Отговори
# 165
Днес беше един прекрасен петък.
Разкошен завършек на седмицата - в емоционален, професионален и ... климатичен план, така да се каже. Времето беше просто невероятно - слънчево и приятно.

# 166
МАЙКА, - много хубаво настроение лъха от последния ти пост!

И при нас днес времето беше разкошно - слънчево, топло и БЕЗ вятър  Whistling ! У нас термометърът вън показваше 19.8С! Утре обаче, пак ще е студено и дъждовно - лошо няма, че като зная какво сухо и горещо беше миналото лято!!! Трябва ни дъжд, и то много! А лятото така или наче ще дойде.

както се очакваше, Кейт се завърна днес с още един паднал зъб  tooth. Феята пак ще трябва да се отчете тази вечер преди да си легне  Wink
ритка, тук децата (и по-специално момиченцата) много си падат по феи. Традицията е The Tooth Fairy (зъбната фея - как само звучи на БГ   Laughing) да минава нощем да вземе падналия зъб и да остави подаръче или монета/и. Та моя милост, преди да си легне, прехвърча през стаята на децата много тихо да не ги събуди и оставя монета до зъба. Зъба обаче не го вземам, щото Кейт си ги колекционира и ги носи на училище за Show and Tell  Crazy Laughing . Има си и кутийка, изрисувана красиво и с малка фея върху нея - там са "диамантите".

Приятен уикенд на всички!  Hug

# 167
Мили, петъка наистина е прекрасен. Току-що научих още една прекрасна новина - наш много близък човек се кани да ни идва на гости, в Нова Зеландия,  за 3 седмици. Утре, като съобщя на Томи, ще бъде адски щастлив!!!

# 168
И при нас беше разкошен петък. Защото малко позахлади  Crazy Утре ще празнуваме с бг обществото 6-ти септември предварително, което ми напомня да си поизчистя паметта на фотоапарата. Малко се приеснявам, че събирането е от 7.30 а Ники към 8.30 заспива обикновено и не знам как ще стане утре, но... ще видим  Hug

Майка, много хубава новина. И на нас ще ни идват гости през октомври и така тази година направихме 4 месеца гости. Догодина - повече  Laughing (надявам се).

# 169
Рикк, и ние сме доволни тази година - бяхме си в Бг за Великден
Ноември чакаме гости, а имаме ве4е и билети за другия великден...

# 170
Да,прави сте.,но нали знаете,които търси-намира Grinning. И тъй като тук - в Бг,няма изгледи за подобрение,аз трябва да се поогледам  Laughing,не че утре ще тръгна за някъде! След 2 седмици започва новата учебна година и аз ще продължа да уча децата,докато не излезе нещо! Grinning Е,хайде - до скоро!!! Пак ще ви пиша! Бъдете здрави!

# 171
Аргира, мисълта ми беше, че до скоро много хора авантюристично се втурваха нанякъде, и не малко от тях успяваха. На този етап, да тръгне човек нанякъде, без предварително уредена работа, ми се струва безумие.

Мили, Кейт много ще забогатее покрай тези зъбки :о)
Томи оня ден ми купи от $2 shop белачка за картофи, с парички от феята. Аз си имам, ама на - детето ми купило. Тя малко не ще да бели, но не му казах,, за да не го разочаровам  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 29 авг 2009, 02:52 от МАЙКА

# 172
МАЙКА, ще видим днес чедето ми какво ще донесе. Излязоха с наша много близка позната, която им е като доведена баба. Казаха, че отиват в Bunnings. Там има голямо разнообразие и на цветя и на разсад (нали са и двете градинарки и цветарки като майка си Flutter), но има и много джунджурии, които биха могли да купят за Деня на бащата другата седмица (уж и напомних, да видим какво ще избере).

При нас студеноооооо.. и вали! Тъкмо се бях приготвила да изляза да повървя и заваля, задуха, застудя много и се стъмни! Явно из нас ще се "повъртам" днес  Grinning.

ритка, завърна ли се татито? Какво разказва? Кой знае каква радост е у вас!

Рик, на вашите как им харесва в Австралия?

# 173

При нас студеноооооо.. и вали! Тъкмо се бях приготвила да изляза да повървя и заваля, задуха, застудя много и се стъмни! Явно из нас ще се "повъртам" днес  Grinning.

И аз всеки ден излизам да вървя - поне по 5-6км правя. Пък и то иначе няма какво да правя по цял ден, голяма скука, особено вечер.  ooooh!

# 174
Привет, банда!
Днес цял ден чистя, готвя и три перални завъртях и ми изсъхнаха.
Времето е разкошно.
Запланували бяхме да ходим да пазарим пролетни дрехи за Томи и холова масичка си търсим, но така и не излязохме. Само Томи с тати и съседчето китайче, ходиха да карат скутери в училищния двор.

# 175
МАЙКА, брава! Оправна булка!  Hug Grinning
И аз чистих, една пералня извъртях. Мисля довечера един китайски пържен ориз да стъкна.
И разходката успях да си направя!  Grinning

Децата идаттттттттттттттттттттт!

# 176
Мили. да не забравиш да се отчетеш после - какво са си купили.
А за чостенето днес. Тази редовна смяна от 9.15 до 5.20 ми се връзва идеално с училището на Томи, но пусто не ми остава време за домакинството. Аз ли съм неорганизирана... Та днес реших да се отдам на домакинстване. Музата ми дойде, така да се каже. Утре сме по магазини, 4е на Томзао всичко му окъсяло. Обувки няма свестни вече ...
Вечеря няма да готвя. Тати "сготви" KFC, а обядваха Subway, въпреки че има готвено. Мъжка му работа ...
Спретнах само един ябълков пай, мъжо много обича сладичко. детето предпочита да си хрупа ябълката натюр.

# 177
Привет, момичета!
Майка, честито за бъдещото ново попълнение!!
Мили, кога започнаха да и падат на Кейт зъбчетата – сигурно и Джъстин скоро ще се обеззъби – много са смешни милите без предни зъби  Heart Eyes
Ние почти всички вече сме здрави – Джъстин и аз ходихме на работа и училище в петък. Днес ходихме да гледаме тренировка и мач на местния детски (5-7 години) футболен отбор - даже и аз и Джъстин поритахме малко.  bowuu Беше слънчево, но много духаше.

# 178
Калина, спомням си, че миналата година като си бяхме в БГ по това време се разклати първият зъб на Кейт и падна като се прибрахме (средата на ноември). Значи е била на 5 год и 9 месеца някъде.  Но беше сигурно последната в класа, която се обеззъби за първи път (но тя е и една от най-малките в класа). За сметка на това, двата долни постоянни кътника и двата излязоха вече.
Много е индивидуално - имаше едно момченце в нейната градина, на което му паднаха 2 зъба наведнъж още в градината - да е бил на не повече от 4 години. Казват: колкото по-късно - толкова по-добре!

На Джъсти хареса ли му футбола? Като го гледам на аватара ти, чак не мога да си го представя ученик. Харесва ли  му на училище? Той ходи ли на някакъв спорт?

Забравих да похваля Кейт пред вас - вчера я повишиха едно ниво на плуването - вече е " бронзово пингвинче".

А девойkите днес са прекарали повече от 4 часа на Bunnings! Имало е фейс пейнтинг, правене на фигруки от тънки балони, пуканки, захарен памук, джампинг касъл, барбекю. Голяма игра и забава е паднала! Завърнаха се с корони от балони и разни животинки и цветя, нарисувани не само по лицата, а и по ръцете до лактите. И двете са купили дървени фигурки (цветя, коли и животинки), които са налепили върху голямо, изрязано от дърво цвете и букви D A D. Предстои тайно оцветяване и украсяване. Кейт не си е купила нищо лично за нея, но са се черпили подобаващо.

МАЙКА, аз не ходя на работа и домакинската работа никога не свършва. Просто се възхищавам на родители (особено майки!)  като вас!

# 179
Калина, всяко дете е различно., И аз знам, че по-късно е по-добре. Но наш Томи много рано се озъби, започна на 3 месеца, и много рано започна да ги сменя (преди 5-тия РД). За съжаление вече лекувахме 2  кариеса.

Мили, доста са се позабавлявали двете ти сладурки днес :о)

Последна редакция: сб, 29 авг 2009, 13:06 от МАЙКА

Общи условия

Активация на акаунт