За пръв път не ми се е въртял,изяде около 160 гр за нула време и го спрях аз,че докато погледан бурканчето от 190 почти беше свършило.
Даже не се омаза.Много се радвам,вече определено по-добре се храни от лъжичка,пу-пу!Кайсия реших да не давам за сега.То не съм сигурна дали от нея имаше газове вчера,но за всеки случай.А преди малко съм го взела полулегнал в мен пред компа,той ми се свлича,сърди се,ужас!
И накрая го вдигнах да седне,е няма такъв кеф!Извади ръцете човека и взе да натиска по клавиатурата!
Радост голяма!Почти си е готов да седи седнал,ще питам дали може на консултацията другата седмица.И за проходилката ще питам педи да видя какво ще каже,защото който го види,казва,че е много жилав и подвижен като за по-голямо бебе.И той няистина още от почти новороден успяваше да си задържа главичката доста дълго време. 
А вчера на рождения ден на племенницата,малееее.Не го бях виждала толкова превъзбуден,ще кажеш,че като дрогиран беше,не мога да го усмиря да заспи!
То страшен народ,малки дечица викат,крякат,поне 3-4 го вземаха да му се радват,ужас.И накрая взе да реве само като види ново лице и го взехме с татито малко на разходка до реката да топне крачетата. Явно наистина е много впечатлително мойто чАдо.
Взех си Ревалид,ама ефект не виждам особено.Косата ми е по-лъскава сякаш,но си пада.Ще пробвам и този,който казваш.

Може би защото пих кафе сутринта