не съм влизала от вторник и сега само ще чета, че днес ми се случи нещо особено неприятно, ама изобщо не ми се пише, като ми размине ще драсна 2 реда да се оплача...че толкова съм бясна, че пушек се вдига...

. Даже си мислех, че не съм го чула като е ревал
и от тогава заспива към 9:00-9:30 и става към 7:00-7:30 ако каката не го събуди в 6:00
.
:
честно,голяма съм шматка,ама и доки нищо не ми е казала,иначе си имаме картон,който ми предложи да ми го даде или да остане при нея,и аз й казах че е по-добре да е при нея,а не да го разнасям,мачкам и т.н.,но за здравна книжка не съм питала.
И аз като тебе бях много щастлива от този факт - почва да разбира малкото човече. Лошото е, че напоследък като се наведа към него ми хваща ушите, щипе ми бузите, скубе ми косата.. 
хваща рамата на количката,бута сенника и гледа едно странно,играе си със синджира ми докато суче,а за щипане и скубане
нямам думи-ужасни малки ръчички
много боли

стискай малко зъби,дано бързо ти мине ядосаното 

Бебоците ти са големи сладури! пу-пу.
Надявам се, до месец да успеем. 
Освен това, като почнат зъбите, сънят става съвсем неспокоен. Та така или иначе знам, че няма да се спи в близките 2г. Ако ме зарадва, добре дошло

Иначе не пише в календара да е някакъв празник специален, а просто "имен ден: Горан, Калин" и толкоз. А днес имахме годишнина от сватбата и аз направих торта за закуска на мъж ми - хич не се усети... вечерта с хитрост го заведох на китайски ресторант и пак не се усети, та на втория път като казах, че много хубав този нов ресторант и може някой път и без повод да дойдем, чак тогава се замисли аджеба какво става и загря
И рече, че ще си сложи напомнячка за догодина
Та покрай тези ми лични емоции пропуснах нещо, което бях обещала на Роси, ама тя е писала, та ми е мааааалко по-малко съвестно
Калин изглежда направо дребничък. Пък Тедсъна доста е отслабнала, да ви обадя
Ама няма много време за четене.... Косьо на Айрис е все така красив, а батито е много послушен според мен, особено на фона на лудите ми племенници 

Друго не съм открила - съвсем безразборно или спи цяла нощ, или се буди... Иначе спи спокойно, а се буди с невероятно мляскане и облизване, а не с плач и без ц*ц* не минава...

Уж всяка вечер си казвам да се въоръжавам с търпение да го видя да го оставя кога ще се разцърка, но направо съм се автоматизирала в затапването.
Живичка и здравичка бъди и със все така заразително-чаровна усмивка !!! 
.... та реших да опитам с кашата на Хипп( първата каша на бебето),тази оризовата с аромат на ванилия... Ами... хапва си детето и то с голяма охота... та мисълта ми е... мога ли да давам само каша... може ли кашата изцяло да замести пюретата
Простете,ако въпроса ми ви се вижда малко
... ама ... 

свикнах да го оставям да си шава и мляска,и оная нощ бил ревал и аз и татито не сме го чули
баба ми от другата стая го чула и дошла
може би е плакал на сън
ама как не сме го чули 
Освен това, като почнат зъбите, сънят става съвсем неспокоен. Та така или иначе знам, че няма да се спи в близките 2г. Ако ме зарадва, добре дошло
и тя каза-ами нормално,ако искате ми вярвайте но откачих,когато си представих че адът със ставенето и нощем ще продължи
за моя радост на 2-рия месец сам се отказа,бяхме на гости и цял ден го мачкаха и той не можеше да заспи,за сметка на това мъчение през деня,спа цялааа нощ,първите няколко дена се будих,защото бях свикнала,но след това се свиква
дано и при вас дойде този момент,приятно е да спиш цяла нощ,макар че на мен и това не ми стига
Бъди все така обичана и глезена съпруга и дано Стела стана пак кротко бебе 
Много се обичайте още дълги години! Зеленко, и на вас честито за вчера