Роси,честит рожден ден!!!Много любов от тати и бебе ти пожелавам и много щастливи усмивки!Да си жива и здрава!
Мами,кайсията дали има действие да подува стомаха и образува газове?
Вчера папкахме и така ми се стори,че коремчето му е подуто?

) 
, нашият батко след 2г почна да не се буди. Аз имах предвид, че за мен е рано да почнат да спят по цяла нощ от сега. Не говоря само за глада. Именно заради зъби, сънища, периоди разни, като не говоря само за промрънкване, а за истинско си будене с рев. А това с недаването на храна - не съм сигурна, че ще има ефект.

, ти поне знаеш де

, дано всичко се оправи! 

. Аз затуй и викам Малката косматка-имаме си по раменцата и крачетата.
Есме, miramar, dideto, големи сладури са дечицата ви

Благородно завиждам на всички бебенца, по точно на майките им, които си спинкат през нощта. Съвети приемам всякакви, макар,че много хубави и полезни коментари имаше дотук
. По мои наблюдения, като че ли повечето будещи се дечица са кърмените
, дали защото е по-лесно да си цокнат малко и да се унесат? Дали защото се усвоявала по-бързо кърмата? Пробвала съм и постоянно да давам да яде, и да отвличам внимание- това много трудно го постигаме, давам вода, люлям, нося, на тъмно естествено, не става, все си стигаме до рев и докато не цокне- дори и две минутки не се успокоява. От няколко дни забелязвам, че като се събуди и се избутва нагоре в кошарата( от преносимите) и главата като опре до края и вече ревем. Е как да я вържа в леглото