Отговори
# 300
Мили, вие още ли сте във ваканция? Що ми се струва че вече трета седмицда започнахте?  newsm78
Калина, познавам ги Гери и Фемили. Мобилни телефони нямам за съжаление. Сещам се кого мога да попитам.

# 301
Втора седмица ваканция, МАЙКА. Но другата ще учим само първите два дена. После - Хаваиииииии  Sunglasses  Grinning .
А вашата ваканция днес ли започна?  Какво сте планували?

# 302
Привет от мен момичета! Голям дъжд се изля днес тука...а аз имах страхотна случка...Както си карах по моторуея сутринта в най-големия порой и ми спря чистачката  Sad И аз ни да спра,ни да не спра..ужассс...Бях с още двама човека..като пристигнах на работа ми идеше да се напия от щастие Simple Smile..Мразя ги тия дъждове тука

# 303
Мили, тати е с него до обяд, а следобедите са или с приятели, или на холидей програма
Три дни от ваканцията аз ще съм следобедите с него.
Така е, като и двамата работим.
А за визата - той младежа си действа сам. Не знам докъде я е докарал Simple Smile

Мама_Т, лоша работа това с неработещата чистачка.

# 304
  • Там някъде......
Мама_Т и на мен се е случвало същото нещо ,само,че със сняг.Толкова бързо вали ина мен ми спря чистачката.Спрях колата ,излязох от вън но не мога да я направя.Цялата се измокрих и после звънях по телефона на мъжо да идва да я прави.Измръзнах тогава и бях след това няколко дни на легло с температура.Та те разбирам напълно !

# 305
Здравейте новозеландски и австралийски мами,

Имам много голяма чуденка. С моята половинка ще пътуваме до Аделаида на гости през декември. Започнах проучване за билети и се оказа че най-евтините варианти са на дубайските и катарските авиолинии. И двата са през Истанбул. Както можете да се досетите и двете авиолинии са ми абсолютно непознати. И това ми е молбата - някой от вас пътувал ли е с някоя от тях (спомням си, че МАЙКА беше пътувала през Истанбул - чета Ви редовно, но никога не съм писала), имате ли впечатления, може ли да се "разчита" на тях, и въобще за каквото се сетите, свързано с тези авиокомпании.

Много ще ми помогнете!

# 306
За катарските не мога да кажа, но дубайските (emirates) са ок. Ние сме пътували и със сингапурските и с корейските, и разлика няма, или разликите са минимални, и са рпимерно в обзавежданео на самолета, колко филми ще има и такива неща... За такъв дълъг полет така или иначе ти писва накрая Simple Smile Моят съвет е да изберете маршрут, при който имате най-малко престои по летищата, освен ако не сте решили да преспите някъде, което за мен е най-добрият вариант, естествено малко по-скъп, но пък виждаш и някой друг град, освен това има шанс да се понаспиш Hug

# 307

Благодаря ти, rikk  Simple Smile

И Emirates i Qatar airways са с по час и половина престой в Дубай и Доха съответно.
Вариант с преспиване засега не разглеждаме. Едва успяхме да се преборим с работодателите за 4 седмици отпуска ... и искаме да се съсредоточим върху Австралия.

Някой друг, пътувал с тези компании?

# 308
Ангелче, а не саъм летяла нито с Емирейтс, нито с Катар
За Катар никакви отзиви нямам, но много мои приятели са пътували с Емирейтс и ги хвалят много

# 309
# 310
Вали ...
Не спира ...
Напоително ...
От сутринта ...
Къде отиде слънцето?
Защо?!

# 311
  • Там някъде......
Ангелче,вие на гости ли отивате в Аделаида,защото може след време и ние да ходим натам.Какви са цените на билетите до там?

# 312
Сладка Капка, около 1000 евро ще да е билета от Истанбул
От БГ предполагам около 2500 лева.
Австралийките ще кажат с точност Simple Smile

# 313
Майка ми и баща ми като идваха техните илети бяха 1200 евро. Но могат да се намерят и по-евтини, зависи за кога и колко време предварително се резервират. Мъжът ми последно тъпува с Etihad airways, за 1300 АУД до Милано и обратно Simple Smile

# 314
Рикк, тези Etihad airways, за първи път ги чувам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт