Скоро МАРТенчетата ни всички,ще са седнали в колички!

• 9 997
  • 292
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Мами от Пазарджик, внимавайте

# 31
Благодаря за предупреждението, но то всяка година от това място се заразяват поне 30-на човека!

# 32
  • под кривата круша
Честито на празнуващите днес bouquet
И аз вече не смея да я оставя на леглото-уж не пълзи още, ама така хубаво се измества-не знам кога ще се събираме от пода.
vily_st, съжалявам за кучето ти. Zora* е права, че става член на семейството.
Вярно много хора вече не пишат, жалко...
За разпознаването на глада, ами по-лесно познавам кога не е гладна. Иначе и ние ближем каквото ни е пред очите-презрамката на кошчето за кола ни е любимо, вчера тениската на баща си засмука, но предвид, че абсолютно всичко, което и попадне в обсега и не е заковано влиза в устата, този признак на глад за мен е малко спорен.
Това е засега-отивам да спасявам един жълт мечок, който ситната се опитва да изяде.
Zora*, Shocked А защо още ходят там и не е затворено?!

# 33
Здравейте мамчета и бебчета Hug Hug Hug
Ние си искарваме супер на вилата.Днес дойдохме само за консултацията и довечера пак ще забегнем на там.Много е приятно времето на балкана,пък и във вилата си има всичко необходимо.Момчето е пораснало със 700гр. та сега е 6400гр и е дълъг 60см.Биха ни последния Пентаксим,за сега е добре човечето.Иначе си папка пюренца-зеленчукови,педи каза да вкарвам и плодови,а също и кашите.Много се вълнувам,много е сладък като яде с лъжица,направо да го изяде човек!
И ние ползваме възглавница,то е по скоро кълъфка ама карай Laughing
Честито на всички с поводи тези дни!!!
[iCvetka-koketka,Честита ви годишнина!!!][/i]
vily_st,сори миличка Cry

# 34
Мале как искам и аз на планина!Направо ме хваща бялата завист Mr. Green Ама нашия тати не знае що е почивка-само едната неделя,че и понякога и тогава сме сами. ooooh! А толкова имам нужда от малко разнообразие...
Kikoikris,наслаждавате ли се вече пълноценно на бънджито? Mr. Green

# 35
Нани Ив, вилата ви на Св. Константин ли е? Ако е там да знаеш, че го обожавам това място! Там поне 10 години под ред съм прекарвала летата си! Беше страхотно!

Есме, то и аз това се питам! Аз лично никога не съм си взимала от там, а и по принцип избягвам дюнерите защото  си имам едно на ум!

# 36
Нани Ив, вилата ви на Св. Константин ли е? Ако е там да знаеш, че го обожавам това място! Там поне 10 години под ред съм прекарвала летата си! Беше страхотно!

И аз съм ходила там на една вила, невероятно място, тишина, спокойствие и е толкова красиво yes

Момичета благодаря ви за съчувствието, аз знаех, че рано или късно ще дойде този момент, но се оказва, че човек никога не е готов да загуби любимо същество Sad Тя беше толкова малко и нежно същество, на плюшена играчка приличаше Two Hearts

# 37
.
Kikoikris,наслаждавате ли се вече пълноценно на бънджито? Mr. Green
охх,не още и хабер си няма какво се прави на него  Joy,като го сложа си лапа ръката и това е,гледа си краката  Laughing

# 38
момичета,имам едно питане,което е извън всякаква тема,когато бях бременна към края,една сутрин се събуих със  потъмнял нокет на кракът (палеца),помислих че съм го ударила докато спя и че ще падне,от тогава на сам,нокета става жълт,гледам че и на другия палец на крака става така,а ми се е слъчвало да има и гной в края на нокета newsm78 гъбички ли са това,пробвала съм с йод,както и с едно като спирт,само че е за гъбички,но не минава newsm78 не ме боли,но да не е нещо сериозно,вчера забравих да го покажа на личната,а сега за два нокета не ми се разкарва до поликлиниката?и половината кожа под нокета е жълтеникава,половината е розова,интересното е че от тогава нокета ми расте много бавно,даже почти не расте,някоя да се е сблъсквала с нещо подобно,и дали е нещо сериозно,надявам се до 17-ти юли да не се влоши,че тогава сме на консултация newsm78

# 39
байби_мони,аз имах гной под единия нокът,но беше от това,че расте на криво,иначе за твоя случай освен да питаш някой доктор  newsm78
ние пък сега изакахме топченца  Shocked,много се притесних,днес не е акал,а сега изака 3 топченца  Rolling Eyes,на захранването ли се дължи  newsm78

# 40
Бейби Мони,нямам представа от какво може да е. newsm78 Но едва ли е нещо страшно. Thinking

kikoikris hahaha Милия.Аз на мойто диване съм се зарекла затова КРАЙ с покупките.Чак като дойде време за проходилка. Mr. GreenМи то само си затварям парите,нищо не разбира малкия.Или не иска. newsm66
А от морковчето сигурно се е позапекъл. Thinking

# 41
Днес Станахме в 7:00 и 7:45 вече мерехме улиците  Mr. Green . Май ще променяме режима, но така ще е по-добре.

Вчера накупих пюрета, но вече се опасявам, че шкафа ще радне. Натрупала съм голям запас. Намерих пюре само от сладка царевица (мммм как обичам) и взех - някой давал ли е вече?

veselina_s_p, благодаря за бързия отговор за обувките. Права си, че за първи обувки е най-добре да премеря. Аз да си призная преди да родя й купих едни маратонки "Адидас"- любима марка ми е и още са й големи. Надявам се да й стават, когато проходи, ако не - здраве да е.

cvetka-koketka, честит празник. Много да се обичате още дълги, дълги години и поне една сестричка на Борката  Wink

# 42
ОО и аз си казах край вече,нищо няма да ммо купя  Naughty Crossing Arms,то това ли не беше,онова ли  smile3516,онзи ден една приятелка ми даде една дрънкалака и като я хареса,направо се хипнотизира,тръгнах по магазините специално да я търся и като я купих познай ... никакво внимание,даже се разплака  smile3515,за това и аз казах Стига  Joy
абе до вчера даже акаше по 3 пъти  newsm78,даже си мислех,че му действа обратно,може ли от веднъж да се запече  newsm78

# 43
ние пък сега изакахме топченца  Shocked,много се притесних,днес не е акал,а сега изака 3 топченца  Rolling Eyes,на захранването ли се дължи  newsm78

няма от какво друго да е,чувала съм,че като се захрани бебока,и акито му започва да става като нашето  Sunglasses

оф,аз вече се побърквам,сега гледам че Тео има едни сухи кафеникави петънца по крачетата,както и едни пъпчици които са големи колкото 1 лев,и са едно и също място на двете крачета,възможно ли е да е от слънцето,защото гледам че крачетата бая са му се опекли newsm78

# 44
  • София
Цветка кокетка, честита ви годишнина!  Heart Eyes
vily_st, съжалявам за кучето ти.  Cry
 Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт