Скоро МАРТенчетата ни всички,ще са седнали в колички!

• 9 995
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
Добър ден
Мамита аз съм с мастит - ужасни болки в едната гърда и 38 градуса температура, е имах чувството, че ще припадна, толкова лошо не ми е било Sad Сега май успях да смукна температурата и само се цедя (то не че нещо излиза) . Ходих на лекар, изписаха ми антибиотик - Амоксиклав. И мъжлето остана днес да ми помага, че направо съм като труп.

Иначе ходихме да теглят Алек - за 20тина дена е качил само 200 гр. Поне сантуюиметрите са му добре - +3 см. Говорих с педиатърката (наша позната) за нередовното акане и за малкото качни грамчета и стигнахме до заключението, че на детето явно кърмата вече не му стига. Сега чакам само в сряда да направим 5 месеца и от другата седмица ще го почвам със зеленчуковите.

И така, това е от нас, отивам да пазя леглото, че след малко пак ще стане време за хранене, а няма никакви силички Sad

ЧРД на Роси - мног щастие и любов й желая Hug
Евинг и на вас честита годишнина - живот, изпълнен със щастливи мигове и любов ви желая

# 241
kikoikris, горе-долу, каква им е цената в Англия?

# 242
kikoikris, горе-долу, каква им е цената в Англия?
http://www.mothercare.com/gp/search/278-1495367-5847806?ie=UTF8& … %2Cp_4%3AMaclaren виж тука , а в Амазон има други много хубави оферти с чадърчета и чувалчета в цената  Peace

# 243
  • под кривата круша
Incognito, за Макларън-а, от първа ръка инфото ми е, че е изключително удобна, лека, маневрена и пр. красоти количка. Аз самата съм я бутала-наистина е много лека и лесно върви по разбитите ни тротоари. Обаче 500 и кусур лв. няма да дам, моите уважения Naughty Ако реша да вземам лятна, ще е за догодина, вероятно ще търся Джордани или Хаук /или както там се вика/ за не повече от 150. Ако я намериш на по-прилична цена си струва ама айде моля ти се, модел на лятна количка отпреди сума години да ми държи цена над 400 лв ooooh!. Предпочитам да ги дам за Recaro-поне ще го ползва от 10 до 36 кг., а не за няколко месеца.

# 244
  • Стара Загора
БОДЛИВКА яйце-брашно-яйце!  Peace

# 245
Elwing Честита ви годишнина!!!

Ние се прибрахме от разходка и сега си стягаме багаза за Люлин. Тези дни само Елия ще е там, ат 6 и моя милост. Дано татито ни го изписват по-бързо.

# 246
БОДЛИВКА яйце-брашно-яйце!  Peace
И аз така панирах преди като ядяхме панирани неща. Peace

Зеленко, и Рая днес спи добре и не е нервна. Заспа сама на гимнастиката, след час се прибуди...гушнах я и се унесе пак, та още спи.  Shocked Чак не мога да повярвам. Номера с гушкането май ще свърши работа. Whistling

Аз днес готвя пилешка супа със зеленчуци и печена риба на скара.

# 247
  • София
Толкова сте мили всичките, направо нямам думи! Огромно благодаря! Ето и почерпката, както си му е реда:

На днешния ден, миналата година, за първи път писах в темата ни Simple Smile  Heart Eyes Много ви обичам, ей, да знаете!
Elwing , честита годишнина, миличка! Каква хубава дата сте си избрали само  Mr. Green От сърце ви желая много любов, страст, мир, хармония, разбирателство и дано заедно изпитате всички земни радости!
Зеленко, и на вас честито за вчера - уж много държах да те поздравя лично по случая, ама съвсем съм се отвеяла, сори много!
nikita, каквото и да има, ние сме с теб и ти пращаме подкрепа. Дано не е нещо сериозно! Прегръщаме те!
Даниелка, и аз се присъединявам с пожеланията първо на нас да се похвалиш!
vili, миличката ми, стискам палци много бързо да се оправяш!!! Какво стана, изведнъж ли се получи този мастит?
Елвинг, много ме е яд, че не успях да дойда на мини срещичката Sad много съм се затъжила за теб!
Елг, чакаме те в Люлин, както и дума също!
Днес бяхме на консултация, Стела е вече 66 см (тоест още 3 см за 1 месец) и е 6, 860 кг. (тоест качила е 770 гр за месец). Биха ни и третия пентаксим, Стела даже не изплака като я боцнаха! Следващия месец ще слагаме и превенара. Иначе, относно спането - Стелинка самичка още около 10тия ден си премахна нощното хранене и като я сложехме към 12 ч. откарваше чак до 7.30, после я кърмех и после откарваше до към 9 ч. За съжаление, обаче, от около месец, сама отново си върна храненето и започна да спи много неспокойно Sad мята ръчички, мята глава, вдига крачета нагоре.... мрънка, пъшка.... дразни се... голям е ад. Толкова беше прекрасно, когато спинкаше по цяла нощ.... разликата е от земята до небето...
И само да се похваля (то не смея много де), ама ми се струва че положението с кърмата почва малко да се пооправя, стискайте ми палци. Много благодаря за всички, които се включиха по случая ми.
Милички, прегръщам ви и отивам да правя торта Simple Smile  Hug Hug Hug

# 248
vily_st : пробвай да слагаш топли или студени компреси (или редувай и 2те), знам, че помага. Аз имах подобни болки в гърдите, не беше мастит, но много болеше и това беше единственото, което ме облекчаваше.

# 249
Роси изведнъж стана, сутринта се събудих с адските болки, май имах и температура, че ми беше доста зле, повръщаше ми се, не можех на краката си да седя.
Сега след кърмене, солидни опити за цедене и компреси с гореща вода и един хубав сън - поспах с Алек на спалнята час и половина (той още спи) и май ми е по-добре Rolling Eyes

анастасия22 мерси Hug Аз напълних една малка бутилка от минерална вода с гореща вода и с нея седях отдолу под гърдата, че там най ме боли.

Дано бързо да се оправя, че утре мама идва и щяхме да се разхождаме, а така...
За спането нощно време - ми Алек си спи, откакто сме се прибрали от родилното се е будил само 3-4 пъти, да не говорим, че сутрин се буди около 9.00.
За коланите на количката - и аз от отдавна ги слагам, че мойто даже и там се върти и иска по корем.

# 250
  • Ловеч
Елвинг честита годишнина, доядя ме вчера че не можахме да се засечем, но докато помъкна катуна си бяхте тръгнали.
Росикв ЧРД миличка, желая ти обичлив съпруг, послушна Стела, здраве и отшумяване на проблемите. Мен ми дойде началото на месеца и като свърши спря и малкото кърма която успявах да запазя с кански мъки, дано успееш да продължиш с кърменето въпреки всичко.
Нагаина ЧРД на патеричка, всичко най-прекрасно ти желая.
Никита  Hug
Вилист адски неприятно оправяй се бързо  Hug
Каяна добре настанила се у Англичанско, целувки на снахата и Боян.
Радвам се, че поне със Зелено човече успяхме да се видим вчера, изкарахме много приятен следобяд на сянка. Още се усеща едномесечната разлика между Калин и Косьо, Калинчо си хваща играчки/умее да борави доста добре с тях/ а моето зверче си ги бие в главата, седи уверено, с две думи голям човек вече. Криси много му се радва, а Калин успешно си комуникира с него, големи сладури бяха. Той се опитва и с брат си да се занимава, но Косьо не откликва толкова радушно на брат си, повече си иска гушкане и люляне.
Зеленко все си мислех че ще се сети мъжа ти за годишнината, май съм го надценила. Добре сте си прекарали поне, а как е храната там?
След последната консултация: 5,9кг и 61см, ама аз си мисля че е по-дълъг. Биха му ваксините и мога да кажа, че по-добре ги понесе от първият прием. Захранването няма да е скоро заради летните жеги и предстоящото моренце/както си го планирахме/. Имаме си нова екстра - заспиване с рев и гушкане.
Днес ни е последният ден в София, довечера пак се връщаме в Ловеч.
Не си е работа с две деца. Баткото има поставена задача от мъжа ми и досега го чакахме с Косьо да си препише изреченията/много го мързи горкият/ таман приключи и бебето заспа, сега го чакам да стане че да идем до магазина: отворили са ЛаФиеста в Сан Мариното/на спирката на 33то училище/ има много дрехи, които си стоят с етикетите и зареждат всеки ден нова стока. Аз лично се разочаровах от Мания-та като верига.
Мислех предният път да пиша, ама ми е изветряло от главата: не мога да си обясня какво сте се прехласнали по този Бъгстър и вкупом много мами са се юрнали да си сменят количките, бебетата са още много малки за чистият чадър/най-олекотеният вариант/, но всеки си знае сам за себе си, аз определено ще почакам още преди да сменя кошовете. Моя колежка беше взела такава за дъщеря си, но после съжаляваше за избора си. За малко я хванала преди да се обърне с количката настрани/детето се навело/ имайте едно наум, малки са и колелата и в седнало положение има риск от обръщане. Белите стават за части от секундата! Видях бъгстър с 4 колелца/добре изглежда/, но разликата с триколката е убийствена в цената.
И пак нещо ми изтече от акъла.... нямам оправдание, че вече не кърмя  Laughing

# 251
Привет на всички!

Роси, мила Честит рожден ден!!Пожелавам ти всичко най -хубаво !Да имаш най-доброто и прекрасно детенце и да си най-обичаната приятелка ,съпруга и майка!Прегръщамете силно  Hug Hug!Успех с кърмата! Peace Peace Peace happy bd

Elwing----Честита Ви годишнина от сърце ти пожелавам още дългиииииииии години семейно щастие здраве и дом пълен с детски смях! 1dating married txtloves

Зеленко--Днес също сме малко кисели от 1 час се опитвам да я приспя ,но чак сега успях!Ако я оставя реееееев! ooooh!Сега имам малко спокойствие!

Искам със скромно да Ви почерпя за рожденния ден на каката --НАТАЛИЯ!Днес моето момиченце навършва две годинки! cook beer beer3 beer2 cheers Drunk cook cook cook cook cook cheers cheers Drunk Drunk Drunk----прецаками се нещо компа и не мога да слагам хубави снимки като тортата на Росито! Wink

# 252
  • София
Линка буболинка, днес например и омешаха броколи/ориз (малко бурканче)+ 1/2 бурканче тиква с картофи. Изяде го цялото без остатък и моментално заспа....

И да се похваля: мойто гардже днес само се преобърна от гръб по корем newsm44 и пробвахме с каша сябълки на Хумана. Май й хареса...

Аз започнах със зеленчуковите пюрета, защото след плодовите по-трудно ядат зеленчуците. Ама от утре смятам да вкарам за следобеден десерт и малко плодови пюрета....

Само да кажа, че и ние сме на свадба на 22-ри Shocked голям бум на бракуване...

# 253
  • София
Благодаря ви още веднъж за хубавите пожелания!  Hug 4г вече се търпим  Crazy
Дивена, честит рожден ден на каката!  Hug  bouquet  bouquet  bouquet Да ви е жива и здрава, много послушна и усмихната!
Глафира, честито ви обръщане, а кашата наистина е вкусна  Crazy Laughing
Роси, Айрис, и аз исках да се видим, още повече че рядко успявам да се оправя и да търгна "нагоре" Rolling Eyes дано някой ден се организираме отново.  Hug
За прословутия Бъгстър да си кажа, не че някой ме пита  Embarassed , че е малко екстравагатнен за моя вкус.  Blush
Вили-ст, дано бързо ти мине маститът  Praynig
Даниелка,  Hug

# 254
БОДЛИВКА яйце-брашно-яйце!  Peace
И аз така панирах преди като ядяхме панирани неща. Peace

Да знам,че едно кило филе бяла риба съм взела- да не оплескам нещата.. Crazy И ние много тачим скарата,ей снощи метнахме едни постни пържоли. Mr. Green Почна ли дюкана обаче,край с панировките.. Stop

dyMa ми прати снимки от срещата в парка,довечера ще ги кача. Peace

Общи условия

Активация на акаунт