Мамита аз съм с мастит - ужасни болки в едната гърда и 38 градуса температура, е имах чувството, че ще припадна, толкова лошо не ми е било
Сега май успях да смукна температурата и само се цедя (то не че нещо излиза) . Ходих на лекар, изписаха ми антибиотик - Амоксиклав. И мъжлето остана днес да ми помага, че направо съм като труп.Иначе ходихме да теглят Алек - за 20тина дена е качил само 200 гр. Поне сантуюиметрите са му добре - +3 см. Говорих с педиатърката (наша позната) за нередовното акане и за малкото качни грамчета и стигнахме до заключението, че на детето явно кърмата вече не му стига. Сега чакам само в сряда да направим 5 месеца и от другата седмица ще го почвам със зеленчуковите.
И така, това е от нас, отивам да пазя леглото, че след малко пак ще стане време за хранене, а няма никакви силички

ЧРД на Роси - мног щастие и любов й желая

Евинг и на вас честита годишнина - живот, изпълнен със щастливи мигове и любов ви желая
Ако реша да вземам лятна, ще е за догодина, вероятно ще търся Джордани или Хаук /или както там се вика/ за не повече от 150. Ако я намериш на по-прилична цена си струва ама айде моля ти се, модел на лятна количка отпреди сума години да ми държи цена над 400 лв
. Предпочитам да ги дам за Recaro-поне ще го ползва от 10 до 36 кг., а не за няколко месеца. 
Много ви обичам, ей, да знаете!

и пробвахме с каша сябълки на Хумана. Май й хареса...