Отговори
# 660
Мили, утре си имам рожденник вкъщи, Алексчо става на 2 годинки  Hug Няма да ходим Wink

Миши, браво на вас  Hug Стискам палци на теб за английски и да ви одобрят от Виктория  Hug

Ние вече си имаме покълнали домати, краставици, зеле и магданоз Simple Smile Още очаквам включване от тиквите и царевицата Mr. Green

# 661
Ритка, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКС!!! Heart Eyes  bouquet Да ви е жив и здрав, да започва да слушка  Laughing и много, много да ви радва!

mili46 ако не изкарам тук ИЕЛТС-а искат да се внесе една не малка сума за курсове и изпит там ( преди беше около 2 500 АУД,  възможно е и да са ги увеличили с новите промени) - и това важи за всеки член от семейството над 18 год. без основния апликант разбира се. Та за това  Confused .

# 662
Честит Рожден Ден на Алекс на ritka

newsm59  bigdance2  Party Time  costumed034 Tada  ura  party002 Gift nbirthday newsm67  Gift

Да ви е жив и здрав, да ви радва много, да ви дарява с много обич и да расте весел и бегрижен!
И дано за него е най-вкусната торта и най-хубавите подаръци!
Весел празник
!

ритка,    bouquet

# 663
Мили, Миши, благодаря ви   Hug

Щях да питам и се чудя, къде изчезнаха Майка и Рик  newsm78

# 664
Ритка, да ви е жив и здрав рожденика   bouquet
При нас е малка лудница, аз ходя на работа, като се прибера и се опитвам вече да събирам кашони, че не остана  Confused Около Анзак дай ще се местим в новата къща, че да имаме някой екстра ден. Голяма лудница е още от сега. Иначе втората бременност за сега върви добре, чувствам се добре и покрай всички други неща направо понякога забравям, че съм бременна.

# 665
Привет и от мен момичета!
ritka -да ви е живо и здраво рожденичето и много да ви радва!
за Майка не знам,защо не влиза в форума.Сега си е в България на гости за кратко.
Момичета мен ме мъчи голям проблем...имаме хлебарки(от малките,корабните) и не мога да се отърва от тях... ooooh!То не бе пръскане(обгазявани направо).Сега ми казаха една смес от боракс,картоф(варен) и яйце...преди виждах по една,две..след като направих това от три дена сутрин намирам поне десет умрели,но пак си има живи и щъкат..ужас..питам кивита познати как се справят с тях а те ми се смеят и ми викат...."че то тука къща без хлебарки няма"...да ама аз не искам да имам...гнусни са...вече ме хвърлят в лудост  smile3511

# 666
Аз за пръв път видях хлебарка в Австралия, онзи ден вкъщи. За щастие само една Wink Но беше от онези големите, черните.

Иначе имахме мравки и ги трепах с едно пръскало, яко отровно. Само като ги стрелнеш и айде Simple Smile

Имаше едни колибки в БГ, тук сигурно ги има също, на Райд, там много ми помагаха за тези кафевичките, бързичките. Но трябва да мине месец за да изчезнат.

Ето малко снимки от нас: http://ritka.snimka.bg/family/avstraliya-2010-4.490979.all

# 667
Голямо затишие в нашата темичка...къде се загубихте всички....май наистина ще свършим темата на пролет Simple Smile

# 668
ооо, затишие!!??  Stop- няма такова нещо у нас;)))
 #Crazyбебо реве денем и нощем #Crazy... за затишие и дума не може да става;)))

верно нещо всички са се покрили newsm78, но явно нямаме с какво да се похвалим или оплачем....
 надявам се всички да се добре!
приятен ден от мен  bouquet

# 669
Ауууу.. ВВВ, що такъв ревлив се е извъдил? (майтапя се, ей, да не се засегнеш Simple Smile  Hug ) Ходите ли на Mothers' group някъде? Успяваш ли да си починеш?

У нас нищо особено. Започнах да си търся работа, та да видим докъде ще я докарам.
Иначе - домакинство, дечурлига.. и ми е едно хубавооо Simple Smile Няма нищо, че вън стана студено.

мама_Т, и по вашите земи сигурнос та е захладило вече.

ритка, много ми харесаха снимите от партито ви. А Алекс толкова много е заприличал на Майчето!!! Да са ви живи и здрави!

# 670
еми поревава си по час-два на ден- направо ме побърква и ми къса сърцето,даже посреднощ се вдихнахме и ходихме до royal children hospital - мислех си че му има нещо, но док каза че всичко си му е наред и сега се запасявам с търпение и чакам да му мине тоя период. досега никой не беше успял да ме научи да бъда търпелива, но ето че си намерих майстора Laughing
другата седмица ще ходя на mothers group, но нямам кой знае какви очаквания, т е не знам точно какво правят там..
.
Мили, успех в търсененот на работа- дано си намериш нещо което да ти пасва на семейния режим покрай децата и да ти харесва.

# 671
Привет момичета! При нас наистина вечерите се по захладиха,но дните са хубави(като изключим днешния Simple Smile)Ние вчера празнувахме Гергьовден....две в едно...моя син беше именник,а свекърът ми рожденик и именник...прекарахме си добре,като изключим,че бяхме без нашия татко...той нали сега е в Дънедин и се връща на три седмици тука.

BBB-не се притеснявай,че е ревлив бебо...моя беше много кротък и спеше от 9 та чак до сутринта без да из мрънка...аз естествен но се хвалех наляво и дясно,че ми е много кротко бебето.Всички ми казваха...щом сега е кротък,като порасне ще е палав...е прави се оказаха...голяма фурия беше после Simple Smile

# 672
  :bouquet:HAPPY MOTHERS DAY na vsi4ki mamita!!!  bouquet
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 673
Happy Mother's Day  Heart Eyes  bouquet Heart Eyes

# 674
Happy Mother's Day и от мен момичета   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт