваш  Hug

Алфи, искрено се забавлявах с написаното от теб, макар че всъщност не е чак толкова смешно  Whistling

Ние пък скоро тук имахме едно такова преживяване. Мъжът ми имаше малко работа и аз, майка ми, баща ми и Бубу го чакаме на един паркинг. Там имаше и една кръчма и ние - айде в кръчмата. Добре, ама беше малко позатворена. Ходя да питам дали правят кафе, а те ме пращат в игралната зала отзад, там имало кафе машина. Момичето ме вижда с бебо и ми казва, че не може да донесе кафетата, но ще ги остави в другата зала. Аз и казвам, че няма нужда, отивам да оставя бебо на нашите и се връщам да платя и да взема кафетата. Девойката вече ги отнесла и ми вика - не мога да ти взема пари, защото нямам касов апарат тука  Shocked (там се играе на ония машинки и кафето е безплатно за клиентите явно). После като отидох в градината, където бяхме седнали, някой услужливо беше донесъл и кафетата, плюс едно момче дойде и изми всичките детски столчета. И това за без пари  Shocked Някой ден трябва да идем да вечеряме там.

# 151
Здравейте “БГ-МАМИ“ ! Hug Искам да си пиша с някой ! Пише ви една мама от България! И тъй като немога да ходя "навън" , то поне да си пиша с някой ! Питайте нещо ! Поздрави от слънчева Варна , и бъдете ЗДРАВИ ВСИЧКИ !  bouquet Hug

# 152
Здравейте,
ние в момента сме в Карлово при свекъра и свекървата  Crazy Аз чакам да свикнат взаимно заедно и да мога да прескоча до София, ама нещо май няма да стане скоро  ooooh! Да ви се оплача хванахме някакъв вирус  Tired дребосъка е със запушен нос и температура, аз подсмърчам и кашлям, абе красотоа  Crazy Twisted Evil Дано да ни мине бързо  Praynig, че много неприятна тая история.

# 153
  • Там някъде......
Добре дошли Алфи на българска земя!Надявамс е бързо да се оправите !

# 154
Алфи, колко време ще стоите в родината?

Аргира, какво да те питаме ... ти питай, ако нещо те интересува.
Как е времето във Варна?

# 155
Момичета, много се вълнувам.
Скоро ще ставам леля за втори път!
Сестра ми е бременна! Hug Heart Eyes

# 156
Здравейте,
ние в момента сме в Карлово при свекъра и свекървата  Crazy Аз чакам да свикнат взаимно заедно и да мога да прескоча до София, ама нещо май няма да стане скоро  ooooh! Да ви се оплача хванахме някакъв вирус  Tired дребосъка е със запушен нос и температура, аз подсмърчам и кашлям, абе красотоа  Crazy Twisted Evil Дано да ни мине бързо  Praynig, че много неприятна тая история.

На моя хубостник му трябваха две седмици да свикне с майка ми и баща ми горе долу. Сега след месец сме вече ок, но пак не си представям да го оставя. Но твоят е по-голям, де, дано по-бързо да свикне и да се оправяте  Hug

Майка, много хубава новина, честито!

# 157
  • Там някъде......
Майка стахотна новина ! preggo

# 158
MAЙKA, то си е за вълнение  Hug Честито!   bouquet Кога очаквате бебето?

АЛФИ, да се оправяте бързо! Ако знаеш как ти завиждам за Карлово.. била съм само веднъж там, но много ми хареса. Много ми харесват този тип малки стари градчета. Да си изкарате много хубаво!!!!!!!

Мацки, спи ми се, че две не виждам. А трябва тази вечер фея да го раздавам, че на Кейт и падна зъб Simple Smile - трети. Четвъртият ще падне сигурно утре. Феята пак ще трябва да се бръкне надълбоко  Crazy Mr. Green.
Тези дни по друг повод си мислех колко различно е детството на моите деца от моето собствено детство. И колко различни ще бъдат техните детски спомени от моите.

# 159
Майка, страхотна новина  Hug Ех, как ми се иска трето, обаче сама, няма как да стане  ooooh!

Мили, за детството на децата ни, много по-различно е. Аз си спомням как играехме на криеница и на сляпа баба пред блока по тъмно в летните вечери, на народна топка. Толкова хубави спомени  Hug

За детската градина на Майчето и двете са на еднакво разтояние, обаче първата много повече ни хареса. Освен това се запознахме с учителката в нея, която се оказа емигрирала полякиня и много хареса Майчето. Дано да ни се отвори парашута  Hug Я кажи, как така го раздаваш фея  Flutter

Алфи, бързо оздравяване  Heart Eyes

Аз още съм самичка, чакам си мъжа в събота и леко казано съм се побъркала с тез двете мойте  Crazy

Иначе за депресията, сега започвам да си давам сметка, правя си тез дни анализ, поне започнах де, че е започнала много много отдавна, може би преди да родя още Алекс, просто сега изби  Thinking Но то този анализ още много време ще има да си го правя  Thinking

Целувки и лека нощ  Heart Eyes

# 160
Майка, страхотна новина   bouquet
Аз съм в България до 26-ти октомври. Ние днес като че ли сме по- добре, но пак доста мръкне падна. Дано утре да сме си здравички и добре  Praynig
Рик, моя дребосък е много общителен, той като цяло няма проблем с никой, по- скоро баба и дядо трябва да свикнат с него и да се научат как да го гледат Simple Smile Той още на летището след 15 часов полет намери сили да им се усмихне и да им поговори   Shocked

# 161
Здравейте отново!  bouquet Часовата разлика ни разминава и не мога да ви улуча кога сте на линия! Sad Във Варна времето е супер, но живота не е! Искам съвет - как да започна нов живот на ново място ? Вярвам,че има място и за мен на някое топло място по света,където пак ще съм щастлива.Не че ще стане веднага,но нали трябва да събера малко информация,за да имам "посока" ! И така да кажа нещо и за мен - аз съм висшист - художник-приложник и обучавам децата на Варна в безплатна школа по изкуствата - "Палитра".Уча ги също и на занаят - по големите,за да го разберат. Мисля,че мога да съм полезна и да преподавам на другите българчета,които са далече.Искам да преподавам изкуството,което знам на другите,които ще ме оценят по-добре. Ако знаете нещо по въпроса - пишете ! И ако мога аз да съм ви полезна с нещо - кажете,ще ви помогна с каквото мога - с удоволствие ! Grinning

# 162
Моят дребосък също е много весел, докато аз съм наоколо. Засега не съм го оставяла сам никога, в смисъл винаги съм в другата стая най-много, но напоследък започна повече да си играе сам и с други хора.

# 163
Бебето го чакаме скоро, много скоро - през Октомври!
Много се вълнувам.
За това си и купихме билетите - да ходим да ги видим.

Ритка, стискам палци за градината!

Рикк, невероятен сладур Ники. Писах ти във фейсбук.

Мили, честито во паднало зъбче!

Аргира, трудна работа... Сега май не е подходящ момент да се мърда наникъде ...

# 164
  • Там някъде......
Ритка ,как ти е фейсбука за да те добавя като приятел?И аз имам регистрация там

Общи условия

Активация на акаунт