Отговори
# 600
mili46-работех,но десет месеца се изнизаха,проекта свърши и сега съм пак в търсене на работа.Но не съм се втурнала сериозно,че нашия юнак сега започна 9ти клас в колеж и искаме да видим как ще тръгне.Нека да посвикне и ще търся нещо сериозно.
Днес тука е един мрачен ден.Станах с идеята,че ще почиствам основно къщата преди зимата,пране на пердета,одеяла,миене на прозорци...ей такива забавления  Simple Smile...пък то..надвиснали едни облаци ooooh!
да ви се оплача...тука има едни лоши гарги,който ми ядът доматите...по цял ден се гоним с тях в градината WinkВече се принуждавам да ги късам не много узрели и да ги слагам по прозореца да до узреят...кошмар...видят ли хубав,червен домат и са накацали там

# 601
Здравейте мами! аз най- накрая доживях да изляза в отпуска и сега сме в подготовка и очакване на бебето.  Hugима-няма още 6 седмици;))
в неделя правихме baby shower-голяма лудница беше, но си изкарахме добре-  гости, ядене, подаръци (включително и триетажна торта направена от памперси декорирана с жълто гумено пате отгоре). сега на дневен ред е довършването на бебешката стая и най-важното ми задача е да се опитам да не полудея сама в къщи- никога не съм си стояла в къщи  newsm78 и вече втори ден......нанагорно ми идва.  #Crazy
 до скоро и стискайте палци, че ме хваща шубето от предстоящото ражданеееее #Crazy

# 602
BBB, според мен това е един от най-прекрасните моменти на очакване. Почивай си и се наспи Laughing
Със сигурност имаш много неща да вършиш, така че няма да разбереш кога ще дойде Момента.
Аз дори благородно ти завиждам, толкова е хубаво да очакваш раждането на детето си.

Стискам палци !!!!!

# 603
Привет и от мен.
И аз се позагубих, но сестра ми е тук и все нямам време за този форум. Ходихме за  седмица на разходка из Тасмания, Александър беше повече от послушен. Имам на-прекрасното дете на света.
ВВВ, и мен ме беше страх какво ще правя в къщи, затова излязох в отпуск по майчинство 10 дни, преди да се роди Александър, и пак ми се стори много... Хората са различни, но аз явно съм от тези, дето не обичат да си седят вкъщи. Живот и здраве, Александър малко да попорасне, и почвам сериозна работа. Готвенето и чистенето могат да се правят помежду другото. ПОне това е моята теория. Аз и сега работя по 1 ден в седмицата, в който Александър и баща му се гледат сами, но друго си е работа като работа.... Не се страхувай от раждането, просто тук във всяка болница се стараят наистина да направят този момент незабравим, прекрасен и чудесен. Аз имам повече от прекрасни спомени от раждането на Александър и ми се иска още поне едно дете, ако може, по-скоро Grinning
Мама-Т, моите домати са покрити с мрежа, иначе няма опазване от тези гадни птици и уолебита. Бая продукция ми изядоха,докато се усетя.
Ние ядем тиквички - на закуска, обяд и вечеря, такова количество съм посадила, че ми се реве. А сърце не ми дава да ги изхвърля. И домати имам, краставички, боб, снежен грах, червено цвекло, моркови и пащърнак, салата и разни билки. Изобщо мога да се похваля, че като за първи път градинар се справих повече от чудесно.
Мили, и аз гледам олимпиадата и ми е странно усещането за сняг. И аз като теб често си мисля, колко съм щастлива, и какво прекрасно семейство имам, и как случих на мъж. Да ми е жив и здрав.
Рик, Майка, съвсем се изгубихте, къде сте?
Поздрави от нас

# 604
Новозенландски мами,дайте информация за цунамито...
Майка,спомням си,че беше в Нова Зенландия,дай повече информация моля... Praynig

# 605
Bee. -няма цунами...спокойно..еднометрова вълна...
много се дразня на новините в Бг...вече за трети път преувеличават...цунамита,земетресения...майчето милата всеки път по среднощ звани и плаче..какво става при нас....а то тука нищо...особено един път преди няколко месеца беше...била си майка на лекар и си чакала чинно във фоайето и си гледа телевизия...и изведнъж казват силно земетресение разлюля Auckland...разрушения...и майка като хуква към вкъщи..обажда се тук..ние спим...тя през сълзи ми говори..аз само чувам земетресение,разрушения...и като ме хвана паниката...аз пък реших,че в България е станало...докато се разберем...голям ужас изживяхме и двете ooooh!...Та кажете ми сега не е ли да ги хванеш тия нашите журналисчета и да ги изгониш един по един

# 606
Ама аз не съм в БГ бе,информирам се от нета.
Не знам,какво са говорили в бълг.преса.Аз живея във Финландия. Mr. Green
Слава богу,че никой не е пострадал. Praynig

# 607
Bee-извинявай...въобще не погледнах,че не си в Бг Hug...ама много се впрягам,като разбера,че преувеличават там.... #Cussing out

# 608
Да си излея мъката.. изпратихме татко на летището и сега ми е едно празно и мъчно.. и много ревливо. Пусти разстояния!!!
На това отгоре днес разбрах, че майката на моя приятелка от Израел (омъжена и тя тук) е починала и е трябвало спешно да си иде.. това просто ме съсипа допълнително и цял ден ми е много криво и мъчно и тежко...
Ох, оплаках се.. само дето не ми стана по-леко.

Надявам се всички сте добре; и вие и вашите семейства!  Hug Heart Eyes

# 609
Да има такива моменти, през които трябва да минем и да продължим напред. И на мен ми се събраха доста емоции. Ревах и се оправих, явно това е решението, за друго не се сещам.

mili46, къде изпратихте таткото. Ще се прибере ли скоро?

Дори и с големи деца, предполагам, че пак се изискват внимание и грижи. Понякога и на мен ми е трудно с моите двама малки разбойници. Особено напоследък, Емили бързо расте и вече не е малкото бебе, което можеш да оставиш и да не мърда.
Аз ще се прибирам през юни с тях двамата сама до България и още от сега не ми се мисли какво ме чака по самолетите и по летищата.
Приемам всякакви съвети, за да мине по-лесно пътуването ми.

# 610
Да се похваля - днес се доближихме с една крачка до мечтата! Писмото с assessment-та на мъжа ми пристигна! Голямо чакане падна!
Сега следващата стъпка е IELTS - стискайте палци! Току виж след година да сме и ние Down Under !
 Поздрави на всички!!

# 611
 bg ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК МОМИЧЕТА!
Как ще празнувате...аз съм решила тази вечер да е чисто българска...ще им сготвя вкусни български гозби,ще опека хляб...ще пийнем ракийка(добре,че е комшията..та да свари Wink  ) със шопска салата и катък...
mili46 -напълно разбирам тъгата ти....ти поне си имала щастието да прекараш известно време с баща си...пък аз моето майче не съм я виждала от година и половина и ужасно ми липсва Cry
Миши -добре е,че се нареждат нещата при вас...е няма да сте в Н.З....но все пак ще бъдем комшии Wink

# 612
Днес ми е мааааалко по-добре. Но след 3 месеца гостуване и нова рутина и ежедневие, просто явно ще отнеме малко време да свикна с новата обстановка.
мама_Т, ние гледаме веднъж годишно или ние да си ходим, или някой на нас да ни идва на гости. Аз лично предпочитрам второто по ред причини. Но имам чувството, че и на 6 месеца да се виждаме, пък и било и на по-често, разделите винаги са болезнени както и да се опитваш да погледнеш на нещата.. но какво да се прави.. съдба. Живи и здрави да сме!  Simple Smile

Миши, мъжът ли ще се явява на изпит? Кога ще е? Стискам палци да постигнете това, което искате!

Каролина, аз за моя баща говорех Simple Smile
А на теб за пътуването ти трябва хубаво да се наспиш предварително, да се заредиш с енергия и да тръгнеш с много позитивизъм. Няма да ти е лесно, но съм сигурна, че ще се справиш. С кои авиолинии пътувате? Имате ли големи престои по летищата? Някои много помагат на майки с деца.

# 613
ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕ ПРАЗНИК !!!!

ние празнуваме и годишнина от сватбата  Heart Eyes

Извинявай, mili46, явно не съм прочела добре. Ох, аз също предпочитам моите родители да ни дойдат на гости поне за 3 месец. Само, че изобщо не мога да ги навия да пътуват толкова много. Не знам как ще успея и за в бъдеще.

Ще пътуваме с Емиратите - Пърт- Дубай-Атина-София. Нямаме много престои по летищата, в Дубай са 5 часа, но доколкото разбрах там е по-добре да имам време, за да се ориентирам.
Иначе в Атина е 1 час и даже се съмнявам, че ще успея да се придвижа из летището. Не съм била и на двете летища, което за мен си е проблем с две малки деца. А ще моля да ми помагат и това, аз в това отношение нямам проблем. Свикнала съм още от София, като помолиш някой да ти помогне, на него му е неудобно да ти откаже  Laughing  иначе никой не се сеща сам да ти предложи помощ  Grinning

# 614
Момичета от Мелбърн, кажете как е ситуацията при вас. Като гледам новините и не мога да повярвам на очите си. Наистина ли е толкова зле колкото го представят.
Надявам се всички да сте добре и да няма нанесени щети на никоя от вас.

Общи условия

Активация на акаунт