Роси, Пробвай в по- сънено състояние да й даваш на Стелето да суче. Докато не се е окоkoрила. Аз бях така месец и половина! Сега обаче пак прояде- да видим до кога.
За даването на съветите- където Бодливка казва по- горе- аз лично на никой не бих се разсърдила. Ако нещо не ми харесва, просто си премълчавам и не задавам въпроси и обяснения. Имам много пресен пример от една друга тема.
В случая питах конкретно Веси, защото много често, ако не се обърна към някой, просто въпросът бива отминаван- всеки си казва- другите ще отговорят ... и така.
За вредния ориз- цял свят захранва с оризови каши- явно всички ще са увредени.
Елуинг, мерси за успокоението
И аз си го обясних, че е за сгъстяване, пък и ако имаше кой знае колко ориз, щеше да пише круша с ориз.Реших все пак да не продължавам с хип-ската круша.
За плодовете и плодовите пюрета, казват че е хубаво преди мляко да се дават, защото са много лесно смилаеми и лесно ферментират. Като се дават след другата храна я "захлупват " с ферментацията си и я развалят, преди тя още да се е усвоила. То това всъщност би имало по- голямо значение ,като започнат да се хранят нормално, децата.
Тони, много сладки снимки!
За праховете- мисля, че с всякакъв прах може- след това, като ги минеш с ютията, каквото е имало се е махнало... На мен пък Саното много ми мирише. Сега съм с Апта -някаква без ензими , ама колко е такава...
Дано не сме от тях, но кой знае. Ще трабва да я отучвам, но да видим как.
Който има идея, моля да пише...

И аз като тебе бях много щастлива от този факт - почва да разбира малкото човече. Лошото е, че напоследък като се наведа към него ми хваща ушите, щипе ми бузите, скубе ми косата..